Колико новца ће коштати „Парада поноса“?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
Колико новца ће коштати „Парада поноса“? Занима ме као грађана ове земље? Зашто мора да се одржи по сваку цену? Да ли је ово демонстрација силе над свима нама? Демократија сигурно није! Зашто сте смањили плате и пензије ако ћете да бацате новац на овако нешто?

Зашто за болесну децу смс-ом скупљамо новац и углавном све то буде неуспешно јер буде сувише касно!? Зашто се правите луди када се постави овако једноставно питање? То нису ваше паре господо, него паре грађана Србије!

Зашто су слепи дискриминирани па на већини семафора морају да моле да их неко преведе преко улице? Шта је са ратним ветеранима? Шта је са инваладима? Зашто се новац у то добро не усмери?

Ништа се не мења и све остаје исто, апатија влада и ми као нација стојимо немо и све то гледамо, као да су нам мозгови испрани, као да је нестало речи, као да је нестало храбрости, као да смо нестали!

Greju temu derpi se ne nazivaju za qurčevo zdravlje topla braća, ti kao *******ac trebao bi to da znaš. :eek:

- - - - - -- - - - - -

Vladane oladi, to sve po zapadnom ukusu, vrednosti, ljudska prava.... zar vas pokojnik nije obelodanio, eto vam demonkratije. :hahaha:
Bolje da ste qurac srđin gutali nego rušili Miloševića, izdali Srbiju kao niko do sada, sada vam smetaju neke pederuše. :klap:

Poslednja izmena:
Ako bude koštala i 100 evra-mnogo je. Previše. I sve se slažem. To je jedna sramna manifestacija, koja nam uopšte nije potrebna.

Ali mi jedna stvar ipak nije jasna.

Prosečan Srbin se mnogo potrese kada samo pomisli, da će država potrošiti milion evra na čuvanje pedera.

I to je sasvim u redu.

Ali ga zato boli patka za MILIJARDU evra duga "Srbijagasa", MILIJARDU evra duga "RTB Bora", MILIJARDU (opet evra, naravno) spucanih u rupu bez dna "Železaru Smederevo" i još najmanje toliko bačenih para na takozvani "srpski Fijat". Takvih primera je milion.

E pa to ne samo da nije u redu, nego to naprosto NIJE NORMALNO.

Ako bude koštala i 100 evra-mnogo je. Previše. I sve se slažem. To je jedna sramna manifestacija, koja nam uopšte nije potrebna.

Ali mi jedna stvar ipak nije jasna.

Prosečan Srbin se mnogo potrese kada samo pomisli, da će država potrošiti milion evra na čuvanje pedera.

I to je sasvim u redu.

Ali ga zato boli patka za MILIJARDU evra duga "Srbijagasa", MILIJARDU evra duga "RTB Bora", MILIJARDU (opet evra, naravno) spucanih u rupu bez dna "Železaru Smederevo" i još najmanje toliko bačenih para na takozvani "srpski Fijat". Takvih primera je milion.

E pa to ne samo da nije u redu, nego to naprosto NIJE NORMALNO.

Dotični se pravi lud?
Pa zar to nije standard liberalnih monstruma, investirati milijarde u preduzeća, prodati pošto zašto,
pljačka društvene imovine na legalan način, isprobano na zapadu-čemeriku preko 50 godina,
naša vlada uvodi zapadne vrednosti samo ništa drugo. :klap:

Колико новца ће коштати „Парада поноса“? Занима ме као грађана ове земље? Зашто мора да се одржи по сваку цену? Да ли је ово демонстрација силе над свима нама? Демократија сигурно није! Зашто сте смањили плате и пензије ако ћете да бацате новац на овако нешто?

Зашто за болесну децу смс-ом скупљамо новац и углавном све то буде неуспешно јер буде сувише касно!? Зашто се правите луди када се постави овако једноставно питање? То нису ваше паре господо, него паре грађана Србије!

Зашто су слепи дискриминирани па на већини семафора морају да моле да их неко преведе преко улице? Шта је са ратним ветеранима? Шта је са инваладима? Зашто се новац у то добро не усмери?

Ништа се не мења и све остаје исто, апатија влада и ми као нација стојимо немо и све то гледамо, као да су нам мозгови испрани, као да је нестало речи, као да је нестало храбрости, као да смо нестали!

negde sam citao oko 500 000 evra...

koliko košta Bajatović mesečno državu i to od narodnih para?
pomnoži unazad 12 godina,pa dobiješ neku cifru zbog koje ni dinara od penzija i plata u zdravstvu ne bi trebalo skinuti.
meni to lično više smeta od vrednosti održavanja današnje parade,ali ti postavljaču ove teme ni ne razmišljaš o tome,jer samo mržnja i šovinizam progovaraju iz tvojih postova.
razmišljaj čiste glave,živi svoj život i pusti druge da ga žive,ma koliko bili drugačiji od tebe...

Poslednja izmena:
Да нема вас крстиних форумаша, ја не бих имао појма да се одржава та парада.

На сваких 6 сати отварате по једну тему.

