1.8.1952

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu Djindjica ubili zbog isporuchenja Slobe,to su priche za malu decu.
Ubili su ga zato shto je poslednji politichar na vlasti sa ovih prostora koji je javno spomenuo RS i Kosovo u istoj rechenici.

Нисам чалн ДС-а, нити ћу икада то бити, али изузетно поштујем Др Зорана Ћинђића. Ово данас шта ради ДС, то није Ђинђић. Концепт политике Бориса Тадића, није ни близу политике коју је планирао да спроведе Ћинђић. Убили су га они, којима је Тадић данас глави агент у Београду.

Na današnji dan, 1. avgusta 1952. godine rođen je premijer Srbije i predsednik Demokratske stranke dr Zoran Đinđić.

Zoran Đinđić je bio prvi demokratski premijer Srbije posle pada režima Slobodana Miloševića 2000. godine. Vlada na čijem je čelu bio izabrana je 25. januara 2001. godine.

Za vreme njegovog mandata otpočeo je proces demokratizacije društva i korenitih ekonomskih i socijalnih reformi.

Sta mislite koliko bi Srbija bila blize EU da je djiki ziv?
nisam znao da je djindjic rodjen 1 avgusta hvala na obavestenju! :rtfm:

Ја се сјећам да му је популарност била ниска непосредно пред атентат. Послије тога је кренуо у сарадњу са РС, отворио погон Хемофарма у Бања Луци, поставио она питања за КиМ. Мислим да би прошао отприлике као Коштуница јер су се почели примјећивати потези који су добри за Србију, почео је да постаје државник. Мислите ли ви да ће ЕУ подржавати било кога ко је на челу Србије, ко ради нешто добро за Србију, а да то истовремено не одговара ЕУ? Ја мислим да за тако нешто нема шансе.

Ја се сјећам да му је популарност била ниска непосредно пред атентат. Послије тога је кренуо у сарадњу са РС, отворио погон Хемофарма у Бања Луци, поставио она питања за КиМ. Мислим да би прошао отприлике као Коштуница јер су се почели примјећивати потези који су добри за Србију, почео је да постаје државник. Мислите ли ви да ће ЕУ подржавати било кога ко је на челу Србије, ко ради нешто добро за Србију, а да то истовремено не одговара ЕУ? Ја мислим да за тако нешто нема шансе.

Kako to mislis, krenuo u saradnju sa RS poslIJe atentata?

Жао ми је што убише човека, али ништа друго није могао ни да очекује када се прави будала.
Не бих се изненадио када би сутра јавили да је Тадић убијен.

Једноставно ко ради против Србије, ништа друго ни не може да очекује.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back