Misoni, to sto ti kazes je tacno i to mora da prestane. Ja shvatam da su ljudi ovde umorni od politike, politickih vodja i sl. ali moramo zadrzati veru da sve to moze da se menja, i moze, jer od nas zavisi.
Eremita, svi oni trose pare iz budzeta, ali za neke normalne kampanje (repro materijal, mediji i sl.), a jel znas koliko je kostalo ono sinoc? Ja ne znam, ali sam procitao da je strogo poverljiva poslovna tajna koliko je Ceca dobila. Moja slobodna procena je oko 100000eu, ako ne i vise.
Enfroz, nemam nista protiv tih reci "zivela srbija", cak naprotiv, Srbija i treba da zivi, mislio sam na taj gest kojim se Kostunjavi reklamira uoci nove godine. Karic je bar sam organizovao (od svojih para) takve koncerte.
Diplodox, ne znam dokle cu nailaziti na tako smislene i iscrpne komentare kao sto je tvoj "sta je s`mozgom". Voleo bih da cujem i tvoje misljenje.
Veceras je Boza Djelic pozvao, po drugi put, Kostunjavog da se suoce i da uporede programe. Ljudi, pa to je najnormalniji potez koji politicar moze da preuzme. Vise je no ocigledno, da ako ga obije, ne da nema sta da kaze, vec je kukavica koju ova drzava u istoriji nije videla.
Ta kukavica nam je premijer drzave, sa ambicijom da bude to jos 4 godine!
On je jedini koji se ne usudjuje da govori javno bez papira ispred sebe, videcemo ga sutra (gostuje na TV Pink, ne znam tacno kada)
Nikada necu zaboraviti Vojislava Seselja kada se suocavao sa demokratskim snagama (99, 2000) u jednom TV studiju. On je bio sam, protiv Canka, Batica i jos nekog (kada je Canak napustio studio), i to su primarne osobine koje mora posedovati jedan politicar, ideologija je sekundarna.