Lazi o imovnom stanju prilikom flerta

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Sve je cesca situacija da momci prilikom povrsnog upoznavanja devojaka, znacajno predimenzioniraju svoje imovno stanje kako bi ih sto pre odveli u krevet i potom kada one shvate da nisu to za sta su se predstavljali, idu dalje.
Dosta takvih slucajeva znam, dovoljno je da im proda prica o putovanjima, poznanstvima sa uticajnim ljudima i vec nakom neobaveznog razgovora od naizgled fine devojke postaju navalentne koje su spremne na sve.
Mnoge se i ne pitaju kakav je taj muskarac, kakva je osoba pa imamo i slucajeve ucenjivanja seksom poput ovoga od prosle nedelje.

Policija je juče u Beogradu uhapsila Pavla Jovićevića (38), koji je punih 16 meseci silovao jednu devojku (26), ucenjujući je snimkom seksa!
Manijak ju je, naime, još u junu 2015. napio u jednom poznatom klubu, a potom ju je krišom snimio kako ga oralno zadovoljava! Nakon toga terao ju je na seks kad god mu se prohte, ucenjujući je da će taj snimak objaviti na internetu!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Jovićević je svoju žrtvu upoznao u jednom poznatom beogradskom klubu i predstavio joj se kao menadžer.
- Lagao ju je da snabdeva pićem taj i još neke poznate beogradske klubove. Celo veče ju je častio koktelima, a kad je naivna devojka već bila pijana, predložio joj je da je otprati kući. Međutim, usput ju je namamio u svoj stan i onako omamljenu nagovorio je da ga oralno zadovolji. Sve to je snimio svojim mobilnim telefonom, a nakon toga devojka je otišla kući - priča naš sagovornik.

http://www.informer.rs/vesti/hronika/102130/MANIJAK-UCENIO-SNIMKOM-SEKSA-SILOVAO-Sokantni-detalji-stravicnog-zlostavljanja-Beogradu

Temu sam pokrenuo jer zaista dosta takvih primera znam, dok one se ne osveste i vide da to nije ono sto su mislile, vec su vise puta iskoriscene.
Ima raznih slucajeva, od likova koji pricaju o egzoticnim destinacijama na kojima su bili, poznanstvima sa javnim licnostima, privatnom biznisu koji imaju itd. One nakon toga postaju neverovatno predusretljive, napadne, salju stalno poruke, zivkaju a neke zele da i te momke upoznaju sa roditeljima, da idu na putovanja iako ih i ne znaju dobro.

Molim moderaciju da promeni naslov teme koja sadrzi clanak i link ka novinama iz kojih je preuzet u naslov clanka koji je citiran, kao sto je obavezno na podforumu Politika!!!

MANIJAK JE UCENIO SNIMKOM SEKSA, PA JE SILOVAO: Šokantni detalji stravičnog zlostavljanja u Beogradu!

Posebno u ovakvom slucaju, kada se ovako stravican zlocin, sa zaprecenom kaznom do 20 godina zatvora, koristi kao slagvort za lecenje sopstvenih frustracija u neuspehu sa suprotnim polom.
:bljak:

Ko bre proverava, ne lažeš što bi da je ženiš, dok ona pokrene mrežu istražitelja muškarac već priča bajke nekoj drugoj. A da se noge ne šire lakše kad se takvim pretvaranjem prvo dobro podmažu ne bi se time koristili. Devojke vole da ističu kako se sve gleda, al ispadne da su većinom slabovide, bar dok se ne opeku par puta pa nauče.

Istina je da i ona ženska strašila,groblja pucaju na visoko jer su ubedile sebe da zaslužuju samo bogate momke,koji uz to mogu da budu i privlačni.Agresivne su,waginu momku stavljaju usta,a muško ne odbija,jer da odbije ispada p+eder.I takve kažu nekim sirotim momcima da nisu njihov nivo,a grobovi.
I još nešto sam primetio,žena može da sakrije svoju prljavu prošlost,ali muškarac ne sme,obriše patos njime zašto joj nije reko i ostavi ga,a on siroma teško mu da je pita jel istina još će da dobije šamarčinu.

Uhapšeni Pavle Jovićević je dobro poznat policiji i već je više puta HAPSEN zbog silovanja, otmice, ugrožavanja bezbednosti i bludnih radnji. On je, međutim, u zatvoru do sada proveo samo godinu dana.

Ima još žrtava.
Izmučena devojka ispričala je policajcima da je, dok je odlazila u stan svog mučitelja, u njegovom laptopu videla veći broj snimaka devojaka, zbog čega se pretpostavlja da ona nije bila jedina Pavlova žrtva.

