Sve manje muškaraca želi vezu, ali ne zato što se plaši:

Poruka
21.098

183103976058b00aef83a92887932416_w640.jpg

foto: thinkstock​

“Ne bojim se veze, samo je ne želim. Volim svoju slobodu, volim da budem na poslu i da znam da niko nema pravo da me gnjavi sa glupostima. Volim da dođem kući znajući da nemam obavezu da se nađem s nekim. Znam da to nije dugoročno rešenje, ali trenutno mi tako odgvara i želim da budem sam”, Mario (25)

“Većina devojaka koje poznajem se boji da budu solo i traže bilo kakvog frajera. Mislim da muškarci jednostavno nisu takvi. Nama ne treba sigurnost koja dolazi s vezom, ok nam je i kada smo sami. Ja trenutno nemam devojku – imao sam je pre šest meseci. Sada sam solo dok ne naiđe neka zbog koje ću želeti da se vežem. Ali, ne pada mi na pamet da budem s bilo kim samo da bih rekao da sam u vezi”, Jovan (30)

“Vrlo jednostavo jer u par minuta na Tinderu nađem devojku koja će doći kod mene na seks bez obaveza i otići kući. Ako počne da me gnjavi, mogu da je blokiram. To mi trenutno odgovara mnogo više nego da imam devojku”, Nebojša (31)

“Monogamija mi jednostavno ne ide. Probao sam i nikad nisam uspeo, pa sam varao svaku devojku. Mislim da je pošteo od mene da se klonim veza i držim samo neobaveznih situacija”, Marko (40)

“Ne bojim se veze, samo je ne želim. Volim svoju slobodu, volim da budem na poslu i da znam da niko nema pravo da me gnjavi sa glupostima. Volim da dođem kući znajući da nemam obavezu da se nađem s nekim. Znam da to nije dugoročno rešenje, ali trenutno mi tako odgvara i želim da budem sam”, Mario (25)

“Većina devojaka koje poznajem se boji da budu solo i traže bilo kakvog frajera. Mislim da muškarci jednostavno nisu takvi. Nama ne treba sigurnost koja dolazi s vezom, ok nam je i kada smo sami. Ja trenutno nemam devojku – imao sam je pre šest meseci. Sada sam solo dok ne naiđe neka zbog koje ću želeti da se vežem. Ali, ne pada mi na pamet da budem s bilo kim samo da bih rekao da sam u vezi”, Jovan (30)

“Vrlo jednostavo jer u par minuta na Tinderu nađem devojku koja će doći kod mene na seks bez obaveza i otići kući. Ako počne da me gnjavi, mogu da je blokiram. To mi trenutno odgovara mnogo više nego da imam devojku”, Nebojša (31)

“Monogamija mi jednostavno ne ide. Probao sam i nikad nisam uspeo, pa sam varao svaku devojku. Mislim da je pošteo od mene da se klonim veza i držim samo neobaveznih situacija”, Marko (40)
Pametni ljudi. Samo ebanje, nista drugo. I to da vode racuna. Preveliki je procenat lujki medju srpkinjama.

Poslato sa Huawei Honor Note 8 uz pomoć Tapatoka

Tinder je out. Badoo je in xD

Badoo je samo za ove slucajeve sto vole da salju slike penisa, a FB je plodno mesto za ove sto sto im dizu cenu kroz glupe poruke. Zato danas i imamo situaciju da muskarci imaju mnogo tezak prolaz kod cura jer racunaju da su veoma vredne kada im jedan copor posalje tuce slika penisa, a drugi copor im posalje tuce glupavih poruka.

niko nema pravo da me gnjavi sa glupostima

Битнији део.

Ожењене колеге ми изгледају као да их вампири сишу на сламчицу, не баве се ничим, осим очекивањима својих жена. Пресретни теглећи магарци. За сав труд добију похвалу, ко Србија од Европе.

Битнији део.

Ожењене колеге ми изгледају као да их вампири сишу на сламчицу, не баве се ничим, осим очекивањима својих жена. Пресретни теглећи магарци. За сав труд добију похвалу, ко Србија од Европе.

Tako izgledaju , tacno...
Bolje izgledaju mamini sinovi, jer o njima brinu majke i majke nekad naprave dil sa zenicom....pa se uspostavi prava amazonija...

Pisao sam da sam usred festivala na Kalemegdanu pored mene slusao razgovor lepog frajera i 4 devojke, gde one pokusavaju da ga smuvaju, a on im odgovori, nemam para za ozbiljnu vezu, a moze zezanje....
Ozbiljna veza kosta puno....i vremena i para i zivaca...
Neozbiljna veza kosta malo.....cena kondoma , lekarskih usluga, 10x manje za troskove prezentacije iako se cini da nije tako....mnogo je skuplje kupovati poklone od decembra do marta nego tek tada upoznati , uvaliti poklon na 2,3 h i povuci ga , isprati i otici kuci...

Zvuci strasno nedozrelo, ali je cista racunica...

Ovde fali , sta dobijas ozbiljnom vezom u odnosu na neozbiljnu.....
Samo nerviranje i probleme....ali to je minus....to jos vise cini nerazumnim ulazak u takvu vezu...

Pa zato ih i nema toliko.....to sto zene pricaju da imaju ozbiljnu vezu je bosanski trip recima....tamo u Bosni zenska kaze imam vezu a pod tim misli imala sam seks....imam decka kaze a misli "imala" sam ga , bilo nam odlicno zadnji put....

A brak i porodica....?
Pa to pomalo i trpi zbog ovakvih stvari, ali tu dolazi do izrazaja nesto sto se pojavilo pre 30 godina...
Razliciti kriterijumi za kres, za ulazak u vezu i za ulazak u brak...
Nemaju nikakve veze jedno sa drugim i onda ih to cini nezavisnim izborima i procenama...
Tako da je vrlo moguce da budes vrlo los materijal za vezu a da opet budes vrlo dobro kotiran za brak....
Em je veza skupa em mozes da se usmeris da budes kvalitetan materijal za brak, i to muskarci mladje generacije i rade...
Stede na vezama a jacaju na pitanju procene za brak i to je veliki dobitak za takvog muskarca...i onda formiranje veze i nema nekog smisla...
I veze i postaju neka cudna tvorevina, samo medjustanje do braka...

Данас ме једна познаница наговара да се женим, а од првог јуна да стојиш мирно док ти драга прави циркус по кући и хистерише.
Не сме више ни васпитна да легне.

Ја би кратко после женидбе почео да се водим као нестала особа. Већина жена у браку се временом претвори у маму број 2.
Мени је једна била и више него доста. Може све, али не потписујем ништа.

tinder a

- - - - - - - - - -

ma nemas nista priglupa si jako
al nema veze nisi losa samo shuplja
idi smaraj dzordzija il nesto
ish

brate sto me mrzis

Битнији део.

Za sav trud dobiju pohvalu! :hahaha:

Surovo, ali istinito. Jos ako uspeju da dobiju jednom u par meseci, njima je odlicno.

Muskarci moraju da se opamete. Kakva crna zenidba! Ne bih menjao ovu slobodu za bilo kakvu vezu.

Naravno, ovaj moj stav nagoni zene da me jos vise jure. Zenska sujeta, da bude ona ta koja ce mi doci glave. Meni odlicno.

Poslato sa Huawei Honor Note 8 uz pomoć Tapatoka

Tako reče čovek koji nije mogao da svrti uz sebe nijednu ženu duže od 15 minuta :lol:

Čovek koji se zove Izgovor a preziva Neustrašivi

Back