Sta je sa batinama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ima dve tri nedelje, uglavim se na parking i kao po obicaju izbegavam sofere jer mi idu na ******, nego mam navucem zavese i otvorim pivkan mivkan pa kuliram u svojoj romantici. Kad prekine je mulac koji bi pumpao gumu, pa me trazi crevo koje nemam ili imam a ne znam di je i tako. U glavnom udjemo u pricu i pricamo pa mi dopizzdi razgovor odem u kabinu i otvorim trecu ili cetvrtu pivu, kad sa leve strane parkinga eto Crnogorca, sav sretan sto nisu Rumuni oko njega jer oni kradu itd. Crnogorac i ja udjemo nakon nekog vremena u pricu o zenama, jer pita me da li sam ozenjen a ja kazem da nisam, e sad ne mozes reci da te ne zanima jer ispadas cudan, ali mene ne zanima, onda moram lagati kao ovo ili ono itd. Ugl. kaze on da mu je deda pricao kako ni u njegovo vreme 70 posto zena nije valjalo, nego si ih tada mogao izbit ko koze i napravit ih da valjaju.

Po vasem misljenju da li su zene danas bolje i da li je svet bolji od kad ne dobijaju batine ili od kad nisu po muskim normama?

Ako je cesta tvrdnja na forumu da su zene izlozene nasilju, ova tema bi trebalo da bude razmatrana

sasvim ozbiljno i bez emocija i iskljucivosti...

Mislim da i sada zene dobijaju batine, a nekim zenama cak to predstavlja fetis, nekim ljubav, a neke misle da tako mora ili prihvata krivicu.

Ovo sto si ti naveo kao razlog nekim zenama je normalno, ali mnogim zenama je cak i povisen ton previse nasilno.

Dok je takav koncept kontrole porodice bio prihvacen, mogao je da proizvede i pozitivne efekte, ali od kada je svako nasilje shvaceno kao svesno neopravdano,

vise ni tamo gde bi bio prihvacen ne daje rezultate, a svakako da je civilizacijski neopravdan.

Svako ko zagovara da se zene trebaju tuci neka zamisli da ima cerku koju ce neki mulac da bije, i eto vam resenja...
Niko nikog ne sme da bije. To je stvarno dno dna.
Ako te zena zahebava, zahebavaj i ti nju, pa ko pobedi na psiholoskoj osnovi.

Dobro
Pitanje je: Po vasem misljenju da li su zene danas bolje i da li je svet bolji od kad ne dobijaju batine ili od kad nisu po muskim normama?

Odgovor je: žene nisu ni blizu onome što su bile. Bolje jesu. Kome? Pa, sebi. Svet je gori nego što je bio.
A batine ne opravdavam ni onda ni sad

Ocigledno da niste razumeli temu i pogresno je usmeravate...a postavljac je dobro objasnio...

Razumeo sam ga odlicno, samo se ukljucih da tema ne ode u losem pravcu.
Da li je svet danas bolji jer vise ne dobijaju batine' Pa jeste bolji, napredniji je. Bolje je cak i muskarcima koji imaju bar pola mozga jer sad tacno znaju sta im zene misle. Lazan je mir onih koji izudaraju zenu pa ona mora da cuti. To je kao da zivis sa robotom.

Ko nije spreman na to ne treba ni da se zeni....

samo budale treba da se za takav zivot spremaju,pre cu da se ugladam na babu i dedu koji su se lemali a izrodise 6oro dece i vek zajedno prozivese,nego na natasu bekvalac,to cu i svojoj cerki reci,da ne cacka mecku za pare,nije problem ako je izlema s razlogom ako mu zvoca,ako je pak takav po naravi ja cu mu presuditi a mozda i njoj sto je takvog birala

- - - - - - - - - -

Dobro
Pitanje je: Po vasem misljenju da li su zene danas bolje i da li je svet bolji od kad ne dobijaju batine ili od kad nisu po muskim normama?

Odgovor je: žene nisu ni blizu onome što su bile. Bolje jesu. Kome? Pa, sebi. Svet je gori nego što je bio.
A batine ne opravdavam ni onda ni sad

zene su danas 0(nula)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back