Nova prevara u Srbiji: dao je 200 dinara, a izašao sa nekoliko hiljada u mesu

pise lepo da sadrzi tragove mleka a ako je nesto posno ne moze tako.
inace videla sam jednom u mesari prepirku izmedju jedne zene i mesara jer je ona insistiralA da opere noz pre nego joj isece komad junetine jer je videla da je zeni ispred seko svinjsko meso istim nozem.
I u pravu je zena u potpunosti.
oni nece da konzumiraju svinje, vegani nece mleko pa insistiraju da ono sto je posno nema mleka, mada to je valjda I logicno za ocekivati.
mada bice da ovde nije

Tražio si fotografiju sa sastavom. Ili si ***** od čoveka ili plati. Šta je sad?

Da svi forumaši znaju, ukoliko mi ne plati 5000€ Zoran Jov je najveći lažov i bednik koji je ikad pisao na ovom forumu. To nije moja izmišljotina, već ono što je on sam pokazao. Bednik koji je napisao da će da plati 5000€ svakome ko mu pokaže margarin u kome nema mleka. Ja sam postavio fotohgrafije nekoliko takvih margarina, link ka sajtu proizvođača koji tvrdi da nema mleka, na kraju i fotografiju zadnje strane ambalaže, kao je lažov tražio. I pored toga, on ne želi da održi svoju reč. Dok mi ne platiš, na svaki tvoj post ću ovo da okačim, da svi znaju da si nula. Ovde nema uvrede niti bilo čega što ti sam nisi napisao i prouzrokovao.

Ovo je Zoran Jov napisao: "Nudim 5000 eura svakome ko mi pokaže margarin u kome nema mleka. U svakom se nalazi mleko. Od nedavno. Evo ti prilike da zaradiš dobre pare. Čikam te da nađeš margarin koji u svom sastavu nema mleko. Ti u raspravu ne možeš da uđeš, jer si neobrazovan."

Zatim je ovo napisao: "Kad objaviš fotografiju sastava ovog smeća koje je kao "posno" dajem ti pare bez problema. Šta ti nije jasno?"

Evo, nije mi jasno kako te nije sramota da tako lažeš? Da pljuneš sebi u lice, na taj đon od obraza.

Da i nisam dobio nikakvu pravu fotografiju. Šta si ti? "Zvezdice" od čoveka? Što sam sebe cenzurišeš? ***** od čoveka?

Kako te pomeram na daljinski. Sviraš i igraš kako ja dirigujem. Ideš u market kad ja kažem. :cepanje: Vučem te za nos kako hoću. :hahaha1: A ja ću otići u market kad odem i fotografisaću "posne margarine" pune mleka. Pa smo 50:50. To što si najveći lažov i bednik na forumu (ali zamisli, "na forumu"), zadrži za sebe. Zabole me racku šta ćeš ti da okačiš. Samo kaži da ja tebe prvi izazivam i plači moderatorima da me banuju. Nikada neću biti banovan zbog tebe. Pukni. Koji svi? Kakvi svi? Ta priča može da prođe jedino u tvom selu. Pa kad dođeš u veliki grad i sedneš na klupu u parku, priđe ti policajac i traži osobnu iskaznicu, i pita te: „Jesi li osuđivan?“ A ti mu odgovoriš: „Mene svi znaju kao dobrog.“ A on te pita: „Koji svi?“ Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

Ja mogu da napišem šta god hoću. Fotografisaću i ja drugu stranuimargarina, sa sastavom punim mleka, i bićemo 50:50.

Ali to će da bude za par dana, jer ja ne idem negde kad ti hoćeš, kao što ti ideš negde kad ja hoću. Zabole nekoga ona stvar za mene i tebe... i za to što si ljubomoran na mene.

Daleko sam iznad tebe. Ojha. Ende.

planiram da napravim malu plazma torticu drugarici za rodjendan pa sam kupila margarin.
el moze meni 5iljada? :malav:

Ne mere zbog ovoga uokvirenoga...

mlekonja 1.jpg

Tragovi mleka - šta god da su - nisu posni. Tačka. Ovaj ljubomorni manipulator u pokušaju nekako je sklonio sa fotografije ovo što sam uokvirio.

I nauči da okreneš sliku...

mlekonja 2.jpg

Lepše je ovako.

