- Poruka
- 33.624
pozdrav tebi kyo, davno te nije bilo... a sta to bese grah???? hahhaaaatokyo:Kod nas će naš dragi predsjednik za 1.maj djeliti grah u Maksimiru...![]()
Hoće li i kod Vas biti takvih egzibicija od strane vaših državnika? 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav tebi kyo, davno te nije bilo... a sta to bese grah???? hahhaaaatokyo:Kod nas će naš dragi predsjednik za 1.maj djeliti grah u Maksimiru...![]()
Tako je. Inače, nije loše malo se podsetiti i na istoriju. Znači, 1. maj se slavi zbog događaja u Čikagu 1886. gde su se radnici pobunili zbog nehumanih uslova rada. Više o tome imate ovde . Pročitajte svakako, dobro je znati.GZ:Boze dragi, poistovjecivati vjerske i gradjanske praznike... nema smisla naravno..
Kako neko rece prije mene,, 1.maj nema nikakvih i posebnih dodirnih tacaka sa komunizmom...
Prema tome, 1 maj Praznik rada se ne slavi samo u Kini koja je jos uvijek komunisticka zemlja nego i u mnogim zemljama koje sebe zovu kapitalisticke sa trzisnim nacinom privredjivanja..
Ende..
adem_ks:pozdrav tebi kyo, davno te nije bilo... a sta to bese grah???? hahhaaaa
kakav pasulj samo janjetina i eventualno ćevapitokyo:Kod nas će naš dragi predsjednik za 1.maj djeliti grah u Maksimiru...![]()
intra:kakav pasulj samo janjetina i eventualno ćevapi![]()
Дафмен3:По мени Први мај није ништа друго до ПРАЗНИК НЕРАДА И ЛЕНСТВОВАЊА. Дакле по мени је тотално сувишно славити га.
otkacena slavonka:u citavom svijetu je 1 Maj praznik a ti se sada nasao posebno pametan...zamisli..
( sam protiv svih)...
p.s. svi su praznici praznici ljenstvovanja..onda ne treba nista da slavis. :wink:
tokyo:pozdrav slavonko! sad si postala još k tome i otkačena![]()
Ne, nasi drzavnici 1 maja odmaraju.tokyo:Kod nas će naš dragi predsjednik za 1.maj djeliti grah u Maksimiru...![]()
Powerslave:Ne, nasi drzavnici 1 maja odmaraju.
Ne, oni od 365 dana u godini odmaraju 400 dana. Znaci nepitaj me kako?tokyo:pa nije valjda da na godinu samo za 1.maj odmaraju? :-D
Powerslave:Ne, oni od 365 dana u godini odmaraju 400 dana. Znaci nepitaj me kako?