Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зашто је та његова "патња" на којој ти јашеш релевантна за ову тему ?

Kako nije relevantna ...

Pa nije sve lose u vezi SFRJ kako vi revizori obicno demonizujete tj predstavljate ...

Tako i da je cela prica presmesna , postavljac teme nije skoro ni usao da proveri proces a kamoli da nesto doda na tu temu.

Niste predani svojim ciljevima , na taj nacin drustvo ne moze da napreduje.

Kako nije relevantna ...

Pa nije sve lose u vezi SFRJ kako vi revizori obicno demonizujete tj predstavljate ...

Tako i da je cela prica presmesna , postavljac teme nije skoro ni usao da proveri proces a kamoli da nesto doda na tu temu.

Niste predani svojim ciljevima , na taj nacin drustvo ne moze da napreduje.

Кажи Деки слободно ревизионист ( ревизори су службемици са врло прецизно дефинисаним задатком !) то је права титоистичка етикета, немој да се стидиш и користиш погрешну терминологију.
Твокја тврдња је без покрића , али говори и твојој и вашој преданости циљу одржавања титоизма у Србији по сваку цену и противно здравом разуму, то вероватно сматраш " напрефовањем друштва ":per:

Svasta , pa ja i jesam za demokratiju i liberalizam ali onaj pravi sa institucijama i jakom kulturom , obrazovanjem, emancipacijom ...

Ja bih bio srecan kada ne bi stranke delile sendvice i hiljadarke glasacima pred izbore ... to demokratija nije , to sloboda izbora nije.

SNS je prava fasisticka stranka.

Nasa borba je protiv toga , a vasa protiv titoista kojih nema ... pa ti vidi kakvu bitku bijes - bijete.

Negativan je naspram demokratskih vlada Zapada.

Međutim pozitivan je naspram drugih beogradskih lidera pre i posle sebe. U tom kontekstu ne mogu da kažem da je Negativan prema Nediću, Vučiću, Miloševiću.

Nema veze sa Srbima, no daje zaninljivu sliku o uređivačkoj politici Večernjeg lista. Ja sam tamo registriran i ostavim, rijetko, koji komentar. No, sad su me 2. put blokirali, a tema je bila o Brozovu unuku Andreju (inače bizarna sapunica)

https://www.vecernji.hr/vijesti/zna...a-broz-objavila-fotografiju-1313882/komentari

Skoro svi komentari su o tom što nas dave s Brozom, neka idu vrit sa srpskim temama, zločinac, ubojica, mega zločinac itd.

Ja sam ostavio ovaj komentar:

Urvan_Hroboatos:

Broz je bio i ratni zločinac, no on ostaje iznimno zaslužan i kao hrvatski državnik. Tuđman je tu bio posve u pravu. Pavelić ništa, totalna negativa, da smo ostali uz njega bili bismo danas neka tamo etnička skupina kao Velšani ili Baski, a velika Srbija u novouspostavljenoj Jugoslaviji bi postojala kao kazna za svrstavanje Pavelića uz Hitlera i to što je pobio dosta Srba. Slovaci u doba Hitlera nisu išli ubijati Čehe, no Pavelićevi ustaše Srbe-jesu. Točno je da je Broz odgovoran za velika zlodjela, za smrt možda preko 200.000 ljudi, što južnoslavenskih naroda, što Nijemaca, Mađara.... No bez njega bi bila Jugoslavija po receptu Draže i Moljevića, a Hrvati stiješnjeni i bar 50% hrvatskoga etničkoga prostora izgubljen. Uz koga ste, Dražu ili Tita? Trećeg nema, žao mi je... Pavelić nije imao petlje ni da se bar ubije, za razliku od Hitlera.

No, taj je komentar izbrisan, a ja-blokiran.

Interesantna uređivačka politika, kao da želi prikazati da su Hrvati svi za NDH. Vlasnik VL je, koliko znam, Austrija

Nema veze sa Srbima, no daje zaninljivu sliku o uređivačkoj politici Večernjeg lista. Ja sam tamo registriran i ostavim, rijetko, koji komentar. No, sad su me 2. put blokirali, a tema je bila o Brozovu unuku Andreju (inače bizarna sapunica)

https://www.vecernji.hr/vijesti/zna...a-broz-objavila-fotografiju-1313882/komentari

Skoro svi komentari su o tom što nas dave s Brozom, neka idu vrit sa srpskim temama, zločinac, ubojica, mega zločinac itd.

Ja sam ostavio ovaj komentar:

No, taj je komentar izbrisan, a ja-blokiran.

Interesantna uređivačka politika, kao da želi prikazati da su Hrvati svi za NDH. Vlasnik VL je, koliko znam, Austrija

Urvane, samo uredjivacka politika Srbina spasava...

Netacno. Anti Titoizam je bolest.

Bolesno je slaviti diktatora, masovnog ubicu i stranog vladara.Kao na primer kada bi danas Srbi slavili,turske,nemačke i oslale vladare,koji su u nekom periodu istorije vladali srpskim narodom i koji su masovno ubijali Srbe

- - - - - - - - - -

Tada se ni ti ne bi rodio....

nebi sunce sijalo
buahahahahahah
Koji ste vi bolesnici buahahahaha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back