Зашто?

Зато што већина нема леба да једе, но можеш пореза да се наплаћаш, а ови те паре троше на шачицу педера. У исто време, болесна деца су препуштена сама себи и хуманитарним акцијама.

Зашто?
Ko ima 3 čiste vijuge zna da je to sve zbog para.Da se ne troši novac svih nas, iz budžeta, ne blokira saobraćaj, ne vređa ljudski razum i da se parada održava u Surdulici, nikog ne bi bilo briga.Ovako Alek i 40 razbojnika lepo zarađuju.

- - - - - - - - - -

Зато што већина нема леба да једе, но можеш пореза да се наплаћаш, а ови те паре троше на шачицу педера. У исто време, болесна деца су препуштена сама себи и хуманитарним акцијама.
I on je wannabe ekonomista.

Dotični se pravi lud?
Pa zar to nije standard liberalnih monstruma, investirati milijarde u preduzeća, prodati pošto zašto,
pljačka društvene imovine na legalan način, isprobano na zapadu-čemeriku preko 50 godina,
naša vlada uvodi zapadne vrednosti samo ništa drugo. :klap:

Ti bar ne moraš ni da se praviš.

Nego, što se tiče bačenih miliona i milijardi, omašio si poentu za jedno 5000 kilometara, tako da sasvim besmisleno tebi nešto objašnjavati o tome.

Ali bih ti ipak skrenuo pažnju na jednu činjenicu.

Vidim da često nazivaš neke forumaše *******ima, a da pritom sam nisi svestan kako si i sam to isto. Sada se, krajnje zgrožen, verovatno pitaš kako je to moguće? Takav radikalni patriota!?

E pa vrlo lako. Vučić se odavno prodao Zapadu. Šešelj se nešto docnije prodao Vučiću. Ti i pored toga podržavaš SRS, što te automatski pretvara u euroliza i nato pudlicu.

Jasno?

:mrgreen:

U perspektivi ce kostati sve manje, posto ce se postepeno smanjivati interes za to, pa samim tim i brojno nobezbedjenje.Doci ce na to da ce cena za par godina biti kao za miting prosecne politicke stranke.

Чини ти се.
Организујеш изгреднике са 1000 дин.,следеће године имаш 10.000 од амбасада.
5 по глави пандуру,5 себи у џеп и ти дообар :D

P ebem li ga,nek je 0,99 po svakom homofobu,citavo bogatstvo

Зашто?

Па како да људи не отварају..... сад сам био до самопослуге, овде код цркве Св.Марка - Ташмајдан је пун пандура НАОРУЖАНИХ ДО ЗУБА ПОД ПУНОМ РАТНОМ ОПРЕМОМ.... јбт...... град је пуст, град је блокиран... улице затворене.... ДА БИ СЕ ПЕДЕРИ ЈАВНО ПЕДЕРИСАЛИ...... и све то треба да гледају НАША МУШКА ДЕЦА..... јадно да јадније не може бити од ове власти.........а у Нови Пазар СВОЈ СМРДЉИВИ ПЕДЕРСКИ НОС НЕ СМЕЈУ НИ ДА ПРОМОЛЕ НЕГО СУ ОВДЕ НАШЛИ ДА ШИЉЕ К*РАЦ......

Зашто су слепи дискриминирани па на већини семафора морају да моле да их неко преведе преко улице? Шта је са ратним ветеранима? Шта је са инваладима? Зашто се новац у то добро не усмери?http://forum.krstarica.com/images/smilies/rtfm.gif

KADA SE ODRŽAVA PARADA OBOLELIH OD PEDERASTIJE? :think:

KADA SE ODRŽAVA PARADA OBOLELIH OD PEDERASTIJE? :think:

Званично од 12:00 - 16:00, али град и то сам центар је блокиран још од 07:00 - мртва је тишина свуда.... нема људи на улицама......само пандури..... а доклеН ће трајати ТО СЕ НЕ ЗНА..... благи ужас.......

Па како да људи не отварају..... сад сам био до самопослуге, овде код цркве Св.Марка - Ташмајдан је пун пандура НАОРУЖАНИХ ДО ЗУБА ПОД ПУНОМ РАТНОМ ОПРЕМОМ.... јбт...... град је пуст, град је блокиран... улице затворене.... ДА БИ СЕ ПЕДЕРИ ЈАВНО ПЕДЕРИСАЛИ...... и све то треба да гледају НАША МУШКА ДЕЦА..... јадно да јадније не може бити од ове власти.........а у Нови Пазар СВОЈ СМРДЉИВИ ПЕДЕРСКИ НОС НЕ СМЕЈУ НИ ДА ПРОМОЛЕ НЕГО СУ ОВДЕ НАШЛИ ДА ШИЉЕ К*РАЦ......

novi pazar nije svet...tesko tu da se moze okretati kinta od muskog kurvaluka... e beograd je vec svet..tu nagrcu belosvetskihomici da za jeftinu kintu ebuckaju sirote decacice...jos to nije uzelo maha ali za koju godinu cuvajte sinove.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back