Obespravljenost muskaraca

Thucydides

Gost
Poruka
4.551
Ne samo da muskarac nema vise nikakvih prava nad potomstvom, nego se sad vise ne smije braniti od nasilnica!
Pitam se koji covjek ce ubuduce htjeti i da prica sa zenom, dok ce one da se bore za dominaciju u drzavi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=24&nav_category=11&nav_id=1233862

16864813_1819251091649763_8372886043704236964_n.jpg

Ne postoji "progress" niti "matrijarhat", postoji samo odliv energije u korist slabih i neuspjelih. Ovo nije samo davanje zenama, nego svim mogucim propalicama. Vi ne vidite odliv u pravcu beskucnika, penzionera, djece, zivotinja (prava) itd? E pa, to ne moze da proizvede matrijarhat nego apsolutnu propast. Ovo lijeci jos samo bijela kuga i ilovaca. Jos nam samo trebaju prava za biljke!

- - - - - - - - - -

Vas dvojica ste velike ljencuge ako mislite da se neradom moze bil osta postici. Da vidim ko ce da vam odrzava robote i masine, kad muskaraca ne bude. Ici cete vi u srednji vijek precicom za 50 godina.

Poslednja izmena:
Cherchil je bio u pravu.
Sve je pocelo s tom fol politickom emancipacijom:

"The women's suffrage movement is only the small edge of the wedge, if we allow women to vote it will mean the loss of social structure and the rise of every liberal cause under the sun. Women are well represented by their fathers, brothers, and husbands."

Suknje u glasacku masinu tako je pocelo a zavrsice se slomom civilizacije pritisnute zenskim nefunkcionalnim principom.

Po ovome vidite sta je egoizam. Jednu stranu apsolutno ne zanima dobar zivot druge strane. Jos od ranije mi je poznato da je % nasilja u lezbijskim zajednicama daleko visi nego u heteroseksualnim. Imam i u susjedstvu jedan takav par koji kad se potuku demoliraju stan.

To je isto kao kad Turci igraju fudbal, ne moze se zavrsiti bez tuce (ili ubistva).

Na facebooku zene bez izuzetka pozdravljaju ovu odluku. Treba jos samo da im budes rob.

Vraća se matrijarhat.
Krupnim koracima.
Samo što mi toga još uvek nismo svesni !
Postaćemo - na aparatima.

Не. Глобалистичке тежње много се лакше остварују пичкализацијом и вештачком елевацијом жена у друштву.
Жена је идеални грађанин врлог новог света.А мушкарац једини гарант суверенитета државе и народа.
На чијем уништењу као моделу удруживња се такође предано ради.
Свет који су мушкарци стварали није био савршен, али свет у коме женама буде потаман биће гори од пакла.

Мени само није јасно зашто постоје посебни закони за жене
Зар се нису феминисткиње бориле за једнакост жена са мушкарцима?
Јесу! Неке су се у Енглеској бацале под копита на коњским тркама и тако умирале :per:
Зар им то није признато?
Јесте!

Дакле један закон за све ко год да је неког ударио па макар он имао 150 кг а нападач(ица) 50 кг нек иде у затвор.
Укинути поделу на мушки и женски спорт, јер жене су једнаке мушкарцима, па ко претекне селекцију претекао је.

СВЕТ ЈЕ НАЧИСТО ПОЛУДЕО

Na pdf muškarci ima tema-već sve rečeno!
Ustvari,filozofiranje je moguće o sociološkim implikacijama,ali koja korist od razglabanja?
Da su moguće zloupotrebe,svakako jesu i u zapadnoj Europi je u "trendu" optužba da su
muževi pedofili...:mrgreen:
Što reče Tibi-stiglo za naplatu !:hahaha::mrgreen:

Ja mislim da su se žene urotile i one koji neredovno krešu da mogu zakonski pedalirati!:hahaha:

Ozbiljno je to što su se toliko muških odjednom našli ugroženim tim zakonom koji uostalom štiti i njih i sve
članove porodice i čak vanbračne partnere od nasilja.

zakonom koji uostalom štiti i njih i sve
članove porodice i čak vanbračne partnere od nasilja.
Bilo bi lepo da je tako!

Bila je tv emisija Nataše Miljković u kojoj je čovek rekao ovo:

