Retko se desi da sreća tačno zakuca na prava vrata

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.098
Vidanovići su živeli u trošnoj kući bez vode, hrane i novca. Sve dok nisu POSTALI MILIONERI

Zoran Panić | 10. 05. 2017 - 21:36h
cat_icn_more.png
11-05-2017. - 07:24h

Sve vam mogu oduzeti osim sreće, stara je izreka. A kao živi dokaz za to Slađana Vidanović (45) iz Dimitrovgrada koja je usred teške nemaštine dobila bingo od 4,1 miliona dinara!

JjsktkqTURBXy9hZTlkNzEyZDA4MGIzYmM2MTMyODZjZTk2ZWJlYzY5MS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Foto: Z. Panić / RAS SrbijaSlađana Vidanović i njen otac Momčilo žive u trošnoj kući bez osnovnih uslova za život

Retko se desi da sreća tačno zakuca na prava vrata kao u slučaju Slađane koja je osvojila prvomajski bingo.

Od trošne, blatnjave kuće i dana u kojima nemaju ništa da jedu osim lake čorbe, Davidovići su postali milioneri.
Kuća u kojoj živi sa ocem Momčilom (77) samo što se ne sruši, penzijom od 12.000 dinara jedva pokriju najosnovnije, ali nikad nije gubila nadu. Igre na sreću ne propušta, a u izvlačenju 19. kola doživela je pravi šok.

- - - - - - - - - -

- Nisam se nadala da ću imati ovoliku sreću. Godinama igram bingo. Gledala sam televiziju i rekla sam ocu da sam izgleda osvojila dobitak sa popunjena dva reda, a on je dodao da su popunjeni svi redovi. Nisam verovala da sam dobitnik nagrade dok nisam otišla kod moje prodavačice koja je sve to proverila - priča Slađana.
Žive bez socijalne pomoći u dve sobe prenatrpane oskudnim nameštajem i stvarima. U kući nemaju vodu i ne znaju šta je kupatilo. U dvorištu imaju česmu sa koje se snabdevaju vodom.
- Jedva sastavljamo kraj s krajem. Živimo od danas do sutra. Ne znamo šta je meso - iskren je Momčilo.
U takvim uslovima nekako je jasno da je novac dobrodošao.
- Voleli bismo da od ovih para kupimo sebi neku kućicu u kojoj ćemo moći normalno da živimo - zaključuje Slađana.

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/vi...de-hrane-i-novca-sve-dok-nisu-postali/13c1zh0

- - - - - - - - - -

hvala bogu milome da je sreća konačno našla put do ljudi kojima je preko potrebna

da li sad više verujete u sreću?

i u lutriju srbije? ;)

Sad može da uradi frizuru a la Jorgovanka Tabaković :D
I ona je bila ovakva na početku a onda zakucala na vrata NBS :D
Čist Bingo :D

- - - - - - - - - -

Inače pare nisu sreća
Ovi mučenici će tek sad imati problema i problema

- - - - - - - - - -

- napozajmljivaće se para seljacima koji im neće vratiti jer "imaju oni miliome"
- kad im se smuče kuknjave počeće da odbijaju pa će ih i mrzeti
- biće ono: "kako mi bilo lepo dok sam bio slepac"
- kontaktiraće ih osoblje SNS-a

- - - - - - - - - -

Kamo srece da ove jadne ljude neko ne opljacka ili ne dao bog pobije.
Ne igram igre na srecu.

Proradio Balkanski Sndrom u tebi...
o naoružanju Rusije i Amerike može ali RODJENE pare ne pominji

- - - - - - - - - -

ovo ne treba da bude tužna tema, nego baš suprotno :D

- - - - - - - - - -

došla sreća na prava vrata :ok:

Još samo fali da odeš i ti da zakucaš na vrata njenog oca i kažeš:
"Tato osam banke imaš a ćeru forumašicu oženio nesi, tato padni mi na grudi"

- - - - - - - - - -

ovo ne treba da bude tužna tema, nego baš suprotno :D

- - - - - - - - - -

došla sreća na prava vrata :ok:

Valjda će imati toliko pameti da tim parama odmah počnu zidati novu kuću jer lova kako dođe tako i ode .
Sjećam se jedne budale iz Bosne koja je na njemačkoj lutriji dobila 1.3 miliona maraka .
Sprcao sve za godinu dana i još zaradio godinu dana robije a bio šljaker na građevini .

Valjda će imati toliko pameti da tim parama odmah počnu zidati novu kuću jer lova kako dođe tako i ode .
Sjećam se jedne budale iz Bosne koja je na njemačkoj lutriji dobila 1.3 miliona maraka .
Sprcao sve za godinu dana i još zaradio godinu dana robije a bio šljaker na građevini .

RASIPNIČE!
kući ništa ne fali, ja bi dodao samo dve saksije sa cvećem na prozor

Lepša je priča o jaranu izBosne
aj veselja aj meraka

to su one priče: "imao sam para koje ti nećeš nikad vidJeti"
odgovor: "nećeš ni ti"

sirotinja svašta radi zapare a i ako ih bude imala koji put ili će spičkati pare ili će upropastiti sebe
izmedju ova dva - bolje spičkati sebe... ovaj pare... ne nego sebe... ma... nije bitn, važno je da su pare tu

a možda je i slago da je potrošio?
jakad bih dobio tako pet šest miliona ja bih namerno na gradjevinu

kao što na gej temama burno reaguje jedna vrsta forumaša
ili kao na temama čije je pravoslavlje duže i kako se rituali ritual
ili o maloletnicama kad se načičkaju odredjeni ignorišući feministkinje koje bi štrovile bez anestezije
tako i ja burno reagujem na temama o dobicima

ja sam Prvog maja dobio 13.000 dinara i još mi para ostalo a jedanaesti...

