Lepotice iz sedamdesetih i današnje devojke

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Današnje devojke za osamnaesti rođendan od roditelja dobijaju na poklon veće grudi, povećanje usna. Nadogradnja noktiju, kose, korekcija lica grudi, liposukcija su postali toliko normalni kao odlazak kod zubara. Izgled je odneo pobedu nad obrazovanjem, inteligencijom, šarmom. To što svi žele da igledaju atraktivno jer će lakše dobiti dobar posao, bolje će se udati, ne čudi. Čudi to što sve žele da izgledaju isto, to je postao imperativ. Ako posao ulepšavanja onoga što je majka priroda propustila da da ne urade plastični hirurzi, dermatolozi, kozmetičari, frizerski i tatu saloni, uradiće fotošop.
Eh, te vesele sedamdesete!
Doba kada su devojke bile prirodne, a ljubavi prave, ne virtuelne. Vreme kada se na igrankama igrao tango, kada si mogao da se priljubiš uz nekog i da osetiš kako mu kuca srce.
Kada su svi cupkali u ritmu brze muzike, a potajno čekali blok spore, kada se priguše svetla i igra stiskavac. Doba nevinosti, opuštenosti, putovanja bez straha.
U današnje vreme selfi marketinga, teško je zamisliti da je jedini pravi humor bio fazon na svoj račun!
Šarm, skromnost, jedinstvenost, koga to danas interesuje! U doba kopi pejsta, biti originalan je rizično i glupo.
Suprotno današnjem vremenu, ranije su svi želeli da izgledaju drugačije, da se razlikuju, da imaju neki svoj fazon. Danas, svi moraju da izgledaju isto, iste napunjene usne, frizure sa ekstenzijama, trajna šminka. Sve je u grudima, usnama, koliko kubika je ko ugradio, i koliko je “radio” na sebi. Nova vremena, nova pravila.
http://zena.blic.rs/Lepota/46619/SEKS-SIMBOLI-bivse-Jugoslavije-Nestvarno-lepe-neverovatno-ZAVODLJIVE?ref=ana-carousel
nebo i zemlja zar ne?

И данас су девојке лепе.

Не треба бити носталгични чича.

slazem se
treba biti cica koji ide u korak s tokovima
platis joj operaciju i tvoja je ako joj vec nisu obezbedili
cica pokrovitelj bolji je termin da ne kazem sponzor
jel bilo to tada?
cini mi se da momo kapor opisao u jadnicima neke kao pocetke toga al nisam siguran da sam prepoznao u korenu ovo danas
izdanak svakako ne moze liciti na stablo

Ono sto sam video na filmovima,i cuo iz prica ocevidaca,devojke iz sedamdesetih godina,proslog veka,bile su lepse od danasnjih devojakaZasto su bile lepse? Pa prvvo,b.ile su prirodno lepe.
Nisu imale te grozne,te odvratne napumpane usne.Nisu imale te balone od silikona,koje kada covek malo pritegne,ocekuje da puknu uz prasak.Nisu imaale hirurske intervencije na telu.Njihove
guze,bile su njihove,njihove dojke takodje.Danas,kada covek privede neku curu,ne zna odakle da pocne.Sta je stvarno njeno telo,a sta su silikoni.To sto se devojke podvrgavaju inervencijama
nepostenih hirurga plasticara.Eh,da ima neka devojka iz sedamdesetih,ali da je zadrzala onu mladost...bila bi to,poslastica za oci,i sva cula...

To sto devojke iz sedamdessetih nisu brijale svoje medjunozje i ispod pazuha,to im je davalo poseban sarm.Nista tako erotski ne deluje na muskarce,kao ona "suma" ispod malog stomaka,i onaj
specifican erotski miris,ispod cupavih obraslih dlakom pazuha.Nazalost,mi danasnji muskarci,moramo da se zadovoljimo,sa ovim devojkama,sa "brazilski izbrijanima".Nadam se,da ce se opet vratiti
to vreme,kada zene nisu brijac nikada uzimale u ruke.

danas je malo prirodnih devojaka.Vecina se preterano sminka,suvise slobodno oblace i sve je vise debeljuckastih,da me ne shvate lose,ima medju njima lepih devojaka iaoko su malo popunjenuje.Silikona sve vise,cak i medju mladjim devojkama.ranije je to bilo koja je lepa,nije joj trebalo mnogo sminke,uski strukovi.Kad se uhvatite u ples dok joj dovuces struk do sebe,ne moze mnogo dalje od grudi,iako nisu bile velike,nego ta linija.Ali to nije razlogda se mladi vole i da se uzimaku iradjaju potomstvo.I tada u to vreme nije znacilo da je najlepsadevojka i najbolja osoba,bas naprotiv.Umele su da dignu nos previsoko i obicno se sapletu i padnu nekom matorcu u zagrljaj.

Back