da li kada pravite selfije iz svih pozicija ispadate lepe ili postoje strane lica kojima niste zadovoljne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li kada pravite selfije iz svih pozicija ispadate lepe ili postoje strane lica kojima niste zadovoljne?
kad ste najvie nesrecne?
kad ste najvie nesrecne?
ja sam na webcam tražio svoj najbolji ugao, možda sam 500 selfija uradio lagano pomerajući glavu. otkrio sam da dosta zavisi i od udaljenosti kamere.
kad sam tik na 10cm od kamere, lepši sam, a kad stanem na jedno pola metra užas, odbijam da poverujem da tako izgledam.
mislim da kamere ne prikazuju tačno naš izgled, više verujem ogledalu i to ne bilo kom.
kada nemam pravo na život po svojoj meri
koja je tvoja mera
sloboda
kad ste najvie nesrecne?
e to, ali....
u srbistanu dekintranom, koliko slobode zaista imas darling
mislio sam sta vas cii nesrecnom, ili tuznom
ako imate velike grudi i izbacite ih na izvolte, zasto se ljutite kada muskarci kazu "kako ima dobre sise"
sebi u bradu ili vama licno?
Da opišete emocije kad dobijete prvi posao ili nakon duge nezaposlenosti.![]()
da ste ekstra frajer da li biste se ložili na sebe ovakvu?
da sam ja ekstra riba mislim da ne bih ni pogled bacio ka tipu kakav sam ja. ne bih sebi bio privlačan ni fizički ni psihički, ni kao prijatelj, ništa. ni postove na forumu njegove ne bih čitao, skroz nebitno i smaralački.