Ko danas i kako otvara radnje po Srbiji?

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Pozdrav svima,

ne znam kako da pocnem recenicu posto sam nabio pritisak visok i ne osecam se najbolje. Razlog tome je sto sam saznao nesto od cega mi nije dobro, elem...

Ovo je samo mali detalj, a kada bi svako od vas znao kako se i sta radi, i pored toga posluje u Srbiji, prevrno bi vam se zeludac i mozak od muke. Imao sam zucnu raspravu sa dva lica u WinWin racunarima. Em su mi dali racunar koji je poluispravam + laznu garanciju, jer sam ih upecao da govore neistinu i vade se na gazdu koji je navodno na godinjem odmoru u Grckoj i kojem je pored svega nedostupan telefon, pa do toga, da prepravljaju neispravne artikle (tehniku) i prodaju ih kao nove (kobajagi outlet)

Ja se samo pitam sta se u ovoj ludoj drzavi na divlje otvara i sta se sve prodaje ovom naivnom narodu. Da li je moguce, da sam morao takodje danas da intervenisem u jednom restoranu koji je takodje na divlje otvoren, posle poruke u kome mi je licno dikretkor iste firme koja je legalno otvorena (placa porez, ima dokumentaciju, pecat, registraciju i ostalo) priznao da se kupac s kojom saradjuje u mom gradu nije drzao pravila fransize, pa su morali da zatvore taj objekat, ali glej trt milojka, zaposlio dve ovcice koje imaju mnogo dugacak jezik, a narocito jedna koja mi je nabila secer, pa sam im porucio da vise nikada necu da udjem u njihov seljacki restoran! i kraj price

Ja samo mogu da sanjam i da se pitam sta radio ova inspekcija po Srbiji. Ko i sta se otvara i kakve firme i imena se koriste. Vi kada bi znali do koje mere se neki ljudi ponizavaju, pa pristaju da rade i za 10.000 dinara mesno i po 12h svakog dana. Ovoj zemlji nema pomoci...lepo kaze Aristotlel, '' docice vreme kada ce zivi da zavide mrtvima ''

:dash::dash::dash:

Pozdrav svima,

ne znam kako da pocnem recenicu posto sam nabio pritisak visok i ne osecam se najbolje. Razlog tome je sto sam saznao nesto od cega mi nije dobro, elem...

Ovo je samo mali detalj, a kada bi svako od vas znao kako se i sta radi, i pored toga posluje u Srbiji, prevrno bi vam se zeludac i mozak od muke. Imao sam zucnu raspravu sa dva lica u WinWin racunarima. Em su mi dali racunar koji je poluispravam + laznu garanciju, jer sam ih upecao da govore neistinu i vade se na gazdu koji je navodno na godinjem odmoru u Grckoj i kojem je pored svega nedostupan telefon, pa do toga, da prepravljaju neispravne artikle (tehniku) i prodaju ih kao nove (kobajagi outlet)

Ja se samo pitam sta se u ovoj ludoj drzavi na divlje otvara i sta se sve prodaje ovom naivnom narodu. Da li je moguce, da sam morao takodje danas da intervenisem u jednom restoranu koji je takodje na divlje otvoren, posle poruke u kome mi je licno dikretkor iste firme koja je legalno otvorena (placa porez, ima dokumentaciju, pecat, registraciju i ostalo) priznao da se kupac s kojom saradjuje u mom gradu nije drzao pravila fransize, pa su morali da zatvore taj objekat, ali glej trt milojka, zaposlio dve ovcice koje imaju mnogo dugacak jezik, a narocito jedna koja mi je nabila secer, pa sam im porucio da vise nikada necu da udjem u njihov seljacki restoran! i kraj price

Ja samo mogu da sanjam i da se pitam sta radio ova inspekcija po Srbiji. Ko i sta se otvara i kakve firme i imena se koriste. Vi kada bi znali do koje mere se neki ljudi ponizavaju, pa pristaju da rade i za 10.000 dinara mesno i po 12h svakog dana. Ovoj zemlji nema pomoci...lepo kaze Aristotlel, '' docice vreme kada ce zivi da zavide mrtvima ''

Ne rade nista.
U manjim mestima su toliko korumpirani da jave gazdi kada dolaze inspektori iz drugog mesta.
To sto ne kontrolisu je vec davno poznato.

