1 od 100 ljudi je lopov

5 miliona gradjana Srbije podelis sa 100 dobijes 50 000 sendvicara koji su postali multimilioneri, ima logike.
Mnogo je to 50.000 čak i u svetu lopova
Medju velikim lopovima nema toliko a kamoli u pilićarskoj Srbiji (ostali okolo još gori)
smanji malo

Dalje imaš dosta običnih gradjana koji su na raznoraznim lutrijama dobili velike pare
a sad što sirotinja ne zna kako da živi ni bez para ni sa parama to je za još jednu temu
nema ok nema, sve mu skupo, bojkotuje maxi pa poelse mesec dana kao opet će maxi a kad je trebalo IDEA-u e tu mu dosadilo
Vučić mu kriv, što on nema, pisalo u novine a šta mu je konkretno to Vučić uzeo iz džepa e to je onaj apstraktni narodni džep a ne njegov lično što od žene i dece krije ko zadnja beda, bar da mu je za crne dane da se nadje ko nekad što se praktikovalo nego za kladžu i kocku da se obogati na mufte
Kad ono medjutim KRK - padne mu s neba Bog da ga vidi - popička, prima u kuću Kurtu i Murtu deli šakom i kapom
posle zove novine da proglasi bankrot kao pre dobitka
kako izadje "teška priča" u novine - niko ga ponovo ne poznaje

Poslednja izmena:
Mnogo je to 50.000 čak i u svetu lopova
Medju velikim lopovima nema toliko a kamoli u pilićarskoj Srbiji (ostali okolo još gori)
smanji malo

Dalje imaš dosta običnih gradjana koji su na raznoraznim lutrijama dobili velike pare
a sad što sirotinja ne zna kako da živi ni bez para ni sa parama to je za još jednu temu
nema ok nema, sve mu skupo, bojkotuje maxi pa poelse mesec dana kao opet će maxi a kad je trebalo IDEA-u e tu mu dosadilo
Vučić mu kriv, što on nema...
Kad ono medjutim KRK - padne mu s neba Bog da ga vidi - popička, prima u kuću Kurtu i Murtu deli šakom i kapom
posle zove novine da proglasi bankrot kao pre dobitka
kako izadje "teška priča" u novine - niko ga ponovo ne poznaje
Zvanicno ima 35-36 000 multimilionera u Srbiji i 44 milijardera.

Zvanicno ima 35-36 000 multimilionera u Srbiji i 44 milijardera.
i jel su srećni?
pazi kad nisu

ja da sam se obogatio ja bi zakupljivao prve stranice novina
pokazivao bi naodu gde putujem
slikao bi tomato djus u Parizu da se objavi
kako se ingeniozno iz daljine šatro naslanjam na toranj u Pizi da ne pane...
ma dupe bi slikao ko Karleuša samo kad bi imao para i unovine meto
pisalo bi opet IMA MUDA sa sve dokazom ovaj put
ali jbg nemam para (samo muda), sirotilja teška, znaš i sam gde radim

Inače ko se razume u psihijatriju zna da su "vizije" jako opasna stvar.
Halucinacije su blaža kategorija jer nastaju od opijata em su logično prolazne kolko oipijat deluje.
Medjutim vizije...
Vizije su opasne jer ti se treznom pričinjava po 24h

Zato kad naidjete na firmu "sa jasnom vizijom" bežite glavom bez obzira.
Oni to TEK planiraju nešto da zarade.
A dotle ko zna šta je u njhihovo poremećenojj glavi da su neko i nešto već unapred.

Bolje vam da nadjete firmu koja se oglasi sa "imamo jasne halucinacije"
To znači da se gazda uveliko napio a zna se da pravi bekrija nikad ne pije sam a ume i da časti.

A gazdu sa jasnim vizijama "na suvo" izbegavaj jer on misli da te već platio i da si mu dužan ostao da odradiš.

Back