- Poruka
- 55.769
Ja se mucim sa Kerol Shilds ''Republika ljubavi'' ali sam se zainatila da je procitam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tvrdjava meni spada u najbolje knjige ikada pročitaneOstrvo – Mesa Selimovic, Book&Marso, 170 str.
Knjiga o starosti, siromastvu, samoci…Zivotu dvoje ljudi na ostrvu… Potpuno je drugacija i od Tvrdjave i od Dervisa. Bas mi je posle ove dve bilo neobicno da citam nesto Selimovicevo a da to bas ni ne podseca na ove dve.
Dobra knjiga. Ali su mi i Tvrdjava i Dervis bile daleko snaznije.

mozak.
pomisli samo, za par dana opet imas svoj mir.
Esterka svima po jednu knjigu u ruke![]()
ovo moje malo je prava crnogorka, 'oće samo da joj ja čitam...kao ne zna, a zna da piše
a ovim drugima je crveno slovo kad izađe Svet ili Skandal

Pssst, svi citaju![]()
Jao i ja, sad se vratila.Ja sam ,baš u inat kiši,bila u šetnji
i sada ću da čitam![]()

Sto kaze Van, pomisli samo: Izdrzacu jos malo i imacu ponovo svoj mirja ne..meni skaču po glavi
![]()
![]()
Malojovo moje malo je prava crnogorka, 'oće samo da joj ja čitam...kao ne zna, a zna da piše
a ovim drugima je crveno slovo kad izađe Svet ili Skandal
citaj, a ovima kupi fino Svet i Skandal i mir u kuci
Jao i ja, sad se vratila.
Tako je diiivno napolju da smo Max (pas) i ja uzivali
Ja obozavam kisu![]()
Blago tebi lamar - imas psa 
prica. Onakvih kakva je valjda i erotika bila 1983. god. kada je knjiga pisana. Sve u svemu prva knjiga gospodje Dubravke koja mi je bzvz. Sreca je samo sto se brzo cita. Par sati, ili ni toliko. Nista lepseNista lepse od letnje kiseBlago tebi lamar - imas psa
![]()

...