Nova prevara u Srbiji: dao je 200 dinara, a izašao sa nekoliko hiljada u mesu

Ne, ako postiš onda jedeš posne proizvode, ako uzmeš neki sa oznakom "može da se nađe" i to slobodno jedi. To ne znači da u sastavu proizvoda ima bilo čega mrsnog, već da se kretao istom trakom kao i proizvodi koji imaju u sastavu mleko, orahe ili (a to je u priči najbitnije) neke druge alergene. Ljudi sa alergijom reaguju i na te minimalne ostatke koji MOGU da se nađu samim kretanjem po zajedničkoj proizvodnioj traci.
A margarini sa fotografije su klasičan posni proizvod bez imalo elemenata životinjskog porekla. Mleka imaju 0 procenata. A to znači da meni kolega Zoran Jov dođe 5000€, kako je sam napisao.

Ono kad je neko glup i izgubi 5000€. Hajde sad budi faca i pokaži da si od reči i daj mi tih 5000€ ili si jajara?

Pogledajte prilog 478929

Ono kad je neko glup i izgubi 5000€. Hajde sad budi faca i pokaži da si od reči i daj mi tih 5000€ ili si jajara?

Pogledajte prilog 478929

Zašto je “ono neko glup”? Daj mi sastav ovih margarina i dajem ti 5000€ bez reči. Nedavno sam gledao sa ženom. U svima se nalazi mleko ili “tragovi mleka”. Šta god bili “tragovi mleka”, ja to neću konzumirati. Dakle, čikam te da postaviš sastav ovog smeća. U svakom ima mleka ili “tragova mleka”. Kamael kao vegan zna da ima mleka i zato pametno ćuti, a ti postavljaš ove smešne sličice. Takođe, kad je moja žena vegetarijanka tražila neke posne keksove, za sebe, prodavačica joj je pokazala neke, a ja brže bolje pročitao sastav... kad ono tamo “mleko u prahu” i “jaja u prahu”... to nije posno. Kraj priče.

Inače sam bio banovan dva puta po 5 dana u roku od 10 dana, zbog nekih spamera na pdf Religija, pa nisam mogao da odgovorim. Neka proba neko da se pobuni protiv spama koji tamo pravi neki spamer iz Hrvatske, registrovan pre mesec dana, i biće iscuga banovan. Pola tema na podforumu je njegovo. Ups, pa ja sam zaboravio da tebe ovde niko ne sme da banuje. I drago mi je da neće ni mene kad odgovaram na tvoje prozivke. Dakle, ja nikada nisam bio banovan zbog tebe; niti ću ikada biti. Tačka.

Dakle, poziv na to da fotografišeš i javno pokažeš sastav ovog smeća, a ne samo naslovnu fotografiju. A ja ću fotografisati kad budem sledeći put išao u market da kupim sapun i neke takve stvari, jer hranu za sebe ne kupujem tamo. A i može se otvoriti tema na podforumu za to, ovo nije tema o margarinu. Pametnom dosta. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

okreni drugu stranu vidi jel pise moze biti mleka u tragovima,pa ih pitaj onda kako je posno

Bravo majstore. Upravo sam sad sve opisao. Ja ne jedem ništa što ima mleko ili tragove mleka... šta god to bilo...

- - - - - - - - - -

Ako piše da je posno, onda nema mleka. :fdlan:
To na šta ti misliš nije označeno kao posno, iako jeste posno. To je zakonska obaveza samo za proizvode koji se prave na zajedničkim proizvodnim trakama. I oni nemaju mleko, a pomenuti tragovi su eventualni ostaci u vidu kapljica ili mrvica, koji su ostali nakon završetka proizvodnje jedne serije.
A ti se i dalje pitaj šta znači posno, šta znači može biti u tragovima, a šta da nešto u svom sastavu ima mleko. :lol:

Ima i tragover mleka i mleko... ima mleko... od novembra prošle godine... osetili su ljudi da ima ukus maslaca... a margarin...

Čikam te da slikaš sastav i da ne pametuješ mnogo...

