СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma i Dizeldorf nek je, nego KO plaća?

A nemamo kintu? Smilio sam dobar plan, pazi sad... idemo u Skadarliju, pričamo ko izbosne. Ti zapevaš Liliku, ja te napa'nem pred svima (ako ima neki novinar još bolje) i oteram te. Onda ja dobijem besplatan ručak, pola pojedem, pola ostavim za jarana? Ako postanemo popularni, možda nam SUR-ka i Mita plate još koji ručak?

A nemamo kintu? Smilio sam dobar plan, pazi sad... idemo u Skadarliju, pričamo ko izbosne. Ti zapevaš Liliku, ja te napa'nem pred svima (ako ima neki novinar još bolje) i oteram te. Onda ja dobijem besplatan ručak, pola pojedem, pola ostavim za jarana? Ako postanemo popularni, možda nam SUR-ka i Mita plate još koji ručak?

a pre nego zapevamo lili marlen da naručimo vozić
samo da ne bude providno da ti mene biješ pošto me, jel, ima?

- - - - - - - - - -

Liverpul zezno tiket.

- - - - - - - - - -

Tebe cemo da apsimo, kvislingu.

a zezno Liverpul tiket? jel?

Pa čak je i Milan Nedić rekao da su Englezi varalice

Nemačka okupirala i ubijala - ne može, uaa ,dole okupacija!
Mađarska okupirala i ubijala - hajmo po slame i sireve, hajde da učimo njihov jezik!

Kad se sve podvuče, sabere i oduzme, mađarice su bolje ribe od nemica.

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

a pre nego zapevamo lili marlen da naručimo vozić
samo da ne bude providno da ti mene biješ pošto me, jel, ima?

Ne brini, ni mojih 1,90 nije malo. Neće da izgleda fejk. Ako treba, mogu da te opalim jednom dobro? :lol:

Mađarska okupirala i ubijala - hajmo po slame i sireve, hajde da učimo njihov jezik!

- - - - - - - - - -

Ne brini, ni mojih 1,90 nije malo. Neće da izgleda fejk. Ako treba, mogu da te opalim jednom dobro? :lol:

Možete da radite šta hoćete ali kad vam ode gazda biće vesli snajps. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Srbi su shizofreno nastrojeni prema Nemcima i svemu što je nemačko: Lili Marlen ne može, al njemačko auto je njemačko auto.

Srbi su shizofreno nastrojeni prema Nemcima i svemu što je nemačko: Lili Marlen ne može, al njemačko auto je njemačko auto.

Ko je rekao prema svemu sto je nemacko? Nego ti i takvi luzeri generalizujete i nadodajete samo da bi opravdali svoju ljigavost.

A oprezno sa takvim izrazima kao sto je "shizofreno" bojim se da ko ih najvise koristi, najvise i muci muku s tim, pa ih zato spominje da ih se oslobodi. Nisi samo ti "psiholog" pardon, psiholog, zna i jos poneko sta znaci cesto i nicim posebno izazvano spominjanje dijagnoza i ruznih karakterizacija i generazlizacija.

Ko je rekao prema svemu sto je nemacko? Nego ti i takvi luzeri generalizujete i nadodajete samo da bi opravdali svoju ljigavost.

A oprezno sa takvim izrazima kao sto je "shizofreno" bojim se da ko ih najvise koristi, najvise i muci muku s tim, pa ih zato spominje da ih se oslobodi. Nisi samo ti "psiholog" pardon, psiholog, zna i jos poneko sta znaci cesto i nicim posebno izazvano spominjanje dijagnoza i ruznih karakterizacija i generazlizacija.

kerkice,

kako se danas osecas,

ne moram po dividende od akcija firmi koje posedujem
nema potrebe da se kupam, odo smrdljiv do kladže...
pobednički vonj nek zapahne sve u kladži i donese im sreće

dividenda.jpg

pare idu domaćici da upravlja fondom i usmeri gde treba - sve za wc šolju
haha al sam izbeg'o nezgodno izvlačenje koje je usledilo
možda dodje opet, možda neće,
pošto znam sa čime imam posla - odoh po pare sa pobedničkim vonjom i ponosom

smelly-emoticon.gif

tužna i sama ja čekam te
a tebe nema ne javljaš se
a onda bacim pogled na kladžu
tu imam sve što je potrebno

Poslednja izmena:
Pa nije, zato si ti otisao u Kanadu.

Naucite se bre prvo pravopisu poneki a nema vas malo, pre nego sto krenete da izmisljate o svojom kaobajagi pozivu.
A dje cu ja da se sada bavim sa pravopisom i gramatikom, to bi bilo za tebe , mislim divan posao Uciteljica , pa onda deci( nama) drzism ...a mi svi lijepo ponavljamo , Haj jos jednom.

Nego , doso malo u posetu Njemackoj i zale se ovi nasi , mislim ima ih sve iz one bivse da i nije kao onda dok je jos Juge bilo.

A i jes vala , eto marsovac umislio da ima nes sa Marsa, a veruj mi nije tako.

Nema nis.

veoma je vazno da si ti nama i vesela i zadovoljna i da nam se cesce javljas, nekima puno , bas puno nedostajes.

- - - - - - - - - -

Samo polako, Kerki. Surka, ti i ja ćemo biti kaznena trojka za beogradske kvislinge. Samo da kucne čas.

Ahhhh , da cim polozis jednu uciteljicu i to uciteljicu zivota i stigne Caga, tada ces i ti bit medju one....tj i neces.

A dje cu ja da se sada bavim sa pravopisom i gramatikom, to bi bilo za tebe , mislim divan posao Uciteljica , pa onda deci( nama) drzism ...a mi svi lijepo ponavljamo , Haj jos jednom.

Nego , doso malo u posetu Njemackoj i zale se ovi nasi , mislim ima ih sve iz one bivse da i nije kao onda dok je jos Juge bilo.

Nema nis.

veoma je vazno da si ti nama i vesela i zadovoljna i da nam se cesce javljas, nekima puno , bas puno nedostajes.

- - - - - - - - - -

Ahhhh , da cim polozis jednu uciteljicu i to uciteljicu zivota i stigne Caga, tada ces i ti bit medju one....tj i neces.

Ja uciteljicu oborio na leđa i noge joj digo uvis.
Nisam prosao, pao. Moram ponovo. :lol:

Nema nis.

- - - - - - - - - -

Kaži ti njima da nemaju za čim da žale i da ništa nisu propustili
Ovde sve poludelo plus i dalje misli da tera po starom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back