Smanjenje penisa

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Ćao drugari !

Ima jedan problem sa kojim se verujem većina nas susreće svakodnevno, a to su tesne gaće i, oportuno tome - landaranje kereca.

Ja od kako živim bez seksualnih odnosa, primetio sam da mi se kerec drastično smanjio :eek:

I ne samo to, nego često moram da zavlačim ruku u poantalone i ćega, da ga pronađem i namestim, da me ne bi žuljao, znate već kako to ide..

Moj spada u onaj "golokur type", te je samim tim još osetljiviji :neutral:

I povrh svega toga, kada stignem kući da se presvučem, dešava se da kada skinem gaće skoro da ne mogu da ga pronađem. :sad2:

Liči na, kako da to opišem..Kao da se povukao u sebe!

i da skratim..moje pitanje je, dokle to može da ide i da li postoji mogućnost da se tako kerec "izgubi", da nestane negde unutra pa da posle mora da se ide kod doktora da ga nekako izvuku napolje?

Postoje li neke vežbe isl svaki predlog je dobrodošao.

Txs :ok:

Postoji izreka u USA a i kod doktora, shower and grower.....
Shower moze da poraste od 1 do 3x stanja mirovanja...a grower moze i do 10x od stanja mirovanja...
Grower se povlaci unutar nazovi je pubicne kosti...kad je hladno , ako se ne lozis na hladno i slicno...

Posle 26 nastupa prva promena u metabolizmu , tada se desava kratkotrajna impotencija kod nekih....1% ili tako nesto, znaci nije brojno pa mnogi ne znaju...
Posle 35 ili 40 zavisi od tvog kalendara nastupa starenje.....
Tada se neminovno smanjuje i penis...
Ne nesto drasticno, ako je zdravlje dobro, ali se smanjuje....
Nemam to iskustvo, ali neki kazu da, neki kazu ne, a svi lazu...

Usled nekoriscenja , normalno je da se smanjuje...
Smanjuje se usled 6 meseci nekoriscenja, a kamoli 2 godine i duze...
Takodje i raste usled koriscenja, ne mnogo ali raste...
Tacnije ukrupnja se, posto ne raste, raste samo do 26te...

Ne vidim potrebu da bilo sta diras....
Sve je to prirodno...

drugari nije šala..

znaš ono kad nas ponekad zasvrbi bulja (devojke mislim nemaju te probleme.. ) pa bi zavuko četku za wc, ali si u sred grada, pa ti ruke zauzete, pa praviš čudne pokrete i korake ne bi li nekako stiso guzove i makar malo kobajagi počešao?

E tako nekako i ovo, samo što nije svrab, nego žuljanje + strah.
Em žulja em se plašim da će ako ga što pre ne namestim, da nestane negde u stomaku..:roll:

Hm, ti se plasis da se ne uvuce skroz unutra....?
Imam ja neke stipaljke, drzace to sto tebi treba...
Nisu krokodilke, nego su neznije prirode, ili idi potrazi kod kineza neke pipavije stipaljke...
Pazi treba da drzi a ne da prestane cirkulacija, to moze biti opasno....
Uostalom udari neki jaci selotejp ili hanzaplast , pa ga menjaj kad se kupas dva puta nedeljno...
Flaster velika rolna je 600 din, a tu imas ako ih rezez na 7mm sirinu, za godinu dana povlacenja...

i da skratim..moje pitanje je, dokle to može da ide i da li postoji mogućnost da se tako kerec "izgubi", da nestane negde unutra pa da posle mora da se ide kod doktora da ga nekako izvuku napolje?

Upao u depresiju..hahaha

misljenje sa moje zenske strane gledista :

ne treba doktor da ti ga izvlaci, dovoljna je neka fina cica maca sa guzovima kakve ti volis i eto njega napolju ..

ma pusti ga izmislja, sigurno mu nista ne fali, osim malo paznje pa izmislja ovakve topice :kafaz:

i šta sad čovek da kaže na ovo..?
to je kao da si ti potražila savet od drugarica u vezi sa ne znam sisama i ja napišem kako tražiš pažnju a ti, šta? Pozoveš me da dođem negde i pokažeš mi sise da me uveriš ne razumem?

- - - - - - - - - -

Upao u depresiju..hahaha

misljenje sa moje zenske strane gledista :

ne treba doktor da ti ga izvlaci, dovoljna je neka fina cica maca sa guzovima kakve ti volis i eto njega napolju ..

slažem se.
Ali to je nemoguća misija, jer takve cice nema.
A ja moram da živim u međuvremenu nekako
Jedino ako...

Ma ,ništa..

E Zorko,blago tebi.Što ja nemam tako mali kerec...ja morao da idem na operaciju da mi ga skrate,sad nešto razmišljam da opet idem,i dalje nisam zadovoljan:(

- - - - - - - - - -

E,imam ideju.Ja ću tebi dati malo kurcaa:lol:

E Zorko,blago tebi.Što ja nemam tako mali kerec...ja morao da idem na operaciju da mi ga skrate,sad nešto razmišljam da opet idem,i dalje nisam zadovoljan:(

- - - - - - - - - -

E,imam ideju.Ja ću tebi dati malo kurcaa:lol:

hehe..more ti si neki homosexualac oćeš da me navedeš na onu homosexualnu igru da trljamo kerčeve jedan o drugi i da navlačimo tvoju kožmuricu preko moga vićgla..hehe znam za jadac...:ok:

Ćao drugari !

Ima jedan problem sa kojim se verujem većina nas susreće svakodnevno, a to su tesne gaće i, oportuno tome - landaranje kereca.

Ja od kako živim bez seksualnih odnosa, primetio sam da mi se kerec drastično smanjio :eek:

I ne samo to, nego često moram da zavlačim ruku u poantalone i ćega, da ga pronađem i namestim, da me ne bi žuljao, znate već kako to ide..

Moj spada u onaj "golokur type", te je samim tim još osetljiviji :neutral:

I povrh svega toga, kada stignem kući da se presvučem, dešava se da kada skinem gaće skoro da ne mogu da ga pronađem. :sad2:

Postoje li neke vežbe isl svaki predlog je dobrodošao.

Postoje vežbe sa ženama ili ženom, da budemo precizniji.A tema kao ova je dobra terapija, javiće se neka da ti pomogne.

Back