lapovi

Ti si sam sebi odgovorio, jedino mogu dodati ovakvi kao ovaj treba odma fiskalnoj policiji prijaviti ako postoje kod nas, od takvih nemožeš raditi kako treba, jer ti se trpa pod nos ima neki koji radi za džabe...

Ovaj neki server :D Hahahahaahahaah, u zemlji Srbiji prijatelju radis da prezivis i sto vise zanata znas veca sansa da prezivis.

Ma zaposlim se u neki servis i boli me uvce, ovo bi bilo mucenje... Em sam u mali grad, em danas svako zna nesto oko ovih tehnologija.

Pokušaj ovo, uzmi Lenovo t serije naprimer T60 dobro bi bilo da uzmeš koji imaju bluetooth, središ ga za diagnozu auta, naprimer OBD2.
Hoću jednostavno da ti kažem radi sa ili za ljude koji imaju pare, ove golaće što kupuju delove i čačkaju sami pa ti prete da polome kičmu ako deo neispravan zaboravi ko ij hebe.

$_57.JPG

Pokušaj ovo, uzmi Lenovo t serije naprimer T60 dobro bi bilo da uzmeš koji imaju bluetooth, središ ga za diagnozu auta, naprimer OBD2.
Hoću jednostavno da ti kažem radi sa ili za ljude koji imaju pare, ove golaće što kupuju delove i čačkaju sami pa ti prete da polome kičmu ako deo neispravan zaboravi ko ij hebe.

$_57.JPG

Hvala na savetu dobra idejica :)

Back