Један навијач Црвене звезде убијен, други рањен у Чачку, утакмица отказана

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
Након трагичног догађаја у Чачку, у коме је страдао један навијач Црвене звезде, утакмица Борац - Црвена звезда која је заказана за данас одлаже се.

Поводом трагичног догађаја у коме је страдао навијач Црвена звезда, а на основу консултација са Фудбалским клубовима Борац и Црвеном звездом, Фудбалским савезом Србије и Министарством унутрашњих послова, директор Супер лиге донео је одлуку да се утакмица 32. кола Супер лиге Србије између Борца и Црвене звезде одложи, наводи се на сајту Суперлиге.

Нови термин одигравања ове утакмице биће накнадно утврђен.

- - - - - - - - - -

ČAČAK - U Čačku je jutros u zoru, oko 4 časa, ubijen navijač FK Crvena zvezda, a drugi je teško ranjen.

Kako Kurir saznaje, došlo je do zakazane tuče , vise njih na trgu, posle čega su čačanski navijači navodno povadili noževe i napali zvezdaše.

Ne ubijaju se oni zbog fudbalskog kluba, nego zbog lude glave. Dogovorena tuča, pa još završena, i ti vadiš noževe, bolesno...

i ranije su se navijači tukli sa bokserima i lancima, ali su znali kada je dosta
posle odu u kafanu

medjutim, uticaj lajkova na fejsu i kukavičkog snimanja poziciija igricaa da bi se ostvario bonus na kraju
kao i prekobrojni rijaliti programi doveli su do toga da pojedinac prosto mora da ide do kraja

samo kažeš na sudu "pao mi mrak na oči" a sudija kaže - "e super, to vam je baš olakšavajuća okolnost"

inače "naviač fudbalskog kluba" ili "vodja navijača" nije nikakva profesija kako to rade nepismeni novinari
češće se dešava da su to osobe sa policijskim dosijeom
dale kriminali obučeni u dres nekog od fudbalskih klubova...

nešto kao transvestiti ako vam lakše da ukapirate

- - - - - - - - - -

Jesu to oni doktori nauka o kojima si pričao nedugo? :kafa:

vidite, viteška borba je sa oružjem
jel ste videli nekog viteza da se fajtao mlatarenjem rukama?
ajte molim vas...

Ne ubijaju se oni zbog fudbalskog kluba, nego zbog lude glave. Dogovorena tuča, pa još završena, i ti vadiš noževe, bolesno...

Msm ti ubijes coveka, i treba da robijas par decenija zbog cega? Zbog Crvene Zvezde ili Borca? Ovi ljudi su retardi.
Jos je debilniji koncept da se bijes sa drugim covekom jer on navija za drugi klub. Treba te sitne mangupcice i jajare policija da uhvati i da im odbije bubrege.

i ranije su se navijači tukli sa bokserima i lancima, ali su znali kada je dosta
posle odu u kafanu

medjutim, uticaj lajkova na fejsu i kukavičkog snimanja poziciija igricaa da bi se ostvario bonus na kraju
kao i prekobrojni rijaliti programi doveli su do toga da pojedinac prosto mora da ide do kraja.

U pravu si, s tim što imam da dodam još jedan faktor, a taj je da su ljudi pretežno pičkice koje ne umeju ni batine da istrpe, kao da su ih dobili prvi put u životu, pa moraju da nivelišu stvari noževima...

Sabani, ubijaju se zbog fudbalskog kluba.

ovi šabani pomažu sprotskim kladionicama ako trener ili najbolji strelac ne žele da ispoštuju
finalne rezultate i situacije na poluvremenu po kladionici
jbg lova je u pitanju...

prvi put razvališ auto, drugi put mu slomiš ruku, treći put zapališ vikendicu...
kakav sport kakav talenat kakvi bakrači... ne živi se od ulaznica...

