Prljava kampanja

Poruka
21.519
Dok nije pocela predizborna kampanja svi su pricali jao jao samo da ne bude prljave kampanje .

Ja sam jedva cekao da kampanja pocne da vidim kako izgleda ta prljava .

I evo ovih dana sam je prepoznao.

Novine Blic vec dva dana za redom stavljaju Seselja preko cele naslovne strane u izrazito negativnom kontekstu .

Novine Informer vode hajku protiv Dveri i DSS-a .

Demokratska stranka fejkira tuce , fingira i rezira ispade sa Slovacima i sve moguce radi kako bi dospela u medije i kako bi se na bilo koji nacin culo za nju i kako bi se zavrtela neka prica oko nje .

RTS u svom Dnevniku 2 u onom delu o izborima Seselja pusta negde na kraju posle Levice Srbije i onog Muftije . Udaraju na Dacica i podsmevaju mu se a velicaju Pajtica i naglasavaju kako on hrabro kritikuje Vucica a dok na primer Seselj sto kritikuje Vucica taj deo nece da puste nego puste neki skroz nebitan deo sa Seseljevog govora .

I jos jedna stvar . Mozda nema toliko veze sa ovim ali primetio sam da Naprednjaci imaju najjace spotove i da su non stop na tv-u , socijalisti vrte svoje spotove uglavnom na Happy tv , Dveri i DSS takodje na Happy tv imaju svoj spot koji vrte ..

I ne znam da li ste primetili jos neku listu da ima spotove na televiziji osim ove tri ??? Ja nisam .

Ali sam zato primetio da u centru Beograda nema nijednih drugih bilborda osim DS-ovih . Znaci po terazijama , savskoj itd . . Samo bilbordi Demokratske stranke , nijedna druga stranka kao da ne postoji . . E sad da se ogradim par dana nisam isao do grada .. jedino ako se u medjuvremenu nesto promenilo .

I jos da dodam RTS otkad je pocela kampanja NIJEDNOM nije pozvao NIKOGA iz Srpske Radikalne Stranke .

Ali zato na primer je bio i Boris Tadic u Oku i Ceda Jovanovic u Upitniku i Samofalov u Upitniku . . . Dakle tri razlicita lika u tri razlicite emisije sa njihove liste . A iz Radikala NIKO NIJEDNOM . A sva istrazivanja daju veci procenat glasova Radikalima nego ovoj Tadicevoj i Cedinnoj listi . A RTS kao Javni servir kome svi placamo pretplatu vidite kako se ponasa ! ! !

I nije samo Tadiceva lista . Evo na primer i Sanda Raskovic je bila u Da mozda Ne i Bosko Obradovic u Upitniku .

Iz SPS-a je bio Bajatovic u Upitniku a onda i Sainovic isto u Upitniku

Poslednja izmena:
jadan ti, politika cist posao, pa sada prljava kampanja :mrgreen:

Post-demokratija

¹Ova pitanja ne možemo ignorisati i sa njima se treba direktno suočiti.
Ona ukazuju na duboku krizu izborno-predstavničke demokratije.
Postoji široka saglasnost da smo tokom poslednjih decenija prisustvovali
“obesmišljavanju” demokratije i suvereniteta na nacionalnom nivou.
U starim demokratijama zapadne Evrope izlaznost na izbore i
članstvo u partijama su u stalnom padu. To se posebno odnosi na Evropu,
iz očiglednih razloga. Colin Coruch je skovao pojam “post-demokratija”
kako bi opisao novu normalnost, definisanu kao društvo koje ima i
nastavlja da koristi sve demokratske institucije, koje su u međuvremenu postale
formalne ljušture, dok energija i inovacije zaobilaze demokratsku arenu slivajući
se ka malim grupama političko-ekonomskih elita. Postoje dva objašnjenja ovog fenomena.
Jedan je da je to donekle neizbežan, neko bi rekao “prirodan”, ishod ekonomske i političke
internacionalizacije, koja ozbiljno narušava mogućnost pojedinačnih zemalja da odlučuju o sopstvenoj sudbini,
a time i nacionalni izborno-predstavnički sistem u oblikovanju volje koja može da prilagodi javne
institucije suverenim ciljevima. Prema ovom narativu, promena u evropskom kontekstu
od mnoštva (sve nemoćnijih i sve manje suverenih) nacionalnih demokratija ka jedinstvenoj
(istinski suverenoj) evropskoj nadnacionalnoj demokratiji je neizbežna, sviđalo se to nama ili ne.²

Thomas Fazi, Social Europe

Uvodni post mi izgleda malo navijački,
ali, ispada da je kod nas demokratija
(sad su neki lokalni izbori u Tivtu).