Narod je gladan i pristaje na sve da bi dobio posao.

Inače postoje firme koje ne nude FaNtAsTiČnE CeNe (mnogo svašta za smešne pare pa još na rate bez kamate)
Te firme su srednje veličine posluju stabilno i imaju svoju mrežu kupaca i firmi
Samo treba znati za njih...
Nemam pojma dal će se tretira kao reklama ali ono što recimo Grappolo nudi - radi ko sat
A serviseri ne zavlače... čak traže najpovoljnije rešenje...
Jednostavno ne mogu da zaboravim da su mogli da me izvaćare na ispravljač ali nisu - treba vam samo osmica kabal
i time mi uštedeli 50 evrića i prodalikablić od 180 dinara na licu mesta
Mislim svaka čast... ali oni nemaju AkCiJe DeCeNiJe... nego odnos kvalitet cena, i ne naručuju svašta za prodaju... ko pomenuti profesionalci vaćarenja...
plus dok sam išao da platim kablić a oni uzeli da izglancaju laptop da cakli...
heh... da ne poveruješ!

Pozdrav svima,

Тако ти и треба кад имаш паре да у земљи Србији идеш по ресторанима уместо да једеш код куће...

Win Win prodaju drze onaj Kokeza i Andrej Vucic pola pola. Uglavnom su po mestima gde su na vlastii naprednjaci i dozvole i lokale dobijaju lagano za razliku od drugih.Nisu toliko ni losi i imaju nize cene od konkurencije, Ja sam pre mesec i po dana kupio klimu,Lenovo laptop i sporet sa ravnom plocom ,Za ugradnju klime imas vaucer od 7 000dinara i kada ti moniraju das serviseru i to je to, On posle ode kod njih i naplati. Ukoliko ti se pokvari laptop odneses i oni salju negde na N,BGD i brzo se vrati jer svakodnevno dobijaju robu pa posalju i to. Da imas i tv od 40 inca za 25 000dinara neka firma DENVER.

Тако ти и треба кад имаш паре да у земљи Србији идеш по ресторанима уместо да једеш код куће...

To da dodješ u Beograd "da uzneš pare pošto kod tebe zatucano" a onda da zakidaš sebe za TAXI, za restoran, za bioskop pa čak i za majstora
to rade seljačine

Gospoda plate majstora... koji se dogego "da uzne pare pošto zatucano"

Pozdrav svima,

Nisam imao problema sa njima.
Telefone kupujem kod njih ( već 3 do sada, što za mene što za druge) jer iako je cena 10-15% viša nego npr u STR "Buva", barem imaju 2 god garancije u ovlašćenom servisu ( kod "Buve" 1 god kod gazdinog pijanog ortaka).

Ti outlet artikli u WinWinu su jasno obeleženi pa su kupci unapred obavešteni. A na njih garancija ili ne ide ili je i do 5 puta kraća ( 1 spram 5 god) i to se ne krije.

S druge strane, nikad im nisam ni nosio proizvod na reklamaciju ( pu pu pu, da se ne ureknem) a to bi tek bila prava provera.
Mada baš ovde na forumu čujem da tu firmu drži određeni član biblioteke... ( šalim se, član Napredne partije, naravno ;) ) tako da može tu svašta bidne.

U Gigatronu su max neljubazni i max "pali s Marsa" tako da ih već godinu-dve zaobilazim naširoko.

