sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ima dve tri nedelje, uglavim se na parking i kao po obicaju izbegavam sofere jer mi idu na ******, nego mam navucem zavese i otvorim pivkan mivkan pa kuliram u svojoj romantici. Kad prekine je mulac koji bi pumpao gumu, pa me trazi crevo koje nemam ili imam a ne znam di je i tako. U glavnom udjemo u pricu i pricamo pa mi dopizzdi razgovor odem u kabinu i otvorim trecu ili cetvrtu pivu, kad sa leve strane parkinga eto Crnogorca, sav sretan sto nisu Rumuni oko njega jer oni kradu itd. Crnogorac i ja udjemo nakon nekog vremena u pricu o zenama, jer pita me da li sam ozenjen a ja kazem da nisam, e sad ne mozes reci da te ne zanima jer ispadas cudan, ali mene ne zanima, onda moram lagati kao ovo ili ono itd. Ugl. kaze on da mu je deda pricao kako ni u njegovo vreme 70 posto zena nije valjalo, nego si ih tada mogao izbit ko koze i napravit ih da valjaju.
Po vasem misljenju da li su zene danas bolje i da li je svet bolji od kad ne dobijaju batine ili od kad nisu po muskim normama?
Po vasem misljenju da li su zene danas bolje i da li je svet bolji od kad ne dobijaju batine ili od kad nisu po muskim normama?