U pravu si, s tim što imam da dodam još jedan faktor, a taj je da su ljudi pretežno pičkice koje ne umeju ni batine da istrpe, kao da su ih dobili prvi put u životu, pa moraju da nivelišu stvari noževima...

pa kad pogledaš balkanske regije u kojima se lako potežu noževi
lako dodješ do spoznaje da su - pičkice od ljudi "kojima pao mrak na oči"

mislim životne situacije pokažu da su zaista kukavice i nemoralne osobe
strah je odličan pokretač, jači od ljubavi

Sve bi ja to pendrekom i u ćuzu, zakonom zabraniti 'navijačke skupine'... :kafa:

uf uf uf... a panduri su časne junačine mentalno stabilne?

eno onaj nesrećnik ubio devojku zbog "prevare", dala svoju imovinu kome htela...
ali jok, on vlasnik jenog tela, ubio žensku i rekao za novine "IZDALA ME"
eto povoda...

Poslednja izmena:
pa kad pogledaš balkanske regije u kojima se lako potežu noževi
lako dodješ do spoznaje da su - pičkice od ljudi "kojima pao mrak na oči"

mislim životne situacije pokažu da su zaista kukavice i nemoralne osobe
strah je odličan pokretač, jači od ljubavi

O da, ljudi iz straha postanu sposobni za razne stvari. Kad god vidiš nekoga da gazi čoveka na zemlji, kada je ovaj već onesposobljen, znaj da je to iz straha da ovaj nekako ne ustane. Pa bolje da ga dokrajči. Svakako bolesno...

Pendrekom i u ćuzu, nema druge, pa bi možda onda i ja sa svojom djecom otišao na utakmicu, a ne da moram paziti kako izvući živu glavu sa stadiona...

meni ne bi odgovorio?

šta ćemo sa pandurima navijačima koji ubiju žensku jer rešila da raskinu?

- - - - - - - - - -

znaš, postoji fenomen na Balkanu, da žensko NE UME da misli

- - - - - - - - - -

evo radim u firmi gde vlasnik i vlasnica a njegova žena s vremena na vreme svrate
medjutim imam kolegu koji vlasnicu firme koja ga plaća, doživljava kao vlasnikovu ženu

ebeš ga žensko, znaš kako je... čuču kad pišadu... nije to to... kako da objasnimo...

meni ne bi odgovorio?

šta ćemo sa pandurima navijačima koji ubiju žensku jer rešila da raskinu?

- - - - - - - - - -

znaš, postoji fenomen na Balkanu, da žensko NE UME da misli

Šta s pandurima? A šta bi s pandurima?

Ne razumijem šta bi s pandurima trebalo, koji ubije žensku toga u ćuzu, ne znam šta bih ti drugo odgovorio?

Msm ti ubijes coveka, i treba da robijas par decenija zbog cega? Zbog Crvene Zvezde ili Borca? Ovi ljudi su retardi.
Jos je debilniji koncept da se bijes sa drugim covekom jer on navija za drugi klub. Treba te sitne mangupcice i jajare policija da uhvati i da im odbije bubrege.

Predstaviti ovo kao spontani obračun nekakvih mangupa i huligana je naivno.

U pitanju je obračun organizovanih kriminalnih grupa pod maskom navijača i ništa drugo.

Ne razumijem šta bi s pandurima trebalo, koji ubije žensku toga u ćuzu, ne znam šta bih ti drugo odgovorio?

a ovi što kradu?
otkucaj na google search POLICAJAC UKRAO, iskaču vesti iz svih EX-SFRJ republika

ko koga da hapsi?

Pa da primeniš isti princip kao i za navijače, zabraniti policiju i neka ih narod ispendreči i pošalje na robiju. Mislim, procenat kriminalaca, pa i izvršilaca teških krivičnih dela poput ubistava, veći je među policijom nego među navijačima :kafa:

Ne možeš primenjivati takve principe, bilo bi isto kao i kolektivna odgovornost...

zasto nebi mogao primenjivati? zbog BUDALA normalan svet sa porodicom ne sme na utakmicu? ne smem navijati za drugi tim jer ti NAVIJAS za suprotni. zabraniti dolazak na stadion i oko stadiona

Poslednja izmena:

Back