Odsecanje jajca

ako je buukvalno neam nameru da gledaam
zene inace vise vole mentalnu kastraciju
pa kad ga tako unakaze i pretvore u papuchicu kukaju da im treba pravi muskarac
tako da...samo ostro i sakom o sto

Mislio sam da je tema o drugacijem strojenju a ne o ovome.

Lik je tupson.

Nije on tupson. Na kraju je sve namerno iskarikirano njegovo glumatanje Bossa da bi se prikazala sustina zenskih negativnosti.

Da on radi 10% onoga sto ona radi doslo bi do razvoda i jednostavno je tako i upravo ovako je danas u mnogim brakovima u Srbiji i mnogim brakovima koje ja znam.

Ili papucar ili razvod.

Nije on tupson. Na kraju je sve namerno iskarikirano njegovo glumatanje Bossa da bi se prikazala sustina zenskih negativnosti.

Da on radi 10% onoga sto ona radi doslo bi do razvoda i jednostavno je tako i upravo ovako je danas u mnogim brakovima u Srbiji i mnogim brakovima koje ja znam.

Ili papucar ili razvod.

Kako nije?

Ne svodi se sve na trpljenje zene ili na razvod.
Sustina braka su ljubav i razumevanje a ako toga nema zasto bi se uopste i vencavali?

Kako nije?

Ne svodi se sve na trpljenje zene ili na razvod.
Sustina braka su ljubav i razumevanje a ako toga nema zasto bi se uopste i vencavali?

Ma vole se oni Snow, nego su zene pukle i hoce sve po svom.

ANIMALNE su sto bi rekao @Umri_muski.

Znaci ANIMAL. Vise da gura, vise ce da provocira, vise ce da bossuje... I tu mora da padne svadja, a mozda i samaranje.

Nemaju osecaja za tudji integritet i guraju preko svake mere u svemu.

To ti je ko kad imate 2 sendvica i svako jede svoj, ali njoj nije dosta njen. Hoce i tvoj i to ceo. A sendvic je zapravo zivot.

Ma vole se oni Snow, nego su zene pukle i hoce sve po svom.

ANIMALNE su sto bi rekao @Umri_muski.

Znaci ANIMAL. Vise da gura, vise ce da provocira, vise ce da bossuje... I tu mora da padne svadja, a mozda i samaranje.

Nemaju osecaja za tudji integritet i guraju preko svake mere u svemu.

To ti je ko kad imate 2 sendvica i svako jede svoj, ali njoj nije dosta njen. Hoce i tvoj i to ceo. A sendvic je zapravo zivot.

Ovo sa 'ranom ne pije vodu jer bih pojeo vise od pola dok ona primeti da joj je malo jedan :lol:

Ne moze uvek da ide svako po svom, nekada su kompromisi neizbezni.

U klipu muz lepo kaze da je momak privlacan i da ce privuci devojke koje ce privuci momke i obezbediti bolje poslovanje, na stranu to sto je uhvacen sa smesnom cigarom.

Problem je u vaspitanju koje je promovisano i postalo popularno, pojedinci su uceni da su posebni i da zasluzuju sve ali nisu nauceni kako da dodju do toga ni kako da postuju druge.
Oni koji su odrastali bez brace ili sestara su posebno pogodjeni i upropasceni jer su kasnije upoznati sa kompromisom dok je prva grupa bila uvucena u to od ranog detinjstva i znaju sta mogu i kako.

I da se ne lazemo i ja sam pre verovao u razumevanje i kvalitetan odnos, ali samo se oseti taj trenutak "osvajanja" kada pomisli da te je pokorila i sad trazi spoils of war.:lol:

I muska reakcija je:"WTF ?!":eek:

- - - - - - - - - -

Nisu sve rospije.

Ne moze ona to da krije toliko dugo da ne primetis da je takva dok ne dodje do braka.

I Jelena Djokovic izgleda milo i fino.;)

I ja sam mislio da treba naci neku finu i ima tu istine. Neku koja je po karakteru "krava" je najbolja.:)

- - - - - - - - - -

ako je buukvalno neam nameru da gledaam
zene inace vise vole mentalnu kastraciju
pa kad ga tako unakaze i pretvore u papuchicu kukaju da im treba pravi muskarac
tako da...samo ostro i sakom o sto

Vala bas.:cool:

I da se ne lazemo i ja sam pre verovao u razumevanje i kvalitetan odnos, ali samo se oseti taj trenutak "osvajanja" kada pomisli da te je pokorila i sad trazi spoils of war.:lol:

I muska reakcija je:"WTF ?!":eek:

Nije sve borba ali ako posmatramo stvari tako uvek moze da se izvrsi takticko povlacenje pre kontraofanzive ;)

I Jelena Djokovic izgleda milo i fino.;)

Ne me zanimaju udate zene, ima muza koji treba da zivi sa njom... nek se sam pati :lol:

Ja sam resio da sagradim bunker i ne moze mi nijedna nista. :cool:

Tebi bi najbolje bilo da odes kod veterinara na strojenje, tada ces da se brzo ugojis i neces biti zanimljiv nijednoj zeni :lol:

Mozes to da resis koliko god zelis ali ce se pojaviti jedna zbog koje ces razbucati ceo bunker iznutra i zatrpati sve sanceve da dodjes do nje samo da joj vidis osmeh.

Pravila Snow. Ovo sam vidjao kod gomile zena. Sve su takve.

Zar ne mislis da je stav "svi su takvi/sve su takve" kriv za takvo ponasanje?

A predbracni ugovor?

Posle 7 godina ti je isto da li si potpisao bracni list ili ne, sve se deli.

Snow, pogresno posmatras stvari.

Losa je vrsta odnosa, sama postavka, mnogo toga ima negativnog i podlozno je propadanju...

Sta kome vredi predbracni kad se to rasturi i kad pukne i kad cesto i ostaju samo jer moraju.

Verujem da ima dobrih brakova, ali jednostavno mnogo je sve to nesigurno i nema nikakve garancije, a mnogo toga moze da se izgubi.

Kome su potrebne zivotne katastrofe i odvodjenje dece itd?

Kad se u pocetku stvari postave lose, definisu lose, kad zene krenu da napadaju svom snagom i ponasaju se ko gospodarice ne mareci ni za koga i ne postujuci svog muza?

A to je samo prvi korak. Sta se desava u kriznim situacijama?:eek:

Ne verujem u bajke Snow, a ne znaci da necu biti sa njima... Samo da bracni list necu potpisati...

Dzaba ti na sve su one mislile,sada ti je to vanbracna zajednica identicna bracnoj.

Ako opalis brata od devojke sa kojom si bio u vezi pre 5 godina tretira se kao nasilje u porodici,ama bas su na sve mislile.

Samo sto je to za sada zakacilo oko 30% muskaraca,kada se taj broj poveca na 90% ni braca ni ocevi ih nece spasiti.

- - - - - - - - - -

Nisu sve rospije.

Ne moze ona to da krije toliko dugo da ne primetis da je takva dok ne dodje do braka.

Nisu ali imaju mogucnost to da budu,imaju mogucnost cak i da se bave visokoorganizovanim kriminalom(prostitucija) i to javno preko tv-a,da zaradjuju 10x vise nego krupni narko dileri i da to bude totalno ok.

Dakle,zasto ne bi bile rospije?

Jel bi ti gladovao kada bi bilo nekaznjivo da se usetas u banku i uzmes koliko hoces?

Back