- - - - - - - - - -

Naravno, zar misliš da jedna moralna veličina poput Zoran Jov-a neće da održi svoju reč?

Hoću, čim fotografišem sastav (isti ovakav kakav je zakačila ova sunchaya)...

- - - - - - - - - -

inace videla sam jednom u mesari prepirku izmedju jedne zene i mesara jer je ona insistiralA da opere noz pre nego joj isece komad junetine jer je videla da je zeni ispred seko svinjsko meso istim nozem.
oni nece da konzumiraju svinje, vegani nece mleko pa insistiraju da ono sto je posno nema mleka, mada to je valjda I logicno za ocekivati.
mada bice da ovde nije

Upravo tako. Apsolutno tačno. Ne možeš ti to objasniti ovom ljubomornom progonitelju u pokušaju. :rida:

- - - - - - - - - -

Ne piše. Piše da MOŽE da sadrži tragove, ali nema mleka. U pitanju je proizvodna hala u kojoj se pakuju i margarini sa mlekom, zato piše, evo objašnjenja:

http://www.dijamant.rs/kako-posni-margarin-sadrzi-tragove-mleka/

A ti veruješ onome što piše? :dash: Blago tebi. :thumbdown:

Ja neću da konzumiram ništa što ljudi prave. Ako ima tragove mleka, šta god to bilo, nije za mene i kraj priče. Bolji sam od tebe. Ojha. Promašio si temu, ljubomorni.

mada bice da ovde nije

seljaku ne moz objasniti da ne jedes meso,hleb,da ne pijes kafu,da ti smeta dim,da pijes caj a nisi bolestan itd

Zoran Jov je nemoralni lažov, otpad ljudske rase koji je pljunuo sebi u lice, pa đonu od obraza. Postavio sam fotografiju i link ka objašnjenju proizvođača, na kraju i fotografiju kako je u svojoj bedi tražio. Sad traži nekakvu pravu fotografiju? Laž i samo laž, objćan lažljivi bednik koji mi duguje 5000€. Dok god mi ne plati, svima ću da pišem kakav je nemoralni lažov. Ne zanima me da li je u psihičkkom problemu, samo hoću moje pare od lažova.

Zoran Jov je nemoralni lažov, otpad ljudske rase koji je pljunuo sebi u lice, pa đonu od obraza. Postavio sam fotografiju i link ka objašnjenju proizvođača, na kraju i fotografiju kako je u svojoj bedi tražio. Sad traži nekakvu pravu fotografiju? Laž i samo laž, objćan lažljivi bednik koji mi duguje 5000€. Dok god mi ne plati, svima ću da pišem kakav je nemoralni lažov. Ne zanima me da li je u psihičkkom problemu, samo hoću moje pare od lažova.

Reefer je moralni lažov i manipulator u pokušaju, neuspeli abortus i otpad svinjske rase, koji se pomokrio samom sebi u lice. Postavila je žena fotografiju sa objašnjenjem da se u margarinu nalazi mleko i tragovi mleka, sa sve laktozom. Evo dokaza...

Pogledajte prilog 479858

Evo, dobio si i krivu i pravu fotografiju. Prdež i samo prdež, koga redovno šmrče, obična (a ne “objćan”, tresu mu se ruke od besa) lažljiva prčetina i bednik koji mi duguje 2500€. Isplatiću ti pare kad sa ove fotke nestanu mleko i “tragovi mleka”, šta god to bilo. Boli me racku šta ćeš ti da pišeš, u, jbt, neću moći da zaspim večeras od velike sekiracije, koliko si me nasekirao. Svima ćeš da pišeš? :cepanje: Kojim svima? Samo kaži da ja tebe prvi izazivam i plači moderatorima da me banuju. Nikada neću biti banovan zbog tebe. Pukni. Koji svi? Kakvi svi? Ta priča može da prođe jedino u tvom selu. Pa kad dođeš u veliki grad i sedneš na klupu u parku, priđe ti policajac i traži osobnu iskaznicu, i pita te: „Jesi li osuđivan?“ A ti mu odgovoriš: „Mene svi znaju kao dobrog.“ A on te pita: „Koji svi?“ Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. Ne zanima me da li boluješ od besnila, dobićeš pare kad sa “posnih margarina” iz sastava nestanu mleko i tragovi mleka, ali i kad objaviš javno račun na koji ću da ti uplatim pare. Ne mogu da ti uplatim pare preko foruma. Samo nastavi ovako i doživećeš nervni slom. Ojha. Ende.