- - - - - - - - - -

pa necu da se pitam ako postim a ima u tragovima pametni,onda znaci da te neko zajebava za male pare ne mene

Upravo tako. :super:

- - - - - - - - - -

Ne, ako postiš onda jedeš posne proizvode, ako uzmeš neki sa oznakom "može da se nađe" i to slobodno jedi. To ne znači da u sastavu proizvoda ima bilo čega mrsnog, već da se kretao istom trakom kao i proizvodi koji imaju u sastavu mleko, orahe ili (a to je u priči najbitnije) neke druge alergene. Ljudi sa alergijom reaguju i na te minimalne ostatke koji MOGU da se nađu samim kretanjem po zajedničkoj proizvodnioj traci.
A margarini sa fotografije su klasičan posni proizvod bez imalo elemenata životinjskog porekla. Mleka imaju 0 procenata. A to znači da meni kolega Zoran Jov dođe 5000€, kako je sam napisao.

Aha ha ha ha ha ha ha...

Ne videsmo sastav za te margarine sa slike. Od novembra prošle godine mnogo ljudi je primetilo da se njihov ukus, kao i ukus "posnih" bureka punih ovih margarina, malo razlikuje od maslaca. Kad pokažeš sastav, a da se u sastavu mleko uopšte ne pominje, dajem ti 5000€ bez reči. Ako je "mleko u tragovima" to da ti se u pekari posni burek sa gljivama seče istim nožem kao i burek sa sirom, a da se sir pobaca po bureku sa gljivama, što smo videli u mnogim pekarama, a moja žena vegetarijanka se nije buniula protiv sira ali bi se bunila protiv mesa, onda smo u pravu mi a ne ti. Tačka.

- - - - - - - - - -

ne znam sto pojasnjavas nesto opste poznato,ako ima jedna trunka virsle vegani to nece ni pod razno konzumirati,to je bojkot cele mlecne i mesne industrije,poed tih rafova se ne zaustavlja,mislim i mesozderi valjda imaju njuh i osete taj smrad ili su duboko zaglibili u zavisnost

Upravo tako. :ok:

- - - - - - - - - -

Kakav viršla u proizvodnji margarina? Ko ovde piše bilo šta o veganima? Njihov izbor je da žive ograničeno i ne jedu većinu potrebnih namirnica.
Na koje mesoždere misliš, na pse, vukove...

Pomenuo je nešto drugo. Ali ti ne kapiraš. Naš je izbor da ne unosimo u sebe ništa životinjskog porekla. Ako ti smeta tuži nas.

Može da misli i na umišljene mesoždere... homo sapiense...

Fotografija je tu, piše POSNO.

Baš me briga šta piše na naslovnoj strani. Čekam da postaviš fotografiju sastava. Ako nema mleka ili tragova mleka dobijaš 5000€. Dakle?

- - - - - - - - - -

pise i na tarabi pichka idi jebi je

Njegova logika i pamet. Hoće da izvaćari nekoga za 5000€ tek tako. Čikam ga da objavi sastav ovoga sa slika.

Šta kaže proizvođač, tačnije Predrag Nenin, spec. mikrobiolog, menadžer upravljanja kvalitetom i zaštite životne sredine u "Djamant"-u:

"Dijamantov posni margarin je postan jer u njegovom sastavu nema dotatih materija životinjskog porekla, ali se proizvodi u proizvodnom objektu gde se nalaze proizvodne linije margarina sa mlekom. Zbog ove situacije, a u cilju otklanjanja i najmanjeg rizika po naše potrošače Dijamant AD se odlučio da u listu potencijalnih alergena („može da sadrži“) navede i mleko i ako ga realno nema."

Dakle nije reč čak ni o istoj proizvodnoj traci, već objektu. To znači, kako piše na samom proizvodu, da u satavu NEMA mleka i zato je označen kao postan.
To dalje znači da čekam da mi javiš kako ćeš mi uplatiti 5000€.

http://www.dijamant.rs/kako-posni-margarin-sadrzi-tragove-mleka/

Znači dovoljno si pametan da ne veruješ "naslovnoj" strani, ali veruješ poleđini? :rotf:

Ovo nema nikakve veze sa verom. Mene zanima sastav. Deder da vidimo sastav. Ako se u bilo kom smislu pominje mleko - ovo nije pposno. I tačka. Što se smeješ samom sebi? :rida:

- - - - - - - - - -

Šta kaže proizvođač, tačnije Predrag Nenin, spec. mikrobiolog, menadžer upravljanja kvalitetom i zaštite životne sredine u "Djamant"-u:

"Dijamantov posni margarin je postan jer u njegovom sastavu nema dotatih materija životinjskog porekla, ali se proizvodi u proizvodnom objektu gde se nalaze proizvodne linije margarina sa mlekom. Zbog ove situacije, a u cilju otklanjanja i najmanjeg rizika po naše potrošače Dijamant AD se odlučio da u listu potencijalnih alergena („može da sadrži“) navede i mleko i ako ga realno nema."

