Bruka i sramota sta se deca rade! :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Uz veliki osmeh i bistru pamet, neslozeno i nerazumno a pored svega bogat recnik. Deca od 11-12 godina su toliko postala slobodna da i pored odvratnog naslova i svog profila su tolik daleko otisla da im ni roditelji ne mogu nista! Da li je ovom naordu uopste stalno do necega i sta se desava sa danasnom decom? :eek:

То је зато што нема довољно женских права. Кад буде више женских права све ће бити много боље!

А ти се Србине коцкај са свим за шта су ти дедови гинули, па чекај да видиш резултате тог социјалног експеримента. Комунизам није био довољан...

То је зато што нема довољно женских права. Кад буде више женских права све ће бити много боље!

А ти се Србине коцкај са свим за шта су ти дедови гинули, па чекај да видиш резултате тог социјалног експеримента. Комунизам није био довољан...

Ma covece i moj deda je bio dete i moj otac i ja sam bio dete, pa nismo bili ovako izopaceni i umisljeni. Znas li ti koliko ovakvih klipova ima n YT?
da li se uopste pedagozi bave ovakvim slucajevima posto majka od ovog klinca ocigledno nije godinama. Ja u zivotu nisam video ovako nesto!

Ja ne znam koja ja ovo dijagnoza, da li su panicni ili anksiozni napadi, da li je u pitanju poremecaj licnosti, jer ovo dete nema vise od 10 godina i nije u pubertetu :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back