Histerija

Thucydides

Gost
Poruka
4.551
Ova bolest je bolest zivaca i manifestuje se u hipersenzibilnosti. Nerijetko se javljaju zene koje za sebe kazu da su hipersenzibilne. Cini se da je potrebno da ih se tretira kao bolesnim, a opet cesce vidim da su upravo zene te koje se bave time ko je bolestan, odnosno da nisu one nego oni koji im ne odgovaraju po nekom osnovu. Dalje, zakonodavstvo je sad sasvim na strani zena, te se muskarac tretira kao opasnost po njihovo zdravlje. On je vec uvezan i upakovan u ludacku kosulju, te na taj nacin ucinjen bezopasnim, a histerija je upravo zucna reakcija na nesto sto nas nadrazuje na prvi pogled. Recimo, zasto mnoge zene imaju pse za kucne ljubimce? Zato sto se osjecaju jako razdrazenima svijetom oko sebe i spremne su i na tu zrtvu da citavo vrijeme posvete brizi o primitivnom bicu samo kako bi se mogle osjecati sugirnim, dok s druge strane na ulicama ne vlada toliki kriminal da bismo mogli reci da je takva briga i strah opravdan.
Dakle, hipersenzibilnost, odnosno histerija poticu od nerealnih strahova i slabosti duse, a ova slabost duse potice iz dosade i neaktivnosti, kad covjek ne vjezba sposobnosti napada i odbrane. On tad nastoji po svaku cijenu da otkloni sve moguce neprijatnosti, kao kad bi neko kome se vrabac pokenjao na auto pokusao da unisti sve vrabce. I onda takav jedan bolesnik sve vrabce naziva bolesnima.

Тема за здравље.

Или, још боље, за психологију.

А најбоље, за патолошке страхове, ако има такав ПДФ.

Mislim da je jedan od simptoma zdravlja i jasno osjecanje dosade. Histerici tako nesto ne mogu ni dozivjeti jer su uvijek u lovu na vrabce ili na "zlo". Za demokratu zivot ovakav kakav jeste je sam po sebi veliki izazov i on je njime sasvim zadovoljan, iako sem brbljanja i ispunjavanja formulara prakticno nema drugih aktivnosti.

Ko kaže da veštije skrivaju ?

Jel to zato što mejnstrim prvi najavljuje histeriju, pa se pišu sjajni zakoni ... ?

- - -

Ali, ...:kafa:.... suština je da su žene napadnute, njih otimaju od nas muškaraca ....prvo ih zaraze histerijom, jer ne treba da rađaju

Sve ostalo je trik !

kakav crni mejnstrim
štati to mejnstrim uopšte

Tamo nešto bzvz......:kafa:....

- - -

Dalje, mi muškarci treba da ih povratimo iz histerije ...ako mi to ne učinimo, ne umirimo ih od ove civilizacijske histerije i ne budemo jaki u održanju ...., oduzeće nam žene !

One same su nesposobne da se povrate, kao kada lav upadne u pećinu, mogu samo da vrište ...

A, ovo sadašnje vrištanje uz pomoć mejnstrima ...previše dugo traje

Ko kaže da veštije skrivaju ?

Jel to zato što mejnstrim prvi najavljuje histeriju, pa se pišu sjajni zakoni ... ?

- - -

Ali, ...:kafa:.... suština je da su žene napadnute, njih otimaju od nas muškaraca ....prvo ih zaraze histerijom, jer ne treba da rađaju

Sve ostalo je trik !

Nisu zarazene histerijom, to dolazi od prekomjernog skolovanja. I ne samo kod zena, nego i kod muskaraca. Upravo su ovakvi histericni zapadni muskarci izglasali jednaka prava za zene, izmedju ostalog i jednako pravo na skolovanje. Kad muskarac oprema zenu da bude kao i on to je znak da je previse slab da i sam bude muskarac (zbog toga sa jednakim pravima dolazi i do sirenja homoseksualizma).

Ovo sto se nama desava je simptom poodmakle kulture u raspadu. Ljudi su optereceni sa previse znanja i ne uspijevaju da ojacaju. Pogledajte sta vec mala djeca moraju da uce u skoli! Ja sam samo do 8. razreda osnovne bio odlikas, a poslije sam se provlacio i u srednjoj i na faksu. I odustao sam na kraju jer sam vidio da to nikud ne vodi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Societal_collapse

Tamo nešto bzvz......:kafa:....

- - -

Dalje, mi muškarci treba da ih povratimo iz histerije ...ako mi to ne učinimo, ne umirimo ih od ove civilizacijske histerije i ne budemo jaki u održanju ...., oduzeće nam žene !

One same su nesposobne da se povrate, kao kada lav upadne u pećinu, mogu samo da vrište ...

A, ovo sadašnje vrištanje uz pomoć mejnstrima ...previše dugo traje
:super::klap::heart:

Nisu zaražene histerijom, pa kako ćemo promeniti zakonske akte, dati članove na amandmane i napisati i usvojiti još 5000 (od 2001-2016.g.)

Danas je najveće pitanje : šta je školovanje ?

Izgleda da to više niko ni ne zna u ministartsvu, jer čemu obrazovanje, ako nemamo ispravno vaspitanje.

A vaspitanje se planski kvari mejnstrimom.

Samo vaspitani se mogu obrazovati, na ove ostale gubimo vreme, sveske i knjige.

To se zna...ali se tera tako ...

iStock_000010198039XSmall.jpg

... za ruku i vodi je na kraj sveta ...i nema histerije ... :cool:

Nisu zaražene histerijom, pa kako ćemo promeniti zakonske akte, dati članove na amandmane i napisati i usvojiti još 5000 (od 2001-2016.g.)

Danas je najveće pitanje : šta je školovanje ?

Izgleda da to više niko ni ne zna u ministartsvu, jer čemu obrazovanje, ako nemamo ispravno vaspitanje.

A vaspitanje se planski kvari mejnstrimom.

Samo vaspitani se mogu obrazovati, na ove ostale gubimo vreme, sveske i knjige.

To se zna...ali se tera tako ...

"Oš da osnujemo Narodno ministarstvo kuluture,vaspitanja i obrazovanja? Radicu za pola prosjecne crkavice?:D

bljutavije je kad ne smijes sprovesti svoju namjeru u djelo nego mora biti 50% njenog.

- - - - - - - - - -

Ili "necu da se udam bez ljubavi". To je prva ucjena ukoliko vidi da imas neki pravac u zivotu.

bljutavije je kad ne smijes sprovesti svoju namjeru u djelo nego mora biti 50% njenog.

- - - - - - - - - -

Ili "necu da se udam bez ljubavi". To je prva ucjena ukoliko vidi da imas neki pravac u zivotu.
Ja te donekle razumem...ali nisam baš sigurna da je histerija ovo što govoriš u ovom postu....Nema mnogo razlike između žena i muškaraca, koliko nam se to ponekad čini...ucenjivana i podmuklosti ima na sve strane....ti ako imaš cilj...kažem ti samo dodaj neki začin po tvom ukusu i liberta...

Back