Poslednja izmena:
PS - setih se. Isao sam i ja jednom u WinWin po neki outlet tablet. Tek kad sam ga video, rekoše mi da je sa felerom i da ga je mušterija vratila. Dakle nije bio zastareo model nego krš. I da, tada to nisu isticali na sajtu nego samo "outlet". Sada stoji napomena kad se radi o felericnoj robi

- - - - - - - - - -

Odgovor je jednostavan. U Srbiji bilo koji oblik kontrole ogranicen je na one koji nisu u sprezi sa vlasti ili su preduzeca u stranom vlasnistvu koje svi finansiramo. Zna se ko drzi win win odnosno alti... Tako da gubis vreme

A ne treba ni mračiti previše.

Ja sam lično ( drugim firmama ) vraćao matične ploče, ram module, har disk ili dva i nije bilo problema. Neki su rešili brzo ( mislim da je bio VIP house ) a neki ekspresno ( pokojni iMtel na Nbg ).

Što bi WinWin bio drugačiji, bez obzira na vezice ?
Šta njih briga što će Korejancu biti vraćen deo na reklamaciju ? Njima ni iz džepa ni u džep, a ne gube ugled i musšterije.

Pozdrav svima,

Аууууу брате, па ти касниш 20 година! :hahaha:

Где си био до сада?

Ушао си у усташку продавницу, која је намерно тако "подешена" да уваљује свашта купцима...

Прво мораш имати дебело познанство у винвин са водечим у трговини, да би добио код њих исправну и добру робу. :)

И то баш рачунар си нашао да код њих купујеш??? :dash::tease::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Ил сам ја луд, ил стварно људи незнају где живе...:eek:

Poslednja izmena:
На врху пирамиде је увознички лоби. То је 7-8 тајкуна који једини могу да увозе робу и контролишу тржиште у Србији. На дну су трговине !

То што би сте одмах да теретите дно пирамиде потпуно је исто као кад би сте окривили чистачицу, која чисти вучићев кабинет, да је она одговорна за вучићева лапрдања.

- - - - - - - - - -

Где си био до сада?

Ушао си у усташку продавницу, која је намерно тако "подешена" да уваљује свашта купцима...

Прво мораш имати дебело познанство у винвин са водечим у трговини, да би добио код њих исправну и добру робу. :)

И то баш рачунар си нашао да код њих купујеш??? :dash::tease::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

И то је тачно. Прво и осново правило у Србији је потпуно избегавати сваку усташку трговину.
Само једна исправка. Усташе су загосподариле српским тржиштем тек после 05.10.2000.г.

На врху пирамиде је увознички лоби. То је 7-8 тајкуна који једини могу да увозе робу и контролишу тржиште у Србији. На дну су трговине !

То што би сте одмах да теретите дно пирамиде потпуно је исто као кад би сте окривили чистачицу, која чисти вучићев кабинет, да је она одговорна за вучићева лапрдања.

- - - - - - - - - -

И то је тачно. Прво и осново правило у Србији је потпуно избегавати сваку усташку трговину.
Само једна исправка. Усташе су загосподариле српским тржиштем тек после 05.10.2000.г.
:ok:

Апсолутно тачно!

Са друге стране, такве трговине, и поред познанства са особљем у трговини, и ако успете да добијете добру робу, коју добијају само они који купују на отплату, буду заебани од стране банке са којом трговина сарађује...

Пазите, постоје договори од стране таквих трговина са неким банкама, где например, купац наседне да купи на отплату без камате, а на крају роба коју је купио буде дупло скупља, у најмању руку купац буде оштећен најмање 50 % од цене коју је уговорио....

Где си био до сада?

Hmm...bit ce zanimljivo videti odgovor BGHighlander na ovo :)

Koji si ti paranoik to nisu istine :hahaha:

PS - setih se. Isao sam i ja jednom u WinWin po neki outlet tablet. Tek kad sam ga video, rekoše mi da je sa felerom i da ga je mušterija vratila. Dakle nije bio zastareo model nego krš. I da, tada to nisu isticali na sajtu nego samo "outlet". Sada stoji napomena kad se radi o felericnoj robi

- - - - - - - - - -

Ja sam lično ( drugim firmama ) vraćao matične ploče, ram module, har disk ili dva i nije bilo problema. Neki su rešili brzo ( mislim da je bio VIP house ) a neki ekspresno ( pokojni iMtel na Nbg ).