Upravo sam se vratio iz jednog velikog marketa i video tri “posna” margarina u ponudi... svi su puni mleka...

1.

Posni_margarin_pun_mleka_1.jpg

Posni_margarin_pun_mleka_2.jpg

Posni_margarin_pun_mleka_3.jpg

2.

Posni_margarin_pun_mleka_4.jpg

Posni_margarin_pun_mleka_5.jpg

3.

Posni_margarin_pun_mleka_6.jpg

Posni_margarin_pun_mleka_7.jpg

Toliko o "posnom" margarinu.

Da pogledamo malo i ”posne keksove”...

Posni_keks_pun_mleka_1.jpg

Posni_keks_pun_mleka_2.jpg

Ovo je sve puno mleka, zatim “proizvoda od mleka” i najzad “tragova mleka”. Šta god da su “proizvodi od mleka” i “tragovi mleka”, ja to neću da konzumiram. Mnogo ljudi koji jedu margarine i “posne” pite i bureke iz pekara primetili su od novembra prošle godine da sav margarin i “posne” pite i bureci imaju ukus maslaca. Tačno, jer su puni mleka.

Ova fotografija što ju je postavila ova lažovčina i manipulator u pokušaju je snimljena pre novembra prošle godine. Ovakvi margarini, bez mleka, više ne postoje. I ova devojka/žena, sa nickom sunchaya, iznela je slične fotke i istu priču. Samo ovaj lažov ima “posne margarine”, bez mleka. Smejurija.

Pozivam ga da se zakune u svoje dete da je fotografisao ovaj margarin ove godine, te da ga nije skinuo sa Interneta, kao što je skidao one manipulacije. To što on navodi da proizvođači garantuju ovo i ono meni i kolegama veganima ne znači ništa, jer im apsolutno ne verujemo. A ja kao sirovi vegan ne konzumiram ništa što ljudi proizvode, a naročito ne ništa što je puno mleka. Može mi se tako. I tačka.

Dakle ja sam pobednik, a ne ovaj lažov. Samim tim on je izgubio opkladu. Ne postoje margarini bez mleka. A i nije tema o tome. Ojha. Ende.

Prilozi

• Posni margarin pun mleka 1.jpg
    Posni margarin pun mleka 1.jpg
    58,5 KB · Pregleda: 2
Piše da MOŽE da sadrži tragove, ali nema mleka. U pitanju je proizvodna hala u kojoj se pakuju i margarini sa mlekom, zato piše, evo objašnjenja:

- - - - - - - - - -

Ovo je margarin koji nema čak ni taj zakonski obavezan, a bespotreban (samo zbog pakovanja u istoj hali) dodatak:

Detalj etikete.jpg

Pošto ovde ne piše čak ni ono gorte objašnjenjo, ti mi duguješ 5000€. Ali čak ni to ne moraš jer si se dovoljno ispalio i izblamirao. Sad svi na forumu znaju koliki si lažov. A nije da je ovo sve ostalo nezapaženo. Drago mi je što sam razveselio veliki broj forumaša pokazujući im ove jadne pokušaje izvlačenja iz laži.

Piše da MOŽE da sadrži tragove, ali nema mleka. U pitanju je proizvodna hala u kojoj se pakuju i margarini sa mlekom, zato piše, evo objašnjenja:

- - - - - - - - - -

Ovo je margarin koji nema čak ni taj zakonski obavezan, a bespotreban (samo zbog pakovanja u istoj hali) dodatak:

Pogledajte prilog 479931

Pošto ovde ne piše čak ni ono gorte objašnjenjo, ti mi duguješ 5000€. Ali čak ni to ne moraš jer si se dovoljno ispalio i izblamirao. Sad svi na forumu znaju koliki si lažov. A nije da je ovo sve ostalo nezapaženo. Drago mi je što sam razveselio veliki broj forumaša pokazujući im ove jadne pokušaje izvlačenja iz laži.

Baš me briga šta piše. Ima gde piše i da je “osiromašeni uranijum zdrav”. Nije obavezujuće za mene.

