King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Miran...srebro:Oink, oink..LePiaf:![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miran...srebro:Oink, oink..LePiaf:![]()
![]()
PAC-PAC:Вали и ти би требао да нешто прочиташ, на пример, могао би да у Вујаклији погледаш значење речи логика.
Удави нас како 1. мај нема никакве везе са Совјетијом а уби се кличући имена бандита совјетских.
zox:PAC-PAC:Вали и ти би требао да нешто прочиташ, на пример, могао би да у Вујаклији погледаш значење речи логика.
Удави нас како 1. мај нема никакве везе са Совјетијом а уби се кличући имена бандита совјетских.
To sto se 1.maj proslavljao izmedju ostalog i u socijalistickim zemljama ne cini ga iskljucivo praznikom tih zemalja,iako najvise smisla ima proslavljati ga u soc.republici,a u drugim zemljama bi trebalo iskazivati sto vise bunta i slediti primer cikaskih radnika.Ja,ako nisi jos uvek ukapirao,klicem ta imena jer sam KOMUNISTA,a jedino komunizam vodi oslobodjenju coveka i rada!
srebro:Sretan 1. maj svima koji veruju u socijalnu pravdu i sveopštu jednakost i ustraju u borbi protiv kapitalističke eksploatacije,nacionalizma i bolesnog crkvenog praznoverja koje omogućuje popovima lagodan život i moć.
ONE WORLD,ONE FUTURE!
eremita:srebro:Sretan 1. maj svima koji veruju u socijalnu pravdu i sveopštu jednakost i ustraju u borbi protiv kapitalističke eksploatacije,nacionalizma i bolesnog crkvenog praznoverja koje omogućuje popovima lagodan život i moć.
ONE WORLD,ONE FUTURE!
* You !
zox:PAC-PAC:Вали и ти би требао да нешто прочиташ, на пример, могао би да у Вујаклији погледаш значење речи логика.
To sto se 1.maj proslavljao izmedju ostalog i u socijalistickim zemljama ne cini ga iskljucivo praznikom tih zemalja,iako najvise smisla ima proslavljati ga u soc.republici,a u drugim zemljama bi trebalo iskazivati sto vise bunta i slediti primer cikaskih radnika.Ja,ako nisi jos uvek ukapirao,klicem ta imena jer sam KOMUNISTA,a jedino komunizam vodi oslobodjenju coveka i rada!
PAC-PAC:zox:PAC-PAC:Вали и ти би требао да нешто прочиташ, на пример, могао би да у Вујаклији погледаш значење речи логика.
Одмах сам те запазио као таквог, шта ћу кад будале познам из цуга.
AleksV:Срдачан поздрав за све левичаре света и све левичаре на овом форуму!!!
А свим шовинистима, верницима поручујем да бар мало оладе са својом бесконачном ксенофобијом,
макар малко, малчице...
zox:Pozdrav,druze!Uvek je prijatno cuti glas sa levice medju ovim klerofasistima i sovinistima!
NO WAR BETWEEN NATIONS,
NO PEACE BETWEEN CLASSES!
MOLOTOV COCTAIL AND AK-47,WE SALUTE YOU!
Ne,ne tripujem da sam bolji,ja ZNAM da sam bolji!Nexus 6:zox:Pozdrav,druze!Uvek je prijatno cuti glas sa levice medju ovim klerofasistima i sovinistima!
NO WAR BETWEEN NATIONS,
NO PEACE BETWEEN CLASSES!
MOLOTOV COCTAIL AND AK-47,WE SALUTE YOU!
ti sad verovatno tripujes da si bolji od tih klerofasista i sovinista... :shock:![]()