Šta njih briga što će Korejancu biti vraćen deo na reklamaciju ? Njima ni iz džepa ni u džep, a ne gube ugled i musšterije.

Uopste nije poenta u tome da li ispunjavaju obaveze po pitanju garantnog roka vec jednostavna konstatacija da sistem ne funkcionise i zakoni ne vaze isto za sve.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Uopste nije poenta u tome da li ispunjavaju obaveze po pitanju garantnog roka vec jednostavna konstatacija da sistem ne funkcionise i zakoni ne vaze isto za sve.

Ја мислим да јесте али признајем да нисам сасвим сигуран !
То сам чуо већ неколико пута али само порекло капитала те фирме није ми познато као ни ко је власник.

Koliko je meni poznato da je win win vlasnistvo poznatog srpskog kuma na apr sve pise

Hmm...bit ce zanimljivo videti odgovor BGHighlander na ovo :)

Koji si ti paranoik to nisu istine :hahaha:

Nema odgovora jer pretražujem APR sajt koji nudi samo ofrlje podatke

Untitled.jpg

..a Google kaže da je WinWin Vučićev
http://www.****************/vucicev-saradnik-iz-senke-kupio-50-odsto-winwin-computer-shop.html

Kako **************** saznaje, Vučićev saradnik iz senke, Slobodan Kvrgić, postao je suvlasnik “Win Win Computer Shop” lanca maloprodajnih objekata koji posluje u sastavu grupe “Alti doo”.

Kompanija “Alti doo”, u čijem sastavu posluju lanci maloprodajnih objekata računarske opreme “Win Win Computer Shop” i “Emmi”, promenila je vlasničku strukturu 14. januara 2015. godine. Promenom vlasničke strukture, firma pod imenom “Prointer doo” postala je vlasnik 50 odsto kompanije “Alti doo”.

Posebno je interesantno napomenuti da firma “Prointer” sa 17 zaposlenih i zaradom od 47 miliona dinara kupuje 50 odsto firme “Alti doo” koja je 2013. godine sa 508 zaposlenih imala obrt kapitala u iznosu od 6,7 milijardi dinara, ali svega 14 miliona dinara zarade.

Vlasnik firme “Prointer” je Slobodan Kvrgić, koji inače važi za Vučićevog bliskog stranačkog saradnika iz senke. O Kvrgiću nećete pronaći mnogo informacija na internetu. Jedino će vam iskočiti članak lista “Tabloid” u kojem se navodi da je Kvrgićeva omiljena rečenica “Posla me je Vučić”. U tom tekstu se još navodi da je Kvrgić učestvovao u finansiranju izborne kampanje i da je davao novac bratu tadašnjeg potpredsednika Vlade Andreju Vučiću.

Međutim, **************** nije uspeo da potvrdi ove navode kod drugih izvora.

Kvrgić se dovodi i u veze sa malverzacijama u EPS-u. Naime, u tekstu lista “Politika”, koji nije datiran, piše da je ranije bila pokrenuta krivična prijava protiv Aleksandra Janjića, tadašnjeg direktora “Jugoistoka”, zbog zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja dokumenata.

– Istragom treba da se utvrdi kako su i na koji način EPS i “Jugoistok” sklapanjem ugovora sa firmom “Energosoft” iz Novog Sada, EPS oštećeni za 666.606 evra, ili za oko 53 miliona dinara, stoji u tekstu “Politike”.

Inače, Slobodan Kvrgić je izvršni direktor akcionarskog društva “Energosoft” iz Novog Sada (matični broj 08471355).

Dokaz da je Kvrgić dugogodišnji saradnik državnih firmi, a naročito EPS-a, sveodiči i podatak da je sredinom 2014. godine preko firme “Prointer” zajedno sa firmom “Alti” pobedio na tenderu “EPS Elektro Srbija doo” iz Kraljeva. Vrednost tendera bila je veća od šest miliona dinara.

Back