Dakle nije reč čak ni o istoj proizvodnoj traci, već objektu. To znači, kako piše na samom proizvodu, da u satavu NEMA mleka i zato je označen kao postan.
To dalje znači da čekam da mi javiš kako ćeš mi uplatiti 5000€.

http://www.dijamant.rs/kako-posni-margarin-sadrzi-tragove-mleka/

Baš me briga šta ko kaže.

Ako mi daš sastav u kome s en epominje mleko - pobedio si... i ubedio me da je ovo srranje posno i dobijaš 5000€ bez reči.

Ako se bilo gde pominje mleko u sastavu - nije posno i tačka.

Dakle, čekam fotke.

Ovo nema nikakve veze sa verom. Mene zanima sastav. Deder da vidimo sastav. Ako se u bilo kom smislu pominje mleko - ovo nije pposno. I tačka. Što se smeješ samom sebi? :rida:

- - - - - - - - - -

Baš me briga šta ko kaže.

Ako mi daš sastav u kome s en epominje mleko - pobedio si... i ubedio me da je ovo srranje posno i dobijaš 5000€ bez reči.

Ako se bilo gde pominje mleko u sastavu - nije posno i tačka.

Dakle, čekam fotke.

Ne može da te ne bude briga, izgubio si, margarin nema mleka. U sastavu ne stoji mleko. PLATI.

Ne, nije vera u pitanju, već reč koja označava proizvod koji je 100% biljnog porekla.
U sastavu piše da nema mleka, izvoli plati.

Nema veze, na takvim proizvodima na pozadini u sastavu se nalazi svašta što nije posno.

Dajem ti pare kad objaviš fotku sastavam. Ajd da vidim dokle ćeš sdpamovati temu. Objavi fotke sastava. Ako se nigde ne pojavi mleko dajem ti pare. Pošteno?

- - - - - - - - - -

Ne može da te ne bude briga, izgubio si, margarin nema mleka. U sastavu ne stoji mleko. PLATI.

Daj dopkaz u vidu fotke. Kad objaviš fotku sastava, ako nema mleka platiću. Dakle?

- - - - - - - - - -

Uostalom, ja ću fotkati prvom prilikom kad odem u neki market da kupim nešto od hemije za higijenu, ali to neće biti skoro, jer imam zalihe. Dakle izgubio si.

Ti si lažovčina i sad svi mogu to jasno da vide. Lažov koji je nešto rekao, a onda pljunuo sebi u lice. Ti spamuješ temu, jer si svestan da pišeš laž, ali nikad i nisi želeo da platiš to što si javno napisao. Verovatno i nisi nikad video više od par stotina evra na gomili.
Imaš fotografiju gde piše da je posno, imaš objašnjenje proizvođača da u tom proizvodu nema mleka. Sad plati.

Još jedan koji nema mlako, sa sastavom:

Polimark margarin.jpg

Ti si lažovčina i sad svi mogu to jasno da vide. Lažov koji je nešto rekao, a onda pljunuo sebi u lice. Ti spamuješ temu, jer si svestan da pišeš laž, ali nikad i nisi želeo da platiš to što si javno napisao. Verovatno i nisi nikad video više od par stotina evra na gomili.
Imaš fotografiju gde piše da je posno, imaš objašnjenje proizvođača da u tom proizvodu nema mleka. Sad plati.

Šta te boli dupe šta sam i kakav sam ja, nisam te zvao da živiš sa mnom. Okani me se. To što si lažov zadrži za sebe. Kad objaviš fotografiju sastava ovog smeća koje je kao "posno" dajem ti pare bez problema. Šta ti nije jasno?

Nemam nikakvo objašnjenje proizvođača, niti sastav, već samo tvoj tekst. To se ne računa. Ajd baš da vidim dokle ćeš spamovati temu. Ja neću prvi stati, jer si prvi započeo. Ende.

- - - - - - - - - -

Još jedan koji nema mlako, sa sastavom:

Pogledajte prilog 479716

Šta je to "mlako"? Nikad čuo. Što ti se tresu ruke?

