1 na 1 ili 1 na 93

ExXxtremitet

Početnik
Poruka
12
Zašto, ljudi Božji! Zašto!? Čemu sva ta mizogamija? Stvarno ne razumem...
Baš sam danas čekao bus pored nekih klinaca (circa 23 god.) i to se toliko raspevali o braku, u pravcu Satane i njegovih miniona, kao instituciji kojoj ne treba prilaziti. Jedan se zvao Stefan.
Zar nije divno imati jednu osobu i njoj posvetiti svu pažnju, zabavu, slatkorečivost, i jebati dok oči ne ispadnu?

Šalu na stranu, da li ste za neozbiljnu (kombinaciju, razvlačenje) ili ozbiljnu bezalkoholnu vezu? Razlozi, epovi, prednosti? :snovi:

Nema verne zene i nema vernog muskarca za 1 na 1 to su samo romanticni snovi :lol: Svi vole kurrvanje i da budu nastrani i perverzni i da promene sto vise :mrgreen:

Ljubav je izgovor da se kresnes sa nekim :heart: Kazes ljubav mislis na orgije :rotf:

Mene devojke na drugim mestima odvedu na sex ili traze da me kresu :zper: a ovde - ja sam devica ne dam pre braka a spavala bi sa 93 :rotf:

sramota me da ti kazem da me yebbes i gledam te na cam :rumenka: :lol:

Da ih startujes izbegavaju svako iblik sexa ili komunikacije na tu temu :mrgreen:

Dok na drugim mestima devojke same iniciraju da ih kresnem na chat , cam ili uzivo, sto bi svaka volela sa mnom da proba :aha:

@Varvarka
Ih, muškarci meso... Kakva je to perspektiva - toliko izopačena i realna. :D

@Seksaholić
Samo nisi našao pravu ljubav xD
A gde je tu romantika, po koji cvet, tamo-vamo...Seks u sobi stotine oliandera, a u krilu mešalica. :vatromet:
Forumašice još ne plodih, al aj da ti verujem :D Prosvetli me o drugim mestima, o, stari jastože :eek:

Back