Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Oplemenjujem ja Windows 7 (baš neka neki probaju na svojoj 10-ki) pored srpskog i ruskog žulja mene dal imamo i mi ćirilicu?
Pazi kad ima!
Downloadujem ja paket, instaliram, primenim po celom sistemu, lepo pišе Добро дошли, одјављивање, лозинка...
Ma sve super...
Rekoh ajd da se malo ažuriramo pošto IE i dalje na srpskoj latinici pa da se preuzmu jezički paketi razlike - oćeš
error 80240013
ima i spisak šta koji error znači... na tri mesta se ponavlja al mi totalno nejasno objašnjenje...
savetujem ja vas da se briše onaj Software Distribution kad se tako zaglupi pa rekoh aj da ponovim postupak
CVRC
neće opet 80240013
resetuj safe mod ma kakvi...
https://answers.microsoft.com/en-us...3/75bc1854-6c4f-4475-940d-d59c285b4291?auth=1
evo ovog našeg Gorana, javio se Microsoftu sa pitanjem sve lepo objasnio
a odgovor - reinstalirajte sistem
au sunce ti poljubim pa šta se to desilo?
od poslednjeg update-a prošlo samo par dana, malo isprobavao virtualbox malo kasperskog znači nema tri blage sa problemom
rekoh aj da probam da maknem POSLEDNJU IZMENU sistema
ode српска ћирилица krenuo update

Pazi kad ima!
Downloadujem ja paket, instaliram, primenim po celom sistemu, lepo pišе Добро дошли, одјављивање, лозинка...
Ma sve super...
Rekoh ajd da se malo ažuriramo pošto IE i dalje na srpskoj latinici pa da se preuzmu jezički paketi razlike - oćeš
error 80240013
ima i spisak šta koji error znači... na tri mesta se ponavlja al mi totalno nejasno objašnjenje...
savetujem ja vas da se briše onaj Software Distribution kad se tako zaglupi pa rekoh aj da ponovim postupak
CVRC
neće opet 80240013
resetuj safe mod ma kakvi...
https://answers.microsoft.com/en-us...3/75bc1854-6c4f-4475-940d-d59c285b4291?auth=1
evo ovog našeg Gorana, javio se Microsoftu sa pitanjem sve lepo objasnio
a odgovor - reinstalirajte sistem
au sunce ti poljubim pa šta se to desilo?
od poslednjeg update-a prošlo samo par dana, malo isprobavao virtualbox malo kasperskog znači nema tri blage sa problemom
rekoh aj da probam da maknem POSLEDNJU IZMENU sistema
ode српска ћирилица krenuo update

Poslednja izmena: