Chupkava
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Samo dvoje imalo vise od 30 poena. Katastrofa! Izasli su rezultati!![]()
Troje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to koliko si imala iz fizickog?![]()
Ma dobro, vazno je da si dobro uradila matis!
Verovatno sa juga bilo najvise kandidata?![]()
al znam da njih 20 u startu nije se pojavilo, a par njih je posle matisa odustalo.Nznmal znam da njih 20 u startu nije se pojavilo, a par njih je posle matisa odustalo.
Ovde ima nekih sa 0 poena iz fizickog, jel to znaci da su pali ili da su skupili 0 poena na tom delu prijemnog

Da li mozes da posaljes taj fajl excel ja pokusao da kopiram ali sve je bilo je jednoj koloni pa sam batalio da radim
Nisam zadovoljan ali mozda imam neke minimalne sanse u slucaju da i ovih dana bude lose uradjeno![]()
Ja sad uradila u ekselu koliko ko poena ima kad se sabere mata i fizičko. Samo dvoje su iznad 40, Čupkava, ti si četrvtaPreko 30 poena ima oko 13-oro njih. I tako, eto da znate neku statistiku.
Objasni sta si uradila?? XD al kako im znas poene iz skole?
To je bez poena iz škole, samo fizičko i mata. Pa ništa prebacila iz PDF-a u eksel fajl, ubacila formulu i izračunala, samo je bila fora što neće da čita lepo one poene jer je sa zarezima, pa sam zamenila zareze tačkama, izračunalo se ko koliko ima, i stavila da mi poređa celu tabelu u odnosu na ukupan broj poena od najvećeg do najmanjeg![]()

Jel su morali uski sklekovi da se rade?

Evo da se javim i ja. Nisam hteo juče da kucam ništa, bio sam pod utiskom prijemnog i nisam hteo da širim negativnu energiju. Ja sam se inače otpisao posle prijenog pošto sam mislio da sa 29 poena iz matiša nemam šanse... Kad ono medjutimLjudi da ga ne tupim, niko ne gleda postupak. Ako je a 2x veće od b, radite sa a=2,b=1. Ja sam tako uradio 4. r=10, p=100, O=20, O1=22, r1=11, P1=121, razlika 21%. Inače ja sam onaj 0505070
![]()
kolko ukupno poena imas? 
kolko ukupno poena imas?
[/QUOTE]http://s2.postimg.org/th79i1hcp/IMG_20140506_WA0020.jpg evo testa od danas xD
kapiram da se ne vidi nešto,ali toliko i ja vidim, tako da nadam se da će vam biti od pomoći xD

Jel su morali uski sklekovi da se rade?
Ne xD
E ja sam se preracunala za matis, imam 35al kad saberem sve imam oko 77 poena.
Ma zadovoljna sam, bre, vidi da niko vise od 40 poena nije imaooko 17-og.