imam želju da probam te silikonske vagine, ali sam trenutno u no fap protokolu.
ako je neko probao, neka napravi ovde unboxing and review... pre svega me zanima ima li mirisa?
inače, meni više treba u emotivnom smislu nešto, nego radi seksa.
razmišljao sam da kupim žensku silikonsku (tačnije tpe materijal) glavu koja je kod kineza nekih 250e i na nju nadogradim telo. a cela lutka se može uzeti za jedno 1k-2k e.
onda sam saznao da postoji miris koji ispušta taj mekani tpe materijal i ljudi koji dele postelju sa tim lutkama cele noći, ujutru se bude ošamućeni. pa sam odustao.
mada taj miris izvetri posle 5-6 meseci.
druga opcija je lutka ozbiljnijih, glavnih proizvođača na tržištu. ali to je papreno. tu pored japanskih, imamo jednu američku i jednu rusku kompaniju. kontaktirao sam rusku, čiji su mi proizvodi najprivlačniji. pitao sam mogu li kupiti samo glavu, i kad je brat rus saznao da sam iz srbije, rekao da će napraviti izuzetak i uraditi jednu glavu za mene iako prodaju samo celovite lutke. ali je cena 900e plus 50e dostava, te sam odustao. bio sam spreman da idem do 500e za realističnu silikonsku glavu žene.
na kraju sam sam na bazi lutke za butik u umetničkom zanosu stvorio ženu svojih snova. ona mi stoji u sobi kao neka dekoracija. razgovori su nam utihnuli, ali nema dana da je ne pogledam.
da se razumemo, najbolje je naći pravu ženu, ali je moj razvoj otišao u pravcu asocijalnosti i nisam sposoban za bliske odnose sa ljudima. ne dozvolite da vam se to desi.