Hoću fotografiju proizvoda sa druge strane, gde je sastav. To se jedino računa. Najzad ja ću fotografisati za nekoliko dana, kad odem u market.

Jedino mlako je tvoja pamet. Hajde što se sramotiš laganjem i što si pljunuo sebi u obraz, nego što pokušavaš da raspravu svedeš na pijačni nivo. To je tvoj domet, jer si lažov i čovek koji ne drži datu reč.
Dobio si fotografiju na kojoj piše da je margarin postan, to znači da nema ništa životinjskog porekla. Dobio si link ka sajtu proizvođača, na kom piše da nema mleka, da je margarin 100% biljni. I ti dalje insistiraš, umesto da napišeš da si jajara i da nećeš da ispoštuješ sopstvenu reč.
Hoćeš fotografiju sastava? Nema problema, svratio sam do prodavnice i napravio fotografiju. Margarin nije proizvod koji me zanima, ali evo, ovo si tražio. Da vidim šta ide dalje.

Prednja strana (ili kako je ti nazivaš, naslovna):
20180223_185304.jpg

Poleđina sa satavom:
20180223_185330.jpg

- - - - - - - - - -

Evo ga i detalj sa etikete, jer forum prilagođava veličinu fotografije:

Detalj etikete.jpg

Jedino mlako je tvoja pamet. Hajde što se sramotiš laganjem i što si pljunuo sebi u obraz, nego što pokušavaš da raspravu svedeš na pijačni nivo. To je tvoj domet, jer si lažov i čovek koji ne drži datu reč.
Dobio si fotografiju na kojoj piše da je margarin postan, to znači da nema ništa životinjskog porekla. Dobio si link ka sajtu proizvođača, na kom piše da nema mleka, da je margarin 100% biljni. I ti dalje insistiraš, umesto da napišeš da si jajara i da nećeš da ispoštuješ sopstvenu reč.
Hoćeš fotografiju sastava? Nema problema, svratio sam do prodavnice i napravio fotografiju. Margarin nije proizvod koji me zanima, ali evo, ovo si tražio. Da vidim šta ide dalje.

Prednja strana (ili kako je ti nazivaš, naslovna):
Pogledajte prilog 479759

Poleđina sa satavom:
Pogledajte prilog 479760

- - - - - - - - - -

Evo ga i detalj sa etikete, jer forum prilagođava veličinu fotografije:

Pogledajte prilog 479761

Ada, ma, je li, bogoti? Ma je li, časti ti? Na prvoj (naslovnoj) strani stoji slika jajeta. Dalje, emulgatori E-330 i još neki puni su mleka u prahu i tragova mleka.

To što si jajara i što si pijačni nivo zadrži za sebe. Koga je briga? Ojha.

Tražio si fotografiju sa sastavom. Ili si ***** od čoveka ili plati. Šta je sad?

Da svi forumaši znaju, ukoliko mi ne plati 5000€ Zoran Jov je najveći lažov i bednik koji je ikad pisao na ovom forumu. To nije moja izmišljotina, već ono što je on sam pokazao. Bednik koji je napisao da će da plati 5000€ svakome ko mu pokaže margarin u kome nema mleka. Ja sam postavio fotohgrafije nekoliko takvih margarina, link ka sajtu proizvođača koji tvrdi da nema mleka, na kraju i fotografiju zadnje strane ambalaže, kao je lažov tražio. I pored toga, on ne želi da održi svoju reč. Dok mi ne platiš, na svaki tvoj post ću ovo da okačim, da svi znaju da si nula. Ovde nema uvrede niti bilo čega što ti sam nisi napisao i prouzrokovao.

Ovo je Zoran Jov napisao: "Nudim 5000 eura svakome ko mi pokaže margarin u kome nema mleka. U svakom se nalazi mleko. Od nedavno. Evo ti prilike da zaradiš dobre pare. Čikam te da nađeš margarin koji u svom sastavu nema mleko. Ti u raspravu ne možeš da uđeš, jer si neobrazovan."

Zatim je ovo napisao: "Kad objaviš fotografiju sastava ovog smeća koje je kao "posno" dajem ti pare bez problema. Šta ti nije jasno?"

Evo, nije mi jasno kako te nije sramota da tako lažeš? Da pljuneš sebi u lice, na taj đon od obraza.

Back