Ovaj link i njegov sadržaj me ne zanima, jer ja ne koristim ništa od mleka.

Ovo je “posni” margarin, koga sam ja danas fotografisao u marketu:

Tako ja bio živ zdrav kako pravo govorio. Nigde ne mogu da nađem “taj tvoj margarine bez mleka”, jer ga nigde nema, osim na Internetu.

A ova fotografja koju si ti postavio je skinuta sa Interneta. Zakuni se u najdraže da si je fotografisao. Nisi 100%, jer ovakvi margarini bez mleka više ne postoje. Svi su puni mleka.

Šta je to “gorte”? Nikad čuo. Što ti se tresu ruke? Niti sam se ispalio niti izblamirao. Baš me briga šta “misle svi”. Ta priča može da prođe jedino u tvom selu. Pa kad dođeš u veliki grad i sedneš na klupu u parku, priđe ti policajac i traži osobnu iskaznicu, i pita te: „Jesi li osuđivan?“ A ti mu odgovoriš: „Mene svi znaju kao dobrog.“ A on te pita: „Koji svi?“ Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. Ko od nas dvojice ovde laže - neka opremi ženu koja ga najviše i najduže voli onako kako Zmaj od Šipova oprema svoje krave. Pošteno? Mnogo mi je stalo do toga šta misle ljudi na forumu. Nisi našao margarin bez mleka, nisi ga fotografisao, Internet fotografije se ne računaju, i ne dugujem ti ništa. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Uostalom i sunchaya se slaže sa mnom. Niko nije na tvojoj strani. Mizerni lažovu.

Dijamantov posni margarin je postan jer u njegovom sastavu nema dotatih materija životinjskog porekla, ali se proizvodi u proizvodnom objektu gde se nalaze proizvodne linije margarina sa mlekom. Zbog ove situacije, a u cilju otklanjanja i najmanjeg rizika po naše potrošače Dijamant AD se odlučio da u listu potencijalnih alergena („može da sadrži“) navede i mleko i ako ga realno nema.

A ima i glupih koji ovo ne razumeju.

Dijamantov posni margarin je postan jer u njegovom sastavu nema dotatih materija životinjskog porekla, ali se proizvodi u proizvodnom objektu gde se nalaze proizvodne linije margarina sa mlekom. Zbog ove situacije, a u cilju otklanjanja i najmanjeg rizika po naše potrošače Dijamant AD se odlučio da u listu potencijalnih alergena („može da sadrži“) navede i mleko i ako ga realno nema.

A ima i glupih koji ovo ne razumeju.

Boli me racku šta pišu proizvođači. Ja jedem samo sirovo voće i povrće. Ovo radim radi svoje žene i još nekih ljudi. Posno je ako nema nikakvog mleka. Ako ima nije posno. I tačka. Uzgred, ja sam fotografisao one gore slike. Ti si svoju mizeriju skinuo sa Interneta.

Ima tupavih degena koji ovo ne razumeju. Ali su bezobrazni koliko su teški. Glup i bezobrazan - najgora moguća (gubitna) kombinacija. Ja sam ove fotke uslikao, a ti si svoju mizeriju skinuo sa Interneta. Ko od nas dvojice laže neka opremi ženu koja ga najviše i najduže voli onako kako Zmaj od Šipova oprema svoje krave. Pošteno? Prema tome, ja tebi ne dugujem ništa, a ti meni duguješ 5000€.

Poslednja izmena:
Da si bar malo obrazovaniji, znao bi da nisi uslikao već fotografisao. Znaš, postoji bitna razlika između slike i fotografije.
A koliko si se ispalio i sad pokušavaš da se izvučeš iz sopstvenog gliba, govori i ta tvoja glupa rečenica da sam je nešto skinuo sa neta. Bojim se da si opet ispao glup, a ovo je dokaz:

Pogledajte prilog 480010

Pogledajte prilog 480011

Upotrebio sam tvoj uličarski izraz. Ja sam ove gore foptke napravio u marketu. Ti si ovo skinuo sa Interneta. Ovaj margarine koji si ti kao lažov i lopov postavio više ne postoje. Od novem,bra su svi puni mleka i “tragova mleka”. I korisnica sunchaya je to dokazala. Na tvojoj strain nema nikoga. Da si uopšte obrazovan znao bi da se diskusija vodi argumentima a ne podmetačuinama. Znaš, negacije se pišu odvojeno. I ne piše se “ustvari” nego “u stvari”.

