Novak osvojio jedanaesti Gren Slem - hvala ti Sampione !

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.422
Hvala ti Legendo za ovu radost sto si mi doneo !

Dao bih kucu i imanje samo da osvojis i Rolan Garos - pa da budes jedini koji je osvojio cetiri uzastopna Gren Slema u Open eri i tako udjes u istoriju . :super:... A osvojices ga - siguran sam - jednostavno , Nepobediv si !!! A i Moje prognoze se uvek i ostvare ! :cool:

Napred Nole , najbolji si ! :heart:

Poslednja izmena:
Hvala ti Legendo za ovu radost sto si mi doneo !

Dao bih kucu i imanje samo da osvojis i Rolan Garos - pa da budes jedini koji je osvojio cetiri uzastopna Gren Slema u Open eri i tako udjes u istoriju . :super:... A osvojices ga - siguran sam - jednostavno , Nepobediv si !!! A i Moje prognoze se uvek i ostvare !

Napred Nole , najbolji si ! :heart:

Boro..covece, jel tebi dobro ? Izvini na pitanju ali ne mogu da verujem da citam ovo boldovano...

usput sve cestitke Novaku na osvojenom turniru u Australiji..Jedino me kopka koja je cifra u kovertu koju mu predade predstavnik Kie--e ..

Ljudi, eno voze Mackonija u hitnu, SRCKA GA U'VATILA!!! :mrgreen:

attachment.php

Boro..covece, jel tebi dobro ? Izvini na pitanju ali ne mogu da verujem da citam ovo boldovano...

usput sve cestitke Novaku na osvojenom turniru u Australiji..Jedino me kopka koja je cifra u kovertu koju mu predade predstavnik Kie--e ..

Nina , seceru , super mi je . I stojim iza svega sto sam napisao - JA sam ti potpuno lud navijac Novaka ( ne mogu ni da napisem koliko me obraduju njegove pobede ) .. Hbg. takav mi karakter ...

p.s. Pobeda u Australiji je oko 2,4 miliona evra , ali moja radost vredi vise . :D

Poslednja izmena:
Било је рутински, ако Мари не поради на психи Новак неће имати озбиљног противника у следећих пар година и дуже..

možda čak i više od rutine .....inače negde na pola meča taman sam hteo javno da pohvalim sudije kako dobro rade pos'o .....reko ajde da sačekam kraj , ipak se zna od koga su nastali kenguri ....kaad ono ebo svoju mamu , na samom kraju pokušali da maznu jedan bod i to ne bilo koji .

Nina , seceru , super mi je . I stojim iza svega sto sam napisao - JA sam ti potpuno lud navijac Novaka ( ne mogu ni da napisem koliko me obraduju njegove pobede ) .. Hbg. takav mi karakter ...

p.s. Pobeda u Australiji je oko 2,4 miliona evra , ali moja radost vredi vise . :D

Ama covece, svi smo mi za Novaka jer je najbolji srpski brenda i navijamo za njega.I ja sam danas navijala da pregazi Mareja

Ali da das kucu i imanje da bi on pobedio za lovu na Rolan Garosu...ja to ipak ne mogu da razumem..:)

Back