- Ugrožava me bivša supruga. Bili smo u braku 15 godina. Sa razvodom je započeo pakao.
- Psihičko i fizičko nasilje trpim 3 godine. Svakodnevno vređanje, pretnje, nestajanje stvari, i maltretiranje u smislu - "isprovociraću te da me prebiješ, a onda ću ti dati šta treba da dobiješ, jer takav je zakon".
- Tri puta sam fizički napadnut, i povređen, jer sam ja taj koji drži ruke uz telo. U suprotnom, svaki moj odgovor bi ukazivao na to da sam nasilnik.
- Želela je trosoban stan, našao sam načina da ga kupim, da bi to sve kasnije palo u vodu.
- Danas živimo u istoj kući jer ona je, posle svih želja koje sam u sudu i u centru za socijalni rad ispunjavao, samo povećavala svoje želje. Čak ne želi da se razdvojimo u dva stana.
- Policija dođe i napravi zapisnik, nakon čega slučaj upućuje sudiji za prekršaje - za održavanje javnog reda i mira.
- Svuda sam se obraćao, ali na podršku nigde nisam nailazio, ni u miliciji. Svako ima svoju priču, svako objašnjava kako nema ingerencije.
- Pozivao sam Sigurnu žensku kuću i bivao najstrožije odbiven rečima da ne razgovaraju sa muškarcima.
- Danas sve postoji – zaštita žena, dece, pasa, mačaka,... osim muškaraca. Sve je zaštićeno sem muškaraca.
- Ima mnogo muškaraca žrtava nasilja u porodici sa kojima sam u kontaktu i od kojih sam se naslušao najstrašnijih priča.
- Došao sam u situaciju da moj advokat, žena, bude izbačena sa mesta mog branioca zato što radi za Autonomni ženski centar. Uslovili su je da bira - ili brani mene, ili gubi posao.

Kada je čovek toliko isprovociran ne ostaje mu drugo nego da ubije ženu, jer mu je kazna u svakom slučaju ista! Onda se čudimo što se povećava broj ubistava žena!

Kakva su ovo proseravanja da ne poveruješ!

Samo malouman čovek može da poistoveti zabranu prebijanja žena sa ženskom dominacijom i ostvarivanjem prevlasti u svim oblastima života.
Ako do sada nisu uspeli da se civilizuju i ne krenu pesnicom ka nosu svoje drage svaki put kad im dogori fitilj, sada će definitivno morati.

Pa hajde da vidim ko će da se usudi.

A takve koji odu u zatvor volela bih da vidim kako će da reaguju kad se sagnu po sapunčić u kupaoni:lol:

Ne postoji "progress" niti "matrijarhat", postoji samo odliv energije u korist slabih i neuspjelih. Ovo nije samo davanje zenama, nego svim mogucim propalicama. Vi ne vidite odliv u pravcu beskucnika, penzionera, djece, zivotinja (prava) itd? E pa, to ne moze da proizvede matrijarhat nego apsolutnu propast. Ovo lijeci jos samo bijela kuga i ilovaca. Jos nam samo trebaju prava za biljke!

- - - - - - - - - -

Vas dvojica ste velike ljencuge ako mislite da se neradom moze bil osta postici. Da vidim ko ce da vam odrzava robote i masine, kad muskaraca ne bude. Ici cete vi u srednji vijek precicom za 50 godina.

u Ekvadoru je drug Rafael uveo i takav zakon!
majka priroda je postala pravno lice koje ako narusavas pravo snosis krivicnu odgovornost...
to zbog nekih engleza koji narusise ekosistem
inace,sto se mene tice mozemo i u pecinsko doba:hahaha:

- - - - - - - - - -

Samo malouman čovek može da poistoveti zabranu prebijanja žena sa ženskom dominacijom i ostvarivanjem prevlasti u svim oblastima života.
Ako do sada nisu uspeli da se civilizuju i ne krenu pesnicom ka nosu svoje drage svaki put kad im dogori fitilj, sada će definitivno morati.

A takve koji odu u zatvor volela bih da vidim kako će da reaguju kad se sagnu po sapunčić u kupaoni:lol:

nesto mi se ne svidja kad se ta rec koristi u ,,emancipatorske,, svrhe!
naime,uvek iza nje.pokazalo se,cuci neki genocid,ekocid a u ovom slucaju mozda i rodocid!:hahaha:

Nisi ti ništa spektakularnije pametna od moje vece,a da vidiš kako pažljivo sluša kad nešto govorim...A nikad joj ni
ružnu reč nisam rekao! Nema potrebe-alfa je alfa...Samo...moraš biti mačak i pametan i vešt i brz kao mungos!
To je prirodna dominacija baš kao u sportu!
Ne može na tatami u mojoj kategoriji ni jedna žena da mi izađe na crtu,ma da je i teža (baš i nema težih:mrgreen:)...
Tako ni u pogledu psihičkih osobina!

Nisi ti ništa spektakularnije pametna od moje vece,a da vidiš kako pažljivo sluša kad nešto govorim...A nikad joj ni
ružnu reč nisam rekao! Nema potrebe-alfa je alfa...Samo...moraš biti mačak i pametan i vešt i brz kao mungos!
Ne može na tatami u mojoj kategoriji ni jedna žena da mi izađe na crtu,ma da je i teža (baš i nema težih:mrgreen:)...
nemoj da si i ti ko Pjer D Kuberten:hahaha:
em skribomanises jos se sa sumnjivim fizickim epitetima zalazes za maksimu ,,U misicavom telu borbeni duh,,
u svakom slucaju zdravo telo i zdrav duh su preinaceni...

