NEDA ARNERIĆ PALA SA TREĆEG SPRATA...

Покушај самоубиства?

Прошле године је била гост у некој емисији и толико лепо и позитивно причала о свом животу и генерално о животу, да не могу да верујем у ово.

Или је заиста добра глумица.

У сваком случају, желим јој брз и потпун опоравак.

Покушај самоубиства?

Прошле године је била гост у некој емисији и толико лепо и позитивно причала о свом животу и генерално о животу, да не могу да верујем у ово.

Или је заиста добра глумица.

У сваком случају, желим јој брз и потпун опоравак.

ma citam sad izjavu njenog muza - zena sirila ves i samo je cuo kako je nesto lupilo
ovi novinari su postali kao lesinari
samo cekaju vest od koje ce da naprave skandal

nekada sam mislila da je novinarstvo i advokatura u rangu sa medicinom i lekarima
a onda sam shvatila da su novinari i advokati potpisali pakt sa djavolom onog momenta kad su odlucili da im to bude zivotni poziv!
sazem se da senzacionalizam dize tiraze
ali ovo sto rade je dno i ocaj!
da na tudjim nesrecama izvucenim stvarima iz konteksta pravis tiraz,gore od toga nema!
jadnu pevacicu granda su razvulli na sitna creva, ne znam kome se vise od vesti o njenom ubistvu ne okrece utroba
posle mazgaljeve smrti bila je slicna situacija
jedino sto su tu naisli na zid, jer su njegovi bliski imali dodire sa medijima i znali su kako da ih odignorisu
za novinare koji pisu ovakve vesti i njihove urednike koji ih na to teraju i u tome poticu mora da postoji poseban krug pakla.

Neda Arnerić je notorna alkoholičarka, sama se gurnula.

Ovo je meni palo na pamet, za alkohol.

...moguce da joj se na tren zavrtelo jako u glavi, ima zena koje se penju na stolice kad kače veš i tu je dovoljam tren da poleti naglavačke, što se izgleda i desilo...baš
Moguće i ovo, da smo normalna zemlja, malo bi ispitali ovo.

Terasa ima dovoljno visoku ogradu da bi neko slučajno pao , a i ona je dovoljno visoka žena da ne treba da se pentra na stolice kada kači veš.

Ko uopšte na svojoj terasi postavlja konopac za veš koji sam ne može da dohvati?

Novinari prenose vesti koje im se serviraju , za to primaju plate, nisu je oni gurnuli.

Spoljna fasada je neretko u disharmoniji sa unutrašnjim dešavanjem u okviru neke porodice, samog čoveka , itd. Kad god sam se najgore osećala i vrištala u sebi , okolini sam najlepše izgledala jer to tako hoću i mogu , pre svega želim jer ko su oni da se naslađuju mojom patnjom ?

Ova žena je plus i glumica kojoj je to i posao.

Back