Musko/zenska tema...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Koliko ste zadovoljni sa svojim brakom/vezom?

Na skali od 1 do 10, kako bi ocenili svoj brak?
Koliko dugo ste u braku, i sta je to sto vas drzi zajedno?
Za one sa duzim stazom, kako je izgledala kriva vaseg braka, kad pogledate unazad? Kad je bilo najlepse a kad najteze?

I za kraj, da li ste jos uvek zaljubljeni u svog partnera? Jednako kao na pocetku, manje ili vise volite?

:heart:

Auu Čičak, ovo su pitanja na koja ni sami sebi ne umemo da odgovorimo, a kamoli širokom auditorijumu.
Manje se ogoliš kada se skineš za naslovnicu nego kada odgovoriš na pitanja o braku.
Bolje je ne čačkati mečku, svašta može da iskoči.

Ono što znam da odgovorim kao iz topa: zaljubljenosti nije bilo ni na početku, a timski rad je od početka bio na zavidnom nivou. Kriva je bila kao što joj i ime govori, ali razum je pobedio.
Na skali od 1-10 dala bih 8, uz napomenu da ne znam nikog ko ima 9 ili 10. A volela bih da ih upoznam jer želim da verujem da postoje.

Auu Čičak, ovo su pitanja na koja ni sami sebi ne umemo da odgovorimo, a kamoli širokom auditorijumu.
Manje se ogoliš kada se skineš za naslovnicu nego kada odgovoriš na pitanja o braku.

Ono što znam da odgovorim kao iz topa: zaljubljenosti nije bilo ni na početku, a timski rad je od početka bio na zavidnom nivou. Kriva je bila kao što joj i ime govori, ali razum je pobedio.
Na skali od 1-10 dala bih 8, uz napomenu da ne znam nikog ko ima 9 ili 10. A volela bih da ih upoznam jer želim da verujem da postoje.

Postoje Eli, postoje. :ljub:

Pamtim tvoja pisanja o braku... i kao pozitivac u tim temama mislim da ti samo imas prevelika ocekivanja, mozda poredis sa nekom proslom ljubavi i nerealna si... jer da nema zaljubljenosti i ljubavi izmedju vas, tesko da bi to trajalo ovoliko dugo i da bi zasluzilo 8icu, zar ne?
Postoje Eli, postoje. :ljub:
Volim tvoja pisanja o braku... obozavam...
Molim te pisi na ovoj temi. :zag:

Koliko ste zadovoljni sa svojim brakom/vezom?

Na skali od 1 do 10, kako bi ocenili svoj brak?
Koliko dugo ste u braku, i sta je to sto vas drzi zajedno?
Za one sa duzim stazom, kako je izgledala kriva vaseg braka, kad pogledate unazad? Kad je bilo najlepse a kad najteze?

I za kraj, da li ste jos uvek zaljubljeni u svog partnera? Jednako kao na pocetku, manje ili vise volite?

:heart:

Zadovoljni smo, sretni smo, zaljubljeni smo, sve pet, svet je ruzicast, mene je majka dojila. Je l ovako?:lol:

- - - - - - - - - -

Смешно питање. Човек је ваљда задовољан мужем (или тим фамозним партнером) а не апстракцијом званом брак.

Čovek da, ali selo nije:malav:

Смешно питање. Човек је ваљда задовољан мужем (или тим фамозним партнером) а не апстракцијом званом брак.

Jedno je biti zadovoljan sa muzem(partnerom) a sasvim drugo sa brakom.
Za brak je potrebno dvoje.
Neko moze reci da ima sjajnog muza, ali je on los otac, ili sin, ili prijatelj.
Neko moze biti sjajan roditelj a vrlo los partner.

Brak je celina.

Back