Председништво Нове Србије подржало кандидатуру Јеремића

Meni se čini da neće ići baš tako kako Džeremaja sanjari (a BOTići vlaže)...

Pre će biti da je Velja progutao žabu veliku kao slon
i to iz čiste seljačke sujete (nešto vrlo slično ToNi-jujuju) ...

I do sada nije imao opštinske i gradske odbore,
a odborničke mandate je dobijao kao koalicioni partner na listi prvo DS, a kasnije SNS ...
Na parlamentarne samostalno nikada nije izašao ....

Koliko ja vidim, Poslanici i Odbornici će od AV-a da dobiju "ponudu koja se ne odbija",
"odbori" će u buljucima da pretrčavaju u SNS,
Velja će još neko vreme da se kurobeca i rita uveseljavajući široke narodne mase,
a onda će na scenu da stupe državni organi koji će preispitati tendere, mahinacije i zajebancije
za vreme dok je Velja bio Ministar,
pa će se neko setiti da pita gde je bio Ministar za vanredne situacije dok je AV spasavao potopljene Obrenovčane, Šapčane, Paraćince ....

Kako god,
ode Velja kao da ga nikad nije ni bilo,
možda kod brata u gastarbajtere k'o AV u bratovljevu "nepostojeću" firmu,
a možda i u istragu, na besplatan stan, hranu i garderobu,
uglavnom na izborima ga biti neće ni u tragovima ....

Подржао га је онај Душан Поповић са својом партијицом, али Вељина је један од "већих" које су подржале Вука.

"Већих" под наводницима.

Da ne misliš možda na Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića?

Shvatam da između Velje i njega postoji već neko vreme mirisanje dupeta, ali ponekad određe a podrška može i da škodi.

Nova Srbija je prva politička stranka koja je podržala Jeremića i za sada jedina..?

Vazno je da ga ne podrze neke od najomrazenijih stranaka u Srba.DJB ili Dveri bi bile pozeljne jer nemaju ruznu proslost ali najvise bi mu odgovaralo diskretna podrska u smislu da nisu protiv njega .

Meni se čini da neće ići baš tako kako Džeremaja sanjari (a BOTići vlaže)...

Pre će biti da je Velja progutao žabu veliku kao slon
i to iz čiste seljačke sujete (nešto vrlo slično ToNi-jujuju) ...

I do sada nije imao opštinske i gradske odbore,
a odborničke mandate je dobijao kao koalicioni partner na listi prvo DS, a kasnije SNS ...
Na parlamentarne samostalno nikada nije izašao ....

Koliko ja vidim, Poslanici i Odbornici će od AV-a da dobiju "ponudu koja se ne odbija",
"odbori" će u buljucima da pretrčavaju u SNS,
Velja će još neko vreme da se kurobeca i rita uveseljavajući široke narodne mase,
a onda će na scenu da stupe državni organi koji će preispitati tendere, mahinacije i zajebancije
za vreme dok je Velja bio Ministar,
pa će se neko setiti da pita gde je bio Ministar za vanredne situacije dok je AV spasavao potopljene Obrenovčane, Šapčane, Paraćince ....

Kako god,
a možda i u istragu, na besplatan stan, hranu i garderobu,
uglavnom na izborima ga biti neće ni u tragovima ....

https://forum.krstarica.com/showthr...у-Јеремића?p=33819759&viewfull=1#post33819759

Mrzi me da ponavljam,
a tema već postoji ...

https://forum.krstarica.com/showthr...тво-Нове-Србије-подржало-кандидатуру-Јеремића

Već više godina postoje kontakti između ove dvojice, a suflira se i saradnja, tako da ne čudi.

http://www.slobodnaevropa.org/a/gra...jorku-jeremic-sprema-odstupnicu/25076605.html

Mislim da je Vuk Jeremić jedan od retkih srpskih političara koje Velja nije u ovom ili onom kontekstu nekad napljuvo :D

Nezvanično se može čuti da bi Ilić i Jeremić mogli da osnuju novu stranku koja bi koristila infrastrukturu NS ili da Jeremić preuzme rukovođenje dosadašnjom Ilićevom partijom. Novinar Danasa Dragoljub Draža Petrović kaže da ga savez Vuka Jeremića i Velimira Ilića ne bi iznenadio i dodaje da izaslanici iz Čačka računaju na, kako ističe, crtu Jeremićeve ličnosti da bi više voleo da ga javnost prepoznaje kao autentičnog Čačanina nego kao nekoga ko je završio Kembridž i Harvard.

"Mislim da bi Velja Ilić i Vuk Jeremić bili odličan tandem koji bi se nadopunjavao. Jeremić jeste više privlačio biračko telo nekih nacionalnih stranaka i sklon je povremenom srbovanju sa šajkačom na glavi i tako nekom teatralnom srbovanju, dok mi se čini da se Velja u poslednje vreme ponaša kao da je upravo on diplomirao na Harvardu i Kembridžu i pokazuje veliku dozu samokontrole u odnosu na onog Velju kojeg znamo odranije", kaže Petrović.

Petrović je ubeđen da bi savez Jeremića i Ilića imao i parlamentarnu budućnost u Srbiji.

"Njihov savez bi možda bila neka dobitna kombinacija da Nova Srbija privuče i ljude koji nisu ljubitelji srbovanja Velimira

Потпуно сам сагласан са горњом анализом новинара Драже Петровића из 2013. год., јер Вук Јеремић и Веља Илић и јесу та једина комбинација која може, створивши нешто као незванични анти-Вучић покрет, да народ Западне Србије и великог дела Шумадије буквално преко ноћи одвуче од Вучића и његових сатрапа.

Poslednja izmena:
(...)

a možda i u istragu, na besplatan stan, hranu (...)
Ма дај бре Радета можеш и ти у истрагу за оне станове у Земуну (само ти што би ти као дама прошла са наногицом). А да не говоримо Хагу који те чека отворених врата.

Back