Da se razumemo, svaka privatna TV je,
manje-više navijačka.
Što se reklamiranja tiče - plati pa klati.
Koliko bilborda platiš toliko će te biti.
Na državnoj TV bio TV duel tipa
blic pitanje - blic odgovor.

Kampanje nema. Tj kampanje sem siledžijske naprednjačke nema. Vučić u televizoru, Vučić u frižideru, Vučić u WC šolji, Vučić, Vučić, Vučić ... hebao nam on mater medikritetsku i umobolnu ... koja sam ja morončina što živim u ovoj usrranoj zemlji!

Iako DOS fasisti nemaju sanse na postenim izborima, samo zahvaljujuci trezvenosti mog naroda,.............. jos uvek su najveca opasnost za Srbiju jer su i dalje produzena ruka zapada, i jos uvek u stanju da organizuju haos i novi 5. oktobar, sto im je i bio i ostao zadatak za koji su debelo placeni. Bagra nije uspela u svojim namerama, jer im je Vucic svesno doskocio prevremenim izborima, sto ne znaci da do izbora nece doci do velikih eskalacija. Stavise, sigurna sam u to. Vrlo je moguca neka velika Vuciceva "afera" narednih dana.

Iako DOS fasisti nemaju sanse na postenim izborima, samo zahvaljujuci trezvenosti mog naroda,.............. jos uvek su najveca opasnost za Srbiju jer su i dalje produzena ruka zapada, i jos uvek u stanju da organizuju haos i novi 5. oktobar, sto im je i bio i ostao zadatak za koji su debelo placeni. Bagra nije uspela u svojim namerama, jer im je Vucic svesno doskocio prevremenim izborima, sto ne znaci da do izbora nece doci do velikih eskalacija. Stavise, sigurna sam u to. Vrlo je moguca neka velika Vuciceva "afera" narednih dana.

Kaži mi da se šališ ... i kaži mi da nisi ozbiljna... daj mi trunku nade da ljudi sa takvim mozgom ne dele moj životni prostor i troše kiseonik i resurse uludo...

:hahaha::hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Kaži mi da se šališ ... i kaži mi da nisi ozbiljna... daj mi trunku nade da ljudi sa takvim mozgom ne dele moj životni prostor i troše kiseonik i resurse uludo...

Optimista, a?

Pa ono...nada umire poslednja...

:hahaha::hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Optimista, a?

Pa ono...nada umire poslednja...

Očajnik ... kakav crni optimista ... plače mi se kada ih vidim ujutro kako kupuju Alo i Informer. Ej neko plaća da čita to đubre :eek: .... a kada bih mogao da uđem u domove vaskolikih Srbalja i prisustvujem scenama masovnog samozadovaljavanja Pinkom i *******im, mslm da ne bih izdržao duže od par sati da se ne obesim ... Jbm ti sve pa Amebe su za nas viši oblik postojanja.

jadan ti, politika cist posao, pa sada prljava kampanja :mrgreen:

Post-demokratija

¹Ova pitanja ne možemo ignorisati i sa njima se treba direktno suočiti.
Ona ukazuju na duboku krizu izborno-predstavničke demokratije.
Postoji široka saglasnost da smo tokom poslednjih decenija prisustvovali
“obesmišljavanju” demokratije i suvereniteta na nacionalnom nivou.
U starim demokratijama zapadne Evrope izlaznost na izbore i
članstvo u partijama su u stalnom padu. To se posebno odnosi na Evropu,
iz očiglednih razloga. Colin Coruch je skovao pojam “post-demokratija”
kako bi opisao novu normalnost, definisanu kao društvo koje ima i
nastavlja da koristi sve demokratske institucije, koje su u međuvremenu postale
formalne ljušture, dok energija i inovacije zaobilaze demokratsku arenu slivajući
se ka malim grupama političko-ekonomskih elita. Postoje dva objašnjenja ovog fenomena.
Jedan je da je to donekle neizbežan, neko bi rekao “prirodan”, ishod ekonomske i političke
internacionalizacije, koja ozbiljno narušava mogućnost pojedinačnih zemalja da odlučuju o sopstvenoj sudbini,
a time i nacionalni izborno-predstavnički sistem u oblikovanju volje koja može da prilagodi javne
institucije suverenim ciljevima. Prema ovom narativu, promena u evropskom kontekstu
od mnoštva (sve nemoćnijih i sve manje suverenih) nacionalnih demokratija ka jedinstvenoj
(istinski suverenoj) evropskoj nadnacionalnoj demokratiji je neizbežna, sviđalo se to nama ili ne.²