Poslednja izmena:
RASIPNIČE!
kući ništa ne fali, ja bi dodao samo dve saksije sa cvećem na prozor

Lepša je priča o jaranu izBosne
aj veselja aj meraka

to su one priče: "imao sam para koje ti nećeš nikad vidJeti"
odgovor: "nećeš ni ti"

sirotinja svašta radi zapare a i ako ih bude imala koji put ili će spičkati pare ili će upropastiti sebe
izmedju ova dva - bolje spičkati sebe... ovaj pare... ne nego sebe... ma... nije bitn, važno je da su pare tu

a možda je i slago da je potrošio?
jakad bih dobio tako pet šest miliona ja bih namerno na gradjevinu

kao što na gej temama burno reaguje jedna vrsta forumaša
ili kao na temama čije je pravoslavlje duže i kako se rituali ritual
ili o maloletnicama kad se načičkaju odredjeni ignorišući feministkinje koje bi štrovile bez anestezije
tako i ja burno reagujem na temama o dobicima

ja sam Prvog maja dobio 13.000 dinara i još mi para ostalo a jedanaesti...

Bila davno reportaža u novinama o tom bosancu . Odrastao je u nekom planinskom selu . Odmah je napustio Njemačku
kada je dobio taj novac ali je prije toga naručio da mu u selo dovezu najnoviji mercedes pošto on nije imao vozački .
Naravno da su mu dovezli mercedes i to debelo naplatili . Za mjesec dana je razbio taj mercedes . Nije ga ni popravljao
nego naručio novi koji je bio potpuno isti . Svako veče je izlazio sa lokalnim rmplijama po okolnim selima .
Interesantna je scena kada je u kafanu ušao seljak sa ofucanim cipelama . Ovaj ga natera da skine cipele , cipele mu baci
kroz prozor i da mu 200 maraka da kupi nove . Jednom prilikom kolima udari neku ženu i izbije joj oko . Za taj podvig zaradi
godinu dana zatvora . Mnogima iz okruženja je posudio novac . Podrazumijevalo se da mu neće biti nikada vraćen .
Sav novac je sprcao za godinu dana a onda se vratio u Njemačku na bauštelu . Nisam baš siguran oko cifre koju je dobio
jer je bilo davno ali je tu negdje između 1,3 i 1,7 miliona maraka .

Nagrada u prave ruke: Tarzan Smajli kupio „rumenka“ i osvojio 5.000.000 dinara

- - - - - - - - - -

10:01 Beograd, 14/07/2017

- - - - - - - - - -

Frikom_nagradna_igra_FotoDusanPetrovic.jpg

Tropski dan i velika žega naterali su prošle nedelje Tarzana Smajlija (31), koji je bio sa porodicom na Adi, da kupi sladoled kako bi se rashladili. Sreća je tog dana bila na njegovoj strani, jer je „rumenko“ koji je završio u njegovim rukama bio baš onaj najvredniji – sa robnim vaučerom u vrednosti od pet miliona dinara.Sa suprugom Jelicom, petoro dece i šestim na putu, živi u kartonskom naselju, na Čukaričkoj padini.Sa žarom u očima, prepričava po ko zna koji put, kako mu je taj vreli dan doneo životni preokret.– Išli smo na Adu da se malo rashladimo. Imao sam samo 200 dinara u džepu i rešili smo da kupimo svima po „rumenka“. Kad sam video da su na mom štapiću dva ista znaka, srce je počelo da tuče i htelo da mi iskoči, iz grudi. Gledam, vidim, ali opet, ne verujem. Vratili smo se do prodavačice, koja nam je odmah čestitala i dala broj telefona Frikoma– priča srećni dobitnik Frikom nagradne igre.Nagradu koju je osvojio, još uvek ne zna na koji način će potrošiti.– Nisam ni sanjao da ću osvojiti tako veliku nagradu. Još uvek smišljam kako ću da potrošim taj novac, jer sada treba pametno postupiti. Želim da moja deca imaju lepo detinjstvo i da se ne muče kao što sam se ja mučio kroz život. Ovo što se meni desilo je dokaz da se snovi ipak ostvaruju – iskren je on.Od kad zna za sebe, bavi se skupljanjem sekundarnih sirovina.-Svaki dan radim kako bih mogao da izdržavam sebe i svoju porodicu. Nagrada je došla u pravo vreme, kada želim da izvedem decu na pravi put, sve će sada biti lakše jer ne moram više da strahujem kako ću im obezbediti sve što im treba. Oduvek sam ih učio da budu dobri i pošteni, da se sve stiče samo sopstvenom radom i poštenjem, svi idu u školu i mogu da kažem da su dobra deca – kaže sa osmehom srećni dobitnik.Izvor: BIZLife
Foto: Dušan Petrović

Back