Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta si radila sa dupetom metlo

inekcija.gif

sad vec udaraju u modrice koje se sa svakom novom redjaju...jedva hodam jos teze sedim i lezim
kad bih mogla da levitiram bilo bi lepo :lol:

- - - - - - - - - -

A nisam skontala. Jeste, jako je zahebano I ljudi preterano to uzimaju zdravo za gotovo sa tim izrazom
Evo ti smajli z:) Ako pomaze.

salim se od muke...ti kazes boli me kicma...ja htela da kazem fora kao boli me dupe sto te boli kicma, kontas
a obe ustvari imamo stvarni bol

tako kad sam imala upalu uva sma se salila ma boli me uvo za sve....cisto da crnohumorno sebe nasmejm :lol:

i j me sad zeza kad nesto kazem da me nervira, kaze mi - ma boli te dupe :lol:

Meni su ostali sve cvorovi od inekcija naprimanih dok sam lezala posle operacije. Kazu ako ti posle pogoed u taj cvor, oci ispadaju. A masirala sam I sve, I nije pomoglo, ostali su.

meni od jesenas kad su me boli imam cvorove
sad mi daju drugu vrstu injekcija ali na isto mesto
zamisli kombinaciju....bodu me u modrice
a sto je jos crnje ove injekcije se mesaju sa anestetikom, i odbijaju da daju bez njega jer kazu oci bi mi ispale posle
ja ih molila da mesaju sa vodom za injekcije, jer ovaj anestetik mi smeta za testiranja na narkotike, ispascu narkoman hebo te na testu sad ako odem :dash:
kazu ne, nije dozvoljono bez njega dati ih
o dzoj o dzoj
em me bodu u modrice i cvorove, em sam narkoman tehnicki
al boli me dupe za sve :lol:

- - - - - - - - - -

da...a posle danima ne prolazi bol

uzas, znam, ko klinka sam par puta to treskala da jedva hodas a nikako ne sedis danima

ti kazem da je crnjak :lol:

i to sam slucajno saznala...jer su j rekli da nikako ne ide na testiranje posle zubara, bio pre neki dan, jer ce anestezija (cak i ove lokalne) da napravi problem
cuvsi to ja pogledam ovo moje cudo sto dodaju uz injekciju kao lokalni anestetik i ima sta da vidim, ne pojavljuj se na testovima dok ne zavrsis sa njim, inace tesko da ce dunav da te opere...
masala
a bila bi dobra fora da osoba koja ni vutru nije probala bude pozitivna na opijate :rotf:
majku im pa kad vec se tako ocitava sto mi onda ne ubrizgaju stvarno kokain, ili sta vec, pa da mi barem bude veselo dok me muce, da znam za sta je sve :rotf:

Poslednja izmena:
ti kazem da je crnjak :lol:

i to sam slucajno saznala...jer su j rekli da nikako ne ide na testiranje posle zubara, bio pre neki dan, jer ce anestezija (cak i ove lokalne) da napravi problem
cuvsi to ja pogledam ovo moje cudo sto dodaju uz injekciju kao lokalni anestetik i ima sta da vidim, ne pojavljuj se na testovima dok ne zavrsis sa njim, inace tesko da ce dunav da te opere...
masala
a bila bi dobra fora da osoba koja ni vutru nije probala bude pozitivna na opijate :rotf:
majku im pa kad vec se tako ocitava sto mi onda ne ubrizgaju stvarno kokain, ili sta vec, pa da mi barem bude veselo dok me muce, da znam zasta je sve :rotf:

A ti zvizni neku zestinu na tu anesteziju I to ce te uradi. Kad je bal, nek je s muzikom.z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back