Thomas Fazi, Social Europe
Svima je jasno da je kranji cilj gasenje evropskih nacionalnih drzava i evropskih nacija stvaranje nove USA na evropskom kontinentu i stvaranje nove nacije evropljana kao sto imamo cemerikance preko bare
to nije post demokratija to je cemericko reptilska demokratija ........tu imas nekoliko partija koje su pod njihovom kontrolom i koje se smjenjuju u vlasti godinama i u sustini nema nikakvih razlika niti promena,oni im omugucavaju da se bogate a ovi rade sto im reptili narede
i zato dolazi do apatije

Očajnik ... kakav crni optimista ... plače mi se kada ih vidim ujutro kako kupuju Alo i Informer. Ej neko plaća da čita to đubre :eek: .... a kada bih mogao da uđem u domove vaskolikih Srbalja i prisustvujem scenama masovnog samozadovaljavanja Pinkom i *******im, mslm da ne bih izdržao duže od par sati da se ne obesim ... Jbm ti sve pa Amebe su za nas viši oblik postojanja.

Vidi kolega...dok je ovaca, biće i džempera.

Колико је прљава кампања, говори и то да је Вучић, СНС, КУПИЛИ све Роме!

Данас сам после дужег времена свратио код једог старог познаника Рома, који је ос водечих шуди из Ромске групације.
Нисам ни знао да је члан СНС-а, ни кад се учланио.
Шокирао ме својим ставом и прочом са којом је почео чим сам сео. Слушао сам га шта лупета, и у једном моменту рекох му неки детаљ Вучићевих изјава. Очи му закрвавеле, и рече ми ако још једном нешто кажем против Вучића, да неће више проговорити самном, и да ће ме избацити.
Шокирао сма се, и устадох у трену, пожелех му успеха и кренуо сам да изажем из његове куће и одем. Вукао ме за рукав да седнем, али ја нисам хтео и отишао сам.
Знајући га још из своје младости, знао сам и да га нисам питао, да су га добро платили, да је СНС вероватно Ромима дао велике поклоне, ко зна све шта.

На изласку рекох му да од сада кад му буде било шта требало у животу, нека тражи од Вучића. Код мене је одвисио за сва времена.
Такође су одвисили сви Роми, и од мене више неће добити никад ништа!

Сад се питам, колико је Хитлер био у праву....

Вучић се није побринуо да нама коме су дужни да исплате дуговања, а плачају дебело са нашим, мојим новцем Роме!

Очигледно да ће бити филм уживо, "Цигани лете у небо"!

Poslednja izmena:

Imam jedno pitanje, za koga ćeš gasati?

:hahaha::rotf:

:ok: Na zalost, malo je nade dok se nesto krupno ne desi.
Ona pise samo fraze koje na svim televizijama Djuka Fokus razradjuje sa sastanka na kome im Vucic izdaje naloge za medijske nastupe.
Znas gde je glavni problem? Njima je Farma zivot i onda kroz "Minut-dva" im serviraju bajke. Takvima mozes manipulisati do smrti.
Nasa koleginica ima net ali ni to ne pomaze. PINK i Informer su svetinja za njih!

DOS-ovci ja mislim da ste gotovi . Koliko god mediji da vas velicaju Seselj ce vas sve pregaziti , necete preci 5 posto niko od vas

- - - - - - - - - -

DJB , DSS, DS, TADIC

4 DOS LISTE KOJE NECE PRECI CENZUS

Sotire, ostavi se tih floskula. gledaj zivot malo sire od partisjke ideologije.
Kako tebi nisu problem SPS i SNS koji nas guraju u jos dublju provaliju od sveukupnpg DOS-a.
Usput, najveci deo tog, izvornog DOS-a je sada u SNS ali to tebi uopste ne smeta. Prosto ne mogu da verujem da si toliko slab prema bivsim clanovima i istaknutim rukovodiocima SRS. Ili. mozda vi smatrate da je samo Toma problem?
Inace tema ti je dobra zamisao ali bez diskriminacije i favorizovanja koje cinis.
Hajde da iznosimo dokazane prljavstine bez obzira o kome se radi.
I da! Vec peti put gledam spot SRS na Hapiju od jutros. ;)

Uvodni post mi izgleda malo navijački,
ali, ispada da je kod nas demokratija
(sad su neki lokalni izbori u Tivtu).

Da se razumemo, svaka privatna TV je,
manje-više navijačka.
Što se reklamiranja tiče - plati pa klati.
Koliko bilborda platiš toliko će te biti.
Na državnoj TV bio TV duel tipa
blic pitanje - blic odgovor.

ТО НЕ ВАЖИ У ...МЕДИЈСКОМ МРАКУ...:aha2:

Back