Pozicija muskarca i zene se predstavlja svetu, a ljudi posmatranjem usvajaju takvo ponasanje i na period od 70-100 godina promeni se svest cele generacije. To se radi suptilno i postepeno, prvo se rasparcava licnost, ljudi postaju krhki nesigurni prazni, zatim im se oduzima podrska porodice, bracnog partnera i sve to je nazvano jednom laznom recju SLOBODA

Ne znam gde sam isticala svoju pamet!
A sa ostalim tvojim mislima se tu i tamo slažem.
uglavnom slažem se da je alfa alfa i da može i sasvim tiho da saopšti šta mu treba:lol:

kad ovako pomešaš mačke i mungose teško da mogu da sklopim sliku alfe u svojoj glavi:lol:

- - - - - - - - - -

nesto mi se ne svidja kad se ta rec koristi u ,,emancipatorske,, svrhe!
naime,uvek iza nje.pokazalo se,cuci neki genocid,ekocid a u ovom slucaju mozda i rodocid!:hahaha:

misliš da je udaranje u ljudsko biće koje je fizički slabije i krhko nebitno da li je u pitanju žena ili dete civilizacijski čin?

misliš da je udaranje u ljudsko biće koje je fizički slabije i krhko nebitno da li je u pitanju žena ili dete civilizacijski čin?
pogresno si me razumela tacnije percepirala su u nekom iskrivljenom ogledalu
civilizovati nekog,znaci nametnuti zar nisi do sada to skapirala iz istorije povijesti kako god
zamisli,postoje ljudi po svetu koji i dalje ne zele ono sto im se namece pod pojmom progres,civilizacija i emancipacija
na lomacu s njima!
po cemu se to razlikuje od srednjevekovlja i teoisticke price...
zakon ko zakon,sluzi da uvede red
a prirodni zakon kao sto rece drug dragoljub,je prirodni zakon i svodi se na zakon jaceg al ne i neminovno fizicki
tacnije u ovom novom dobu IQ vlada a snaga sluzi za zivotinjski show off...

stalno se baulja izmedju krajnosti

nikako da se nadje modalitet koji bi ravnopravno i posteno imao uvid u sve varijante

ali kako da vlast nadje taj model kad se do vlasti ne dolazi pamecu nego muvacinom i uslugama

dobro si i uvideo!
vlast i ne zeli ravnopravni modalitet
jer onda bi ti ravnopravni se okrenuli ka onima koji su stvarno u neravnopravnoj poziciji sa stanovista moci...
tu bi bilo belaja,a to nikom ne treba

Ne samo da muskarac nema vise nikakvih prava nad potomstvom, nego se sad vise ne smije braniti od nasilnica!
Pitam se koji covjek ce ubuduce htjeti i da prica sa zenom, dok ce one da se bore za dominaciju u drzavi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=24&nav_category=11&nav_id=1233862

Pogledajte prilog 429975

Post klasicne placipizde.
Usput, muskarac koji pribegava fizickom nasilju nad zenom, time dokazuje svoju mentalnu inferiornost...ili da je klasican psihopata - sadista.

pogresno si me razumela tacnije percepirala su u nekom iskrivljenom ogledalu
civilizovati nekog,znaci nametnuti zar nisi do sada to skapirala iz istorije povijesti kako god
zamisli,postoje ljudi po svetu koji i dalje ne zele ono sto im se namece pod pojmom progres,civilizacija i emancipacija
na lomacu s njima!
po cemu se to razlikuje od srednjevekovlja i teoisticke price...
zakon ko zakon,sluzi da uvede red
a prirodni zakon kao sto rece drug dragoljub,je prirodni zakon i svodi se na zakon jaceg al ne i neminovno fizicki
tacnije u ovom novom dobu IQ vlada a snaga sluzi za zivotinjski show off...

sve smo se razumeli a ja rekoh ako oćeš da budeš alfa ne moraš da budeš bučni kostolomac :lol:

nemoj da si i ti ko Pjer D Kuberten:hahaha:
em skribomanises jos se sa sumnjivim fizickim epitetima zalazes za maksimu ,,U misicavom telu borbeni duh,,
u svakom slucaju zdravo telo i zdrav duh su preinaceni...

Ja sam malo staromodan,a pločice sam kamuflirao malo pivkanima...Mada još uvek dobar...Naravno,ne i takmičarski...
Ybg,ali mogu svaku da pustim da me tuče -sama bi sebe time lemala!:hahaha::mrgreen:
Ipak,za Kubertena nisi u pravcu-sport je veoma zdrava aktivnost...Naravno osim šaha i pikada...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Post klasicne placipizde.
Usput, muskarac koji pribegava fizickom nasilju nad zenom, time dokazuje svoju mentalnu inferiornost...ili da je klasican psihopata - sadista.

Da jednom nešto normalno i od tebe...:ok::lol:

Back