Pomuskarcene zene

Thucydides

Gost
Poruka
4.551
Dakle, tamo gdje je malo muskaraca, zene se pomuskarce, kao u zatvoru. One pocinju da se interesuju za literaturu. Sad me zanima misljenje konkretno zena, da li postoji neki muskarac ili da li je postojao, zbog kojeg bi one bile spremne da napuste bavljenje literaturom i uopste obrazovanjem. Molim da odgovaraju samo one koje znaju engleski. Hvala, sjednite i mir u sudnici.

nietzsche-zene.jpg

Jeste,kod mene je postojao.Ali su njegove pobude bile inspirisane iskljucivo njegovim licnim motivima a ne ljudskim idealima.Zato porucujem svakoj zeni da se drzi knjige i profesije.Isplatice joj se kad tad.A muskarac kome smeta takva zena i nije muskarac
Naravno da ni zena ne treba da nipodastava muskarca ako njegovi poroci nisu toliki veliki da bi zajednicki zivot bio nemoguc.Oboje moraju biti svjesni svojih nedostatataka i pretvarati ih u vrline.Postepeno takav zivot se pretvara u harmoniju.Ali treba raditi na tome.

Dakle, tamo gdje je malo muskaraca, zene se pomuskarce, kao u zatvoru. One pocinju da se interesuju za literaturu. Sad me zanima misljenje konkretno zena, da li postoji neki muskarac ili da li je postojao, zbog kojeg bi one bile spremne da napuste bavljenje literaturom i uopste obrazovanjem. Molim da odgovaraju samo one koje znaju engleski. Hvala, sjednite i mir u sudnici.

Pogledajte prilog 434444

El to onaj Nice sto je umreo od sifilisa?

cini mi se da je kooolega crnogorac pa je malo uze temu formulisao
ali moze da ide sire da li je zenska psiha takva da je na neki nacin ko konj-da mora da je "slomis" i mentalno ti se potcini da bi bila normalna
a to sto je vise ludja I sjebana je samo bullshit test
to je ono da li si dovoljno musko- u prevodu da li si dovoljno jak da pedagoski odgovoris na moja sranja i disciplinujes me

El to onaj Nice sto je umreo od sifilisa?

Nije. Njegova bolest je bila simulirana.

Claudia Crawford!
"This book explores the possibility that Friedrich Nietzsche simulated his madness as a form of “voluntary death,” and thus that his madness functioned as the symbolic culmination of his philosophy."

- - - - - - - - - -

cini mi se da je kooolega crnogorac pa je malo uze temu formulisao
ali moze da ide sire da li je zenska psiha takva da je na neki nacin ko konj-da mora da je "slomis" i mentalno ti se potcini da bi bila normalna
a to sto je vise ludja I sjebana je samo bullshit test
to je ono da li si dovoljno musko- u prevodu da li si dovoljno jak da pedagoski odgovoris na moja sranja i disciplinujes me

Znaci, kad joj slomis kitschmu, oslo(m)bodis je?
Meni je jedna mladja jednom rekla da ne ocekuje grubosti od zrelijih muskaraca, sto bi znacilo da je spremnija da slusa njih nego mladje.

Radis upravo to, odnosno hoces da kazes da su svi muskarci od autoriteta umrli od sifilisa, da bi oborila autoritete, odnosno pokazala da su zene dominantnije od njih. No, to je dosadno, stalno jedno te isto, kao kad te zavezu ispod nekog plafona sto prokisnjava i onda ti non stop kaplje na glavu.
Kljucanjem ne mozes kod pametnih ljudi postici nista.

Poslednja izmena:
Radis upravo to, odnosno hoces da kazes da su svi muskarci od autoriteta umrli od sifilisa, da bi oborila autoritete, odnosno pokazala da su zene dominantnije od njih. No, to je dosadno, stalno jedno te isto, kao kad te zavezu ispod nekog platona sto prokisnjava i onda ti non stop kaplje na glavu.

Gde prokišnjava Platon?

Hihi

Radis upravo to, odnosno hoces da kazes da su svi muskarci od autoriteta umrli od sifilisa, da bi oborila autoritete, odnosno pokazala da su zene dominantnije od njih. No, to je dosadno, stalno jedno te isto, kao kad te zavezu ispod nekog plafona sto prokisnjava i onda ti non stop kaplje na glavu.

Nego avetinjo (ovo od miloste) da te pitam nešto jel ovaj tvoj avatar zbog filma 300 ili zbog onog Nas i Rusa 300 miliona?
Ako je ono prvo tj film propustio si jednu vrlo bitnu scenu u filmu, koja će ti objasni mnogo vise od tog Nicea koga si se grdan dofatio. Sad ću da ti nadjem klip da te edukujem.

- - - - - - - - - -

Do 0:22

Poslednja izmena:

Back