Poslednja izmena od moderatora:
Sve je cesca situacija da momci prilikom povrsnog upoznavanja devojaka, znacajno predimenzioniraju svoje imovno stanje kako bi ih sto pre odveli u krevet i potom kada one shvate da nisu to za sta su se predstavljali, idu dalje.
Dosta takvih slucajeva znam, dovoljno je da im proda prica o putovanjima, poznanstvima sa uticajnim ljudima i vec nakom neobaveznog razgovora od naizgled fine devojke postaju navalentne koje su spremne na sve.
Mnoge se i ne pitaju kakav je taj muskarac, kakva je osoba pa imamo i slucajeve ucenjivanja seksom poput ovoga od prosle nedelje.

http://www.informer.rs/vesti/hronika/102130/MANIJAK-UCENIO-SNIMKOM-SEKSA-SILOVAO-Sokantni-detalji-stravicnog-zlostavljanja-Beogradu

Čuj naivna devojka :roll:
Svako snosi odgovornost za svoje postupke, a ona šta je tražila to je i dobla. Spremna je da ga blajzne odmah posle upoznavanja ako je u pitanju dobra materijalna korist.

Ima jedna pričica na tu temu.

Dođe tip kod ribe u nekom klubu i pita je: Hoćeš kod mene kući, daću ti milion evra, mislim da vrediš para...
Kaže ona: Ne radim takve stvari, nisam ja takva ali to je dosta novca... može.
On joj odgovara: ok, predomislio sam se, umesto milion daću ti deset evra za celu noć.
Kaže ona: zar ti misliš da sam ja k-urva?
Kaže joj: to smo utvrdili, sad samo pregovaramo oko cene.

- - - - - - - - - -

Meni tu ni muski nisu jasni, vecina tih stvari moze da se proveri. A devojke jednostavno ne razmisljaju ili ih opterecuje da razmisljaju. Ima glupih ljudi, to stoji.

Naravno da može da se proveri ali oni to rade samo da nategnu pohlepne cure pa da ih pedaliraju. Tako se to radi... vala i muški jednom da se opamete...

- - - - - - - - - -

Uhapšeni Pavle Jovićević je dobro poznat policiji i već je više puta HAPSEN zbog silovanja, otmice, ugrožavanja bezbednosti i bludnih radnji. On je, međutim, u zatvoru do sada proveo samo godinu dana.

Ima još žrtava
Izmučena devojka ispričala je policajcima da je, dok je odlazila u stan svog mučitelja, u njegovom laptopu videla veći broj snimaka devojaka, zbog čega se pretpostavlja da ona nije bila jedina Pavlova žrtva.

Jadna ona... nevina pametna devojka. Sisala đoku na prvom sastanku čim je čula za pare :roll:

Poslednja izmena:
Obično žene na prvom sastanku čak se i ne seksnu,a kamoli da posisaju đoku.Al ajd i kad je već sisala đoku,zašto je dozvolila da je snima.Nevina i naivna,al u lakat...
Sutra će neka na jutarnjem programu da priča da je čitala naše komentare i da je zaprepašćena našom zatucanošću.

Da, da, laz o imovinskom stanju je verovatno najpopulaniji tip lazi muskaraca prilikom osvajanja zenki. Odmah iza njega je laz o poznanstvima, mislim da si to negde napisao, ono, poznajem neku poznatu licnost ili kako poznajes sve redom i svi su ti ortaci na prst u bulju ili nekog mnogo opasnog momka mafijasa, vole cure i to i tako slicno.

Zene doduse i nije tako tesko slagati. U sustini, cak i ne moras da lazes, dovoljno je samo da preuvelicavas. Recimo kazes joj da imas stan u centru Beograda a u stvari cekas da rikne babina sestra iz Sremcice pa da stanes u red naslednika i nadas se svom delu. Ili joj kazes kako si se tukao sa 4 pandura i kako su te jedva savladali a oni te priveli jer si mortus pijan lezao na trotoaru.
Takodje i sakrivanje bitnih cinjenica moze da ti ide na ruku. Kao kad joj kazes da vozis BMW ali precutis podatak da je BMW star 40 godina. Ili kad joj kazes da si fudbaler ali precutis da igras za Polet iz Ljubica...

- - - - - - - - - -

Ima još žrtava

Ovo je klasican primer jajare i fufe.
E sad, fufa ne treba da bude silovana samo zato sto je fufa, daleko bilo. Fufa samo mora da nauci da u zivotu nije poenta biti droljica i sponzorusa i da zivot nisu menadzeri klubova, pijanke i prostacenje. Ona je, nazalost, naucila na tezi nacin...ili se bar nadam da je naucila.
A jajaru treba ussrati od kazne i zato sto je jajara i zato sto je silovatelj.