Ne postoje drugi posni margarine osim ovih...

Posni_margarin_pun_mleka_2.jpg

Posni_margarin_pun_mleka_7.jpg

Nema drugih. Ko je od nas dvojice podmetao i lagao neka opremi ženu koja ga najviše i najduže voli onako kako Zmaj od Šipova oprema svoje krave. Pošteno? Prema tome, ja tebi ne dugujem ništa, a ti meni duguješ 5000€.

Neznalice, pa ti ne znaš šta je EXIF? Ni File Properties. :hahaha:

Pored toga što ne razlikujš sliku od fotografije.

Lažove i lopove, pa ti ne znaš šta je prčetina. Ni jandalo. :cepanje:

Ja sam slikar i ja sam ovo sinoj uslikao, a ti podmećeš smeće sa Interneta. Ko je od nas dvojice podmetao i lagao neka opremi ženu koja ga najviše i najduže voli onako kako Zmaj od Šipova oprema svoje krave. Pošteno? Prema tome, ja tebi ne dugujem ništa, a ti meni duguješ 5000€.

Kako posni margarin, a sadrži tragove mleka?

Poštovani, pitanje deklarisanja (označavanja) alergena, gde inače spada i mleko je u Srbiji regulisano PRAVILNIK-om o deklarisanju, označavanju i reklamiranju hrane. U Evropskoj Uniji je to pitanje regulisano propisom REGULATION (EU) No 1169/2011 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 25 October 2011. Ta dva propisa su po svojim zahtevima usklađena.
Naime propis obavezuje proizvođača hrane da deklariše sve sastojke, a posebno da istakne one sastojke koji su na listi alergena (npr. mleko ili kikiriki). Lista alergena je data u okviru spomenutog pravilnika. Tim propisom je predviđeno deklarisanje i onih alergena koji se ne nalaze u proizvodu ali se potencijalno mogu naći – takav je zahtev!
Sledeći problem je što još uvek ne postoji zvanična minimalna količina nekog alergena za koju se može reći da neće izazvati nikakvu reakciju kod osoba koje su na njega osteljive. Drugim rečima različiti ljudi koji su alergični npr. na kikiriki, alergični su na različite doze. Kod nekih će se reakcija pojaviti već sa minimalnim unetim količinama, a kod nekih su te količine mnogo veće. To u praksi znači da čak i kad laboratorija ne detektuje prisustvo alergena ne znači da ga nema nego prosto količina je ispod praga detekcije metode.
Dijamant AD poseduje više linija za proizvodnju margarina i majoneza. Neki proizvodi se rade samo na jednoj, a neki na sasvim drugoj liniji. Međutim ima i proizvoda koji se smenjuju na istoj liniji proizvodnje. U tom slučaju prelazak na sledeći tip proizvoda podrazumeva temeljno pranje i dezinfikovanje opreme pre početka proizvodnje sledećeg proizvoda. Dijamant AD osim spomenutih propisa sprovodi i svetske standarde za bezbednost hrane koji su često strožiji i od EU propisa. Ti standradi (npr. FSSC22000) predviđaju obavezno deklarisanje „mogućeg“ prisustva alegena u proizvodu pa makar se oni proizvodili na potpuno zasebnim proizvodnim linijama i nikada se fizički „ne sretali“ i da im je jedina zajedničko to što se proizvode u istom objektu (pod istim krovom).

S poštovanjem / Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Predrag Nenin, spec. mikrobiolog
Menadžer upravljanja kvalitetom i zaštite životne sredine
Quality and environment manager

