1.maj

Ah,fažol ili po vaški pasulj,svejedno dobra gesta s obzirom da je radnička klasa danas očito sramota i svi samo čekaju kako bi se preseravali kako malo rade a puno imaju.Možda samo kod nas,sumnjam da bi neki švabo podržao takvu definiciju.Opčenito zna se istina,ko radi taj i ima a usput i psihološki je zdravo jer nema vremena razmišljati o pizdarijama i glupostima,kao neki...veliki radnici,na tatinim jaslama.

GZ:
Boze dragi, poistovjecivati vjerske i gradjanske praznike... nema smisla naravno..

Kako neko rece prije mene,, 1.maj nema nikakvih i posebnih dodirnih tacaka sa komunizmom...

Prema tome, 1 maj Praznik rada se ne slavi samo u Kini koja je jos uvijek komunisticka zemlja nego i u mnogim zemljama koje sebe zovu kapitalisticke sa trzisnim nacinom privredjivanja..

Ende..
Tako je. Inače, nije loše malo se podsetiti i na istoriju. Znači, 1. maj se slavi zbog događaja u Čikagu 1886. gde su se radnici pobunili zbog nehumanih uslova rada. Više o tome imate ovde . Pročitajte svakako, dobro je znati.

Дафмен3:
По мени Први мај није ништа друго до ПРАЗНИК НЕРАДА И ЛЕНСТВОВАЊА. Дакле по мени је тотално сувишно славити га.

u citavom svijetu je 1 Maj praznik a ti se sada nasao posebno pametan...zamisli..
( sam protiv svih)...

p.s. svi su praznici praznici ljenstvovanja..onda ne treba nista da slavis. :wink:

otkacena slavonka:
u citavom svijetu je 1 Maj praznik a ti se sada nasao posebno pametan...zamisli..
( sam protiv svih)...

p.s. svi su praznici praznici ljenstvovanja..onda ne treba nista da slavis. :wink:

pozdrav slavonko! sad si postala još k tome i otkačena;)

Back