1.maj

Па ја сам јуче славио и Ускрс и Први мај. Ви људи као да не гледате извештаје и не примећујете да се у највећим земљама Европе воде жестоке борбе демонстраната и полиције. Очигледно је да је и тим људима доста терора капиталиста!!! Друга је ствар што се код нас на тај да сви понапијају и нико не жели да покаже свој револт (или су можда заовољни економском ситуацијом у земљи).
А сада што се самог празника тиче мало ћу да појасним зато што примећујем да се овде многи праве луди, као да у своје време нису ишли на уранке!!! (ја нисам, сувише сам млад да би ми тако нешто било изводљиво) Сви сте љубили * Титу и сада се правите велики верници. Ма дајте, признајте да сте погрешили и идите даље. Немојте бити као онај деда што мисли да је Свети Сава добио име поСави Ковачевићу (Балашевићева зеза). Но, на тај да 1886 гофине се окупило, по званичнм подацима, 40000 радника Чикага који су ступили у штрајк због очајног положаја (замислите када им је радно време било и до 18 сати дневно). Током протеста је дошло до сукоба са полицијом при чему је полиција отворила ватру по недужним радицима и побила велики број истих. Занимљиво је да се овај део са пуцњавом ниге не помињена на ТВ-у, већ се говори само о протесту чикашких радника!!! Иначе је занимљиво и то да се у САД Први мај не обележава, иако би било логично да се тамо одржава некаква централна свечаност!!! Е сада, овај празник је уведен да се не би заборавили сви ти људи који су изгинули у борбама за побољшање положаја нас, радничке класе!!!
Е сада следећи пут када почнете да пљујете по неком празнику прво се добро распитајте због чега је он уведен и ко га је увео, па тек онда оспитете ватру, ако и даље мислите да је то потребно. Друга прича је што сте сви ви били најгоре комуњаре док вам је Тито пунио џепове, а сада када више нема сви пљујете по њему. Стварно ми се гадите, дволичи... нећу да настављам!

Ljudi ne skrecite sa teme.Molio bih pojedine nacionaliste i klerikalce da ne masu stalno religijom kada nemaju sta pametno da kazu i neka prvo PROCITAJU brate nesto.1.maja je 1884.godine pucano na radnike koji su hteli zivot dostojan coveka I U TOME NEMA NIKAKVIH "MRACNIH SILA".Ne vidim kakve sada to ima i sa boljsevicima kada je Sovjetska republika uspostavljena 1917.Ponavljam,neka cetnici prvo procitaju nesto pa neka onda kritikuju a ne da lupetaju o pravoslavlju!

ZIVEO 1.MAJ!
ZIVELA SLOBODA!
SLAVA KARLU MARKSU!
SLAVA FRIDRIHU ENGELSU!
SLAVA VELIKOM LENJINU!
SLAVA VODJI I UCITELJU STALJINU!
SLAVA MAO CE TUNGU!
SLAVA VELIKOM ENVER HODZI!

Вали и ти би требао да нешто прочиташ, на пример, могао би да у Вујаклији погледаш значење речи логика.
Удави нас како 1. мај нема никакве везе са Совјетијом а уби се кличући имена бандита совјетских.

PAC-PAC:
Вали и ти би требао да нешто прочиташ, на пример, могао би да у Вујаклији погледаш значење речи логика.
Удави нас како 1. мај нема никакве везе са Совјетијом а уби се кличући имена бандита совјетских.

To sto se 1.maj proslavljao izmedju ostalog i u socijalistickim zemljama ne cini ga iskljucivo praznikom tih zemalja,iako najvise smisla ima proslavljati ga u soc.republici,a u drugim zemljama bi trebalo iskazivati sto vise bunta i slediti primer cikaskih radnika.Ja,ako nisi jos uvek ukapirao,klicem ta imena jer sam KOMUNISTA,a jedino komunizam vodi oslobodjenju coveka i rada!

zox:
PAC-PAC:

To sto se 1.maj proslavljao izmedju ostalog i u socijalistickim zemljama ne cini ga iskljucivo praznikom tih zemalja,iako najvise smisla ima proslavljati ga u soc.republici,a u drugim zemljama bi trebalo iskazivati sto vise bunta i slediti primer cikaskih radnika.Ja,ako nisi jos uvek ukapirao,klicem ta imena jer sam KOMUNISTA,a jedino komunizam vodi oslobodjenju coveka i rada!

Аууууууууу... :lol: :lol: :lol: БАНДО ЦРВЕНА, па да нећеш Ти zox-e
случајнода се "бориш за радничка права"... остави то радницима, а не да
ви фолиранти опет покушавате да окупите стадо оваца коме ћете се "ставити на чело"!

srebro:
Sretan 1. maj svima koji veruju u socijalnu pravdu i sveopštu jednakost i ustraju u borbi protiv kapitalističke eksploatacije,nacionalizma i bolesnog crkvenog praznoverja koje omogućuje popovima lagodan život i moć.
ONE WORLD,ONE FUTURE!

**** You !

zox:
PAC-PAC:

Одмах сам те запазио као таквог, шта ћу кад будале познам из цуга.

PAC-PAC:
zox:
PAC-PAC:

Одмах сам те запазио као таквог, шта ћу кад будале познам из цуга.

Da li si u tom slucaju spoznao sebe.Ako jesi onda si sigurno mortus pijan od takvog cuga!HAHAHAHA!

Срдачан поздрав за све левичаре света и све левичаре на овом форуму!!!

А свим шовинистима, верницима поручујем да бар мало оладе са својом бесконачном ксенофобијом,
макар малко, малчице...

Спрдачан поздрав?

Зокс, много ми треба да се напијем али стварно много тако да сам одавно трезан, с тим да у поређењу са твојом опијеношћу глупостима свако пијанство је мајка Мара и отац Милутин.

AleksV:
Срдачан поздрав за све левичаре света и све левичаре на овом форуму!!!

А свим шовинистима, верницима поручујем да бар мало оладе са својом бесконачном ксенофобијом,
макар малко, малчице...

Pozdrav,druze!Uvek je prijatno cuti glas sa levice medju ovim klerofasistima i sovinistima!

NO WAR BETWEEN NATIONS,
NO PEACE BETWEEN CLASSES!
MOLOTOV COCTAIL AND AK-47,WE SALUTE YOU!

zox:
Pozdrav,druze!Uvek je prijatno cuti glas sa levice medju ovim klerofasistima i sovinistima!

NO WAR BETWEEN NATIONS,
NO PEACE BETWEEN CLASSES!
MOLOTOV COCTAIL AND AK-47,WE SALUTE YOU!

ti sad verovatno tripujes da si bolji od tih klerofasista i sovinista... :shock: :roll:

Back