Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Otvorite finu temu i corak,
ocekujemo rezultate, sto smo ucestvovali,
ako nam temu ostavite na pola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada treba realizirati, svi junaci nikom poniknuse i u crnu zemlju pogledaseOtvorite finu temu i corak,
Kada treba realizirati, svi junaci nikom poniknuse i u crnu zemlju pogledase
Oni sto ovako slasno junacki pisu, zbrisali.... No, jave se oni koji nikada nista ne pisu, samo kuze diskusije, vrlo su dobro organizovani... Ocekujemo burnu subotu uvece... Ako ne zbrisu... Ako se pak stvarno desi, znacete....I junakinje, izgleda.
- - - - - - - - - -
Cek, pa gde je ova organizatorka? Sto se tu nista ne radi?
ili bar pise![]()
Oni sto ovako slasno junacki pisu, zbrisali.... No, jave se oni koji nikada nista ne pisu, samo kuze diskusije, vrlo su dobro organizovani... Ocekujemo burnu subotu uvece... Ako ne zbrisu... Ako se pak stvarno desi, znacete....
Kada treba realizirati, svi junaci nikom poniknuse i u crnu zemlju pogledase
Sta znaci perfi?el ovo perfi il mi se čini![]()
Najviše volim ovo ubeđivanje žena kako je to nešto komplikovano... Kao da je seks ne znam kakva nauka, pa, onda ide komentar "a zamisli tek sa dve"... Kao da pričaju o tuči sa dva tigra, na ruke. Dajte... Baš je jako teško i velika muka to što imaš tri rupe dodatno, možeš da menjaš kad god, kombinuješ šta jedna radi dobro, šta druga... Jer retko koja zna baš sve, iako misle da znaju. Bukvalno njih par je bilo kompletnih.
I jedini problem, kod praktikovanja ovakvog odnosa, je to što danas ne možeš da nađeš vreme da se uklopiš sa jednom osobom, a ne sa dve.
Najviše volim ovo ubeđivanje žena kako je to nešto komplikovano... Kao da je seks ne znam kakva nauka, pa, onda ide komentar "a zamisli tek sa dve"... Kao da pričaju o tuči sa dva tigra, na ruke. Dajte... Baš je jako teško i velika muka to što imaš tri rupe dodatno, možeš da menjaš kad god, kombinuješ šta jedna radi dobro, šta druga... Jer retko koja zna baš sve, iako misle da znaju. Bukvalno njih par je bilo kompletnih.
I jedini problem, kod praktikovanja ovakvog odnosa, je to što danas ne možeš da nađeš vreme da se uklopiš sa jednom osobom, a ne sa dve.
Dobro ljudi koji vam je maksimum,broj preko koga ne idete?![]()
Sto bi bi...Dogovoreno,,,
Verujem da je malo ljudi probalo trojku, a da bi još manje njih pričalo o tome. Ali svako je nekad o tome mislio....
Šta mislite, jel za muškarce podrazumevana trojka o kojoj maštaju, ona sa dve žene pored njega, a za žene sa dva muškarca i njom?
Jel jednaka prevara ako je treći učesnik istog ili različitog pola od Vas? Tačnije, jel veća moja ili njegova prevara ako nam se pridruži još jedna žena? Ili to i nije prevara?
![]()
Verujem da je malo ljudi probalo trojku, a da bi još manje njih pričalo o tome. Ali svako je nekad o tome mislio....
Šta mislite, jel za muškarce podrazumevana trojka o kojoj maštaju, ona sa dve žene pored njega, a za žene sa dva muškarca i njom?
Jel jednaka prevara ako je treći učesnik istog ili različitog pola od Vas? Tačnije, jel veća moja ili njegova prevara ako nam se pridruži još jedna žena? Ili to i nije prevara?
![]()