eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177

Веома чудно - и просто невероватно.............Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Веома чудно - и просто невероватно.............Веома чудно - и просто невероватно.............
velika opomena razjedinjenom narodu
Kazu izgorele i dve pravoslavne crkve u Australiji juce
Satanizam, u jednu ruku, nije obožavanje đavola koliko praktikovanje neobične životne filozofije u kojoj čovek svoj vrhunac i moć dostiže tako što mora da podmeva okolinu i da bude egocentrični manijak.
a jelte... kako se ponaša većina korisnika Politike na primer ili onaj urednik Platin?
Samo podjebavaju... a sami rade sve ono što Hrišćanstvo ne dozvoljava
zapošljavaju se preko veze, ne pomažu prvog komšiju, čak gledaju da smeste kolegi na poslu...
Tvorac modernog satanizma je izvesni čikica LaVej, koji je svoju filozofiju nazvao satanističkom ne koliko da obožava satanu, već da je proglasi samom suprotnosti hriščanske filozofije koju je nazvao nazadnom. On je svoje ideje objavio u svojoj satanističkoj bibliji, koju je podelio u četiri knjige
po Janku, Marku, Kurti i Murti.. ista zajebancija...
U njima je objasnio deo o seksualnoj slobodi, on je naveo da čovek može da ima seksualni odnos sa čime želi, ali samo ako taj čin neće izazvati povređivanje dotičnog bića, pa zato smatra silovanja ili pedofiliju za zabranjene radnje
eto autor satanizma izneo šta je nedozvoljeno kod njihovih...
ovde država ne bi da se meša, Sud šeta levo-desno, advokati svedoci objašmjavaju šta je bilo, a Sinod se nakašljava...
- - - - - - - - - -
mada nije loš ovaj deo da čovek ima seksualni odnos sa čime želi...
u meni se javila potreba da seksualno iskoristim jednu žabicu, naravno nećemo se bijemo... jer to nije dozvoljeno...
baš ću pročitam sve 4 knjige
- - - - - - - - - -
kapitalizam ušao u religiju...
odšteta je masna ali će to da prećutkuju
i da traže bogate darodavce...
Spašavajmo Gračanicu, iebo izrode koje Srbija ne zanima...
Расејани, ја сам мислиЈо да си ти своју онанију обавио раније у кревету - а не овде.......![]()
Prijatelju, kada kažeš TUŽAN USKRS kod mene se prvo javi suluda slika da su muslimani ili ustaše ponovo naudili Pravoslavcima
a ne... oplakuje lik osigurane objekte... u kapitalističko-katoličkom okruženju... a o uticaju da ne govorimo... neće taj ovde da služi...
Gračanicu spašavaj!!!
Evo na TV , prikazuju OPET ubistvo u Sarajevo, kazu uz pomoc SRBIJE
Agatha je napisala da TAMO SE STALNO UBIJAJU.
Дилејо, ту цркву је Владика Николај Велимировић откупио од протестаната - и под заштитом је као значајна грађевина...... па нећу ваљда да се радујем што је Српска црква СПАЉЕНА НА УСКРС 2016.
А Грачаница ће бити спашена - НЕ БРИНИ!!!
o čemu ti sad?
Otkud ja znam šta kanadski TV prikazuje?
Ja sam u Beogradu kao i ovaj internet vernik Mita
Satanizam, u jednu ruku, nije obožavanje đavola koliko praktikovanje neobične životne filozofije u kojoj čovek svoj vrhunac i moć dostiže tako što mora da podsmeva okolinu i da bude egocentrični manijak.
a jelte... kako se ponaša većina korisnika Politike na primer ili onaj urednik Platin?
Samo podjebavaju... a sami rade sve ono što Hrišćanstvo ne dozvoljava
zapošljavaju se preko veze, ne pomažu prvog komšiju, čak gledaju da smeste kolegi na poslu...
Tvorac modernog satanizma je izvesni čikica LaVej, koji je svoju filozofiju nazvao satanističkom ne koliko da obožava satanu, već da je proglasi samom suprotnosti hriščanske filozofije koju je nazvao nazadnom. On je svoje ideje objavio u svojoj satanističkoj bibliji, koju je podelio u četiri knjige
po Janku, Marku, Kurti i Murti.. ista zajebancija...
U njima je objasnio deo o seksualnoj slobodi, on je naveo da čovek može da ima seksualni odnos sa čime želi, ali samo ako taj čin neće izazvati povređivanje dotičnog bića, pa zato smatra silovanja ili pedofiliju za zabranjene radnje
eto autor satanizma izneo šta je nedozvoljeno kod njihovih...
ovde država ne bi da se meša, Sud šeta levo-desno, advokati svedoci objašmjavaju šta je bilo, a Sinod se nakašljava...
- - - - - - - - - -
mada nije loš ovaj deo da čovek ima seksualni odnos sa čime želi...
u meni se javila potreba da seksualno iskoristim jednu žabicu, naravno nećemo se bijemo... jer to nije dozvoljeno...
baš ću pročitam sve 4 knjige
- - - - - - - - - -
kapitalizam ušao u religiju...
odšteta od osiguranja je masna ali će to da prećutkuju
i da traže bogate darodavce...
Kada bi čuli šta pojedini pričaju i kako mute iz redova SPC tražili bi da vam patrijarh blagoslovi mitraljez...
Spašavajmo Gračanicu, iebo izrode koje Srbija ne zanima...

i zasto je sad spc kriva sto joj je crkva izgorela i sto ce se opari masno al po zakonu....po nekima je stvarno kriva i sto je ziva..![]()
Meni uvek zao kad stara i lepa gradjevina propadne, ali osigurano je to.
Elem crkva je izgradjena kao protestanstka,otkupljena 1942 od SPC jer su se fini zitelji iselili iz naselja i tad je taj deo NY bio kraj crvenih fenjera
od 1963 je pod zastitom USA kao spomenik.
+ makedonska pravoslavna crkva + grčka pravoslavna crkva,obe u Australiji.
pa nije lepo da se namlati para od osiguravajućeg društva
a onda da se mlatara Biblijom i po kojom ikonom kod vernika i traže pare za izgradnju
to rade Jehovini Svedoci
e da...
AMERIČKA BRAĆO U VERI,
NIKAKO NE UZIMAJTE ODŠTETU U PRIVATNIM AMERIČKIM DOLARIMA
NA NJIMA JE SATANA
čekaj... možda su zaboravili srBski...
DEAR U.S. ORTHODOX BROTHERS,
PLEASE DO NOT ACCEPT THE COMPENSATION IN THE PRIVATE DOLLARS WITH THE BACK FULL OF STRANEGE SYMBOLS
MAY THE FORCE BE WITH YOU
YOUR BROTHERS FROM SERBIA (not Bosnia)
da im nije mozda zao osiguravajuceg drustva..placali su godinama i sad je red kad je ispala frka da ovi njima vrnu..posteno i po zakonu ..![]()
Kazu izgorele i dve pravoslavne crkve u Australiji juce

Sigraju se popovi belim fosforom I glumataju magiju,a s pp aparatima ne znaju da rukuju...
Pazi kad I nije neka šteta...Prevarante stigla ruka božija-moš misliti...![]()