Zene, selfi i pucenje ustiju

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Svaki selfi koji neka zena napravi je isti. Napuce usta i to je to. Vecina njih su ruzni, smesne su...(ne smem dalje banovace me). Jos ako su usne napumpane...

Na sta vas podseca to njihovo pucenje? Sta zena porucuje! Mene samo na jedno. Mozda gresim. :D

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Svaki selfi koji neka zena napravi je isti. Napuce usta i to je to. Vecina njih su ruzni, smesne su...(ne smem dalje banovace me). Jos ako su usne napumpane...

Na sta vas podseca to njihovo pucenje? Sta zena porucuje! Mene samo na jedno. Mozda gresim. :D

На инспиративну лепоту Монализе ме сигурно не подсећа. На срећу или несрећу живим у времену у коме многе жене могу слободно да покажу колико су опседнуте собом (и само собом), колико су бедне, и празне изнутра. Без икакве жеље да то мењају и додају нешто душе између ребара. Све особине због којих су се мушкарци око њих депали као волови у прошлости, бачене су кроз прозор као незакопчани кофер...

Ma to su po meni "radodajke" + ako izbace grudi napuce se i u opis kao stave nesto tipa kao "oci" ja imam obicaj tako tim đevojkama sto se puce i izbace grudi , da kada vidim komentare tipa od nekih pajsera kao lrpa si itd , namerno napisem dobre sise ili muzaro , pa me odma stave na block listu :D tacno mi nedostaje ona 2005-2008 kada su se devojke em normalno slikale em normalno oblacile :/

tebe verovatno na pušenje, mene na želju da se usne pokažu punijim nego što jesu...e sad...to što je to u međuvremenu izgubilo svoj smisao i vremenom postalo groteskno jer se baš svaka kokoška pući, to je druga stvar...baj d vej ne znam šta dobijaju time što prikazuju sebe onakvim kakve nisu...ceo fejsbuk je jedno lažiranje stvarnosti
takođe me užasava još više od pućenja usana onaj program na kameri gde vam se na licu ne vidi ni jedna pegica, ni jedna bubuljica, ni jedan mladež...ko bebinje dupe...pa misim jebbote :neutral:

Kakva potraznja,takva i ponuda.Nastoje da sebe prikazu u najboljem svetlu time sto se do krajnjih granica eksploatisati svoje telo,do granica vulgarnosti
Sa druge strane potraznja za takvima je velika,ali veliki procenat muskaraca se i ne usudjuje pokusavati nesto sa tim "nafuranim",a drugi deo njih koristi nafurane samo za jednu stvar..khm.

Kakva potraznja,takva i ponuda.Nastoje da sebe prikazu u najboljem svetlu time sto se do krajnjih granica eksploatisati svoje telo,do granica vulgarnosti
Sa druge strane potraznja za takvima je velika,ali veliki procenat muskaraca se i ne usudjuje pokusavati nesto sa tim "nafuranim",a drugi deo njih koristi nafurane samo za jednu stvar..khm.
Potraznja jeste velika. Kada ti se servira na tacni naravno da ces pojesti ako ti se svidi. Ali to je ujedno i poruka koliko su jeftine. To je ta emancipacija.

podsjeća me na lov na divlje patke...i onaj zvuk "kva kva"...:)

- - - - - - - - - -

ove sa silikonskim su veći kreteni od ovih prirodnih pućenja...ako je već dala kintu, koji vrag ih i dalje budzi pućenjem...:D

- - - - - - - - - -

ma, sve je to kva kva...

Jesi ti doktore nekada na fotkama video zenu ili
si imao tu privilegiju da blenes samo u napucene
plastificirane i prirodno preplanule BG-ske opajdare?

Back