Untitled-1.png

https://www.dijamant.rs/kako-posni-margarin-sadrzi-tragove-mleka/

Poštovani, pitanje deklarisanja (označavanja) alergena, gde inače spada i mleko je u Srbiji regulisano PRAVILNIK-om o deklarisanju, označavanju i reklamiranju hrane. U Evropskoj Uniji je to pitanje regulisano propisom REGULATION (EU) No 1169/2011 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 25 October 2011. Ta dva propisa su po svojim zahtevima usklađena.
Naime propis obavezuje proizvođača hrane da deklariše sve sastojke, a posebno da istakne one sastojke koji su na listi alergena (npr. mleko ili kikiriki). Lista alergena je data u okviru spomenutog pravilnika. Tim propisom je predviđeno deklarisanje i onih alergena koji se ne nalaze u proizvodu ali se potencijalno mogu naći – takav je zahtev!
Sledeći problem je što još uvek ne postoji zvanična minimalna količina nekog alergena za koju se može reći da neće izazvati nikakvu reakciju kod osoba koje su na njega osteljive. Drugim rečima različiti ljudi koji su alergični npr. na kikiriki, alergični su na različite doze. Kod nekih će se reakcija pojaviti već sa minimalnim unetim količinama, a kod nekih su te količine mnogo veće. To u praksi znači da čak i kad laboratorija ne detektuje prisustvo alergena ne znači da ga nema nego prosto količina je ispod praga detekcije metode.
Dijamant AD poseduje više linija za proizvodnju margarina i majoneza. Neki proizvodi se rade samo na jednoj, a neki na sasvim drugoj liniji. Međutim ima i proizvoda koji se smenjuju na istoj liniji proizvodnje. U tom slučaju prelazak na sledeći tip proizvoda podrazumeva temeljno pranje i dezinfikovanje opreme pre početka proizvodnje sledećeg proizvoda. Dijamant AD osim spomenutih propisa sprovodi i svetske standarde za bezbednost hrane koji su često strožiji i od EU propisa. Ti standradi (npr. FSSC22000) predviđaju obavezno deklarisanje „mogućeg“ prisustva alegena u proizvodu pa makar se oni proizvodili na potpuno zasebnim proizvodnim linijama i nikada se fizički „ne sretali“ i da im je jedina zajedničko to što se proizvode u istom objektu (pod istim krovom).

S poštovanjem / Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Predrag Nenin, spec. mikrobiolog
Menadžer upravljanja kvalitetom i zaštite životne sredine
Quality and environment manager

Untitled-1.png

https://www.dijamant.rs/kako-posni-margarin-sadrzi-tragove-mleka/
Ovo sam ja već linkovao i objašnjavao u temi, ali ovaj što mi duguje 5000€ zbog javno izgubljene opklade, ne prihvata. On ima svoju istinu u glavi.

И на оном Гоџи соку пише 100% малина,а окренеш позади кад оно 75% концетровани сок од јабуке

https://informer.rs/vesti/zastitnik...eti-soka-pise-jedno-sastavu-nesto-savim-drugo
Nije baš tako. Piše 100% Godži jabuka, 100% Godži malina, 100% Godži breskva. To nije oznaka sastava, već ime proizvoda, a znači da je to 100% sok (nema dodtog šećera i raznih sastojaka), das s ezove Godži, a na kraju od čega je - jkabuke, maline ili breskve. A zove se GO G zato što u svakom od sokova ima i godži bobica.
To se lepo vidi i na njihovom sajtu: https://gog.rs/en/juices/

Nije baš tako. Piše 100% Godži jabuka, 100% Godži malina, 100% Godži breskva. To nije oznaka sastava, već ime proizvoda, a znači da je to 100% sok (nema dodtog šećera i raznih sastojaka), das s ezove Godži, a na kraju od čega je - jkabuke, maline ili breskve. A zove se GO G zato što u svakom od sokova ima i godži bobica.
To se lepo vidi i na njihovom sajtu: https://gog.rs/en/juices/

То је апсолутна обмана потрошача јер неко купује сок са убећењем да је купио сок од малине а испостави се да у њему најмање има малине,а да не спомињем те гоџи бобице којих једва и да има. Једно време је било приче да ће се забранити преваре тог типа,ал изгледа ништа од тога

Ma nije prevara, zna se gde je sastav, gde je ime proizvođa, gde robna marka (brend). Tačno je da kod nekoga može da izazove zbunjenost, ali to već nije do proizvođača, već do kupca.

То је до некле тачно али купац се не сме доводити у заблуду.Иначе тих сокова од 100% код нас има доста а већина их је пуна шећера,лимунске киселине...У суштини не постоји сок 100% воће,јер би такав сок имао рок трајања 2 дана.Ја лично кући правим сокове и ако га не попијем тај дан,сутра дан га бацам јер није ни за шта.

Back