- Poruka
- 41.996
Kako vam se ovo čini? Veoma realan prikaz ili ne?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam da je tema o drugacijem strojenju a ne o ovome.
Lik je tupson.
ako je buukvalno neam nameru da gledaam
zene inace vise vole mentalnu kastraciju
pa kad ga tako unakaze i pretvore u papuchicu kukaju da im treba pravi muskarac
tako da...samo ostro i sakom o sto
Nije on tupson. Na kraju je sve namerno iskarikirano njegovo glumatanje Bossa da bi se prikazala sustina zenskih negativnosti.
Da on radi 10% onoga sto ona radi doslo bi do razvoda i jednostavno je tako i upravo ovako je danas u mnogim brakovima u Srbiji i mnogim brakovima koje ja znam.
Ili papucar ili razvod.
Kako nije?
Ne svodi se sve na trpljenje zene ili na razvod.
Sustina braka su ljubav i razumevanje a ako toga nema zasto bi se uopste i vencavali?
Ma vole se oni Snow, nego su zene pukle i hoce sve po svom.
ANIMALNE su sto bi rekao @Umri_muski.
Znaci ANIMAL. Vise da gura, vise ce da provocira, vise ce da bossuje... I tu mora da padne svadja, a mozda i samaranje.
Nemaju osecaja za tudji integritet i guraju preko svake mere u svemu.
To ti je ko kad imate 2 sendvica i svako jede svoj, ali njoj nije dosta njen. Hoce i tvoj i to ceo. A sendvic je zapravo zivot.
Ne slazem se sa tobom. Moje iskustvo je upravo u ovom klipu. Ona je glavna i mora po njenom i ne zanima je nista muskarcevo.
Ili papucar ili razvod.
Nisu sve rospije.
Ne moze ona to da krije toliko dugo da ne primetis da je takva dok ne dodje do braka.
ako je buukvalno neam nameru da gledaam
zene inace vise vole mentalnu kastraciju
pa kad ga tako unakaze i pretvore u papuchicu kukaju da im treba pravi muskarac
tako da...samo ostro i sakom o sto
I da se ne lazemo i ja sam pre verovao u razumevanje i kvalitetan odnos, ali samo se oseti taj trenutak "osvajanja" kada pomisli da te je pokorila i sad trazi spoils of war.
I muska reakcija je:"WTF ?!"![]()
I Jelena Djokovic izgleda milo i fino.![]()
Ja sam resio da sagradim bunker i ne moze mi nijedna nista.Nije sve borba ali ako posmatramo stvari tako uvek moze da se izvrsi takticko povlacenje pre kontraofanzive![]()
Pravila Snow. Ovo sam vidjao kod gomile zena. Sve su takve.Ne me zanimaju udate zene, ima muza koji treba da zivi sa njom... nek se sam pati![]()
Ja sam resio da sagradim bunker i ne moze mi nijedna nista.![]()
Pravila Snow. Ovo sam vidjao kod gomile zena. Sve su takve.
Ne verujem u bajke Snow, a ne znaci da necu biti sa njima... Samo da bracni list necu potpisati...
A predbracni ugovor?
Posle 7 godina ti je isto da li si potpisao bracni list ili ne, sve se deli.
Ne verujem u bajke Snow, a ne znaci da necu biti sa njima... Samo da bracni list necu potpisati...
Nisu sve rospije.
Ne moze ona to da krije toliko dugo da ne primetis da je takva dok ne dodje do braka.
A predbracni ugovor?
Posle 7 godina ti je isto da li si potpisao bracni list ili ne, sve se deli.
Deli se ono sto ste stekli zajedno ,ono sto imas pre braka ne moze da ti uzme