Da, da, laz o imovinskom stanju je verovatno najpopulaniji tip lazi muskaraca prilikom osvajanja zenki. Odmah iza njega je laz o poznanstvima, mislim da si to negde napisao, ono, poznajem neku poznatu licnost ili kako poznajes sve redom i svi su ti ortaci na prst u bulju ili nekog mnogo opasnog momka mafijasa, vole cure i to i tako slicno.

Zene doduse i nije tako tesko slagati. U sustini, cak i ne moras da lazes, dovoljno je samo da preuvelicavas. Recimo kazes joj da imas stan u centru Beograda a u stvari cekas da rikne babina sestra iz Sremcice pa da stanes u red naslednika i nadas se svom delu. Ili joj kazes kako si se tukao sa 4 pandura i kako su te jedva savladali a oni te priveli jer si mortus pijan lezao na trotoaru.
Takodje i sakrivanje bitnih cinjenica moze da ti ide na ruku. Kao kad joj kazes da vozis BMW ali precutis podatak da je BMW star 40 godina. Ili kad joj kazes da si fudbaler ali precutis da igras za Polet iz Ljubica...

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Ovo je klasican primer jajare i fufe.
E sad, fufa ne treba da bude silovana samo zato sto je fufa, daleko bilo. Fufa samo mora da nauci da u zivotu nije poenta biti droljica i sponzorusa i da zivot nisu menadzeri klubova, pijanke i prostacenje. Ona je, nazalost, naucila na tezi nacin...ili se bar nadam da je naucila.
A jajaru treba ussrati od kazne i zato sto je jajara i zato sto je silovatelj.

Nikog ne treba silovati. Ali ovde postoji i njena odgovornost, a i pitanje je da li je silovana uopšte, to sve treba dokazati.
Postoje slučajevi gde su uništeni životi ljudi zbog lažnih optužbi za silovanje. - Naravno, ne mislim da je ovaj slučaj takav, ali ipak treba dokazati silovanje.
Nisam ranije pisao ali sam i ja mogao jednom prilikom mogao biti lažno optužen. Bio sam klinac, i otprilike ako jesam kriv, ona bi prvo morala da mi pokaže kako se to radi :hahaha:

Pa nije valjda sisala djoku na prvom sastanku....Ne, ne to ne mogu da verujem....:nono3:

vl_funny_000657.jpg

- - - - - - - - - -

Kosmos je uvek u ravnotezi.

Osim onda kada je u potpunom haosu :lol:

Ima još žrtava

Naravno da ima veci broj snimaka i da doticna nije jedina koja je dobrovoljno pristala na sex sa likom koji je gabor, samo zato sto lazno predstavio kao uticajni menadzer a posle snimao i ucenjivao. Poenta je da je to danas rasirena pojava i da devojke ni malo ne razmisljaju kada vide nekoga sa parama, ne razmatraju kakva je to licnost, manijak itd vec idu odmah u krevet ili vec u kolima kao u ovom slucaju se saginju a inace glume nesto sasvim drugo. To je kao ruski rulet.
Ovakve teme bas zato i ne treba da budu tabu niti predmet cenzure.
Ovaj slucaj sam naveo bas zato sto se pre neki dan odigrao i drastican je primer medjutim akcenat teme je na povodljivosti danasnjih devojki.

Naravno da ima veci broj snimaka i da doticna nije jedina koja je dobrovoljno pristala na sex sa likom koji je gabor, samo zato sto lazno predstavio kao uticajni menadzer a posle snimao i ucenjivao. Poenta je da je to danas rasirena pojava i da devojke ni malo ne razmisljaju kada vide nekoga sa parama, ne razmatraju kakva je to licnost, manijak itd vec idu odmah u krevet ili vec u kolima kao u ovom slucaju se saginju a inace glume nesto sasvim drugo. To je kao ruski rulet.
Ovakve teme bas zato i ne treba da budu tabu niti predmet cenzure.
Ovaj slucaj sam naveo bas zato sto se pre neki dan odigrao i drastican je primer medjutim akcenat teme je na povodljivosti danasnjih devojki.

To nije podvodljivost nego pohlepa i spremnost da se sve uradi za materijalnu korist. Koliko su spremne da idu sa nekim koga su upoznale pre par sati dovoljno govori članak koji je postavljen u uvodnom postu.
Svi postupci imaju posledice. Šta je mislila, da je tako posebna i da će je neko odmah po upoznavanju optočiti zlatom? Ajde bre...

Back