- Poruka
- 98.635
Nova tema, link do stare http://forum.krstarica.com/showthread.php/732973-Sta-trenutno-radis-3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево ништа. Чекам да се ослободи купатило. Гледам шта пишете, ништа што би ме макар мало орасположоло.
Pu Prva)) Ne radim nista, boli me kicma.
vid zabu sta uradi
da se utefterim
- - - - - - - - - -
boli me dupe![]()
Ne znas ti kako je kad stvarno boli dupe. Ljudi potcenjuju vrednost dupeta.
Sta si radila sa dupetom metlo
A nisam skontala. Jeste, jako je zahebano I ljudi preterano to uzimaju zdravo za gotovo sa tim izrazom
Evo ti smajliAko pomaze.
jao nista gore nego kad opandrcis rep...od toga oci iskacu![]()
kad tresnes trticu? jao zvezde se broje
Meni su ostali sve cvorovi od inekcija naprimanih dok sam lezala posle operacije. Kazu ako ti posle pogoed u taj cvor, oci ispadaju. A masirala sam I sve, I nije pomoglo, ostali su.
da...a posle danima ne prolazi bol
ahahahah
ti kazem da je crnjak
i to sam slucajno saznala...jer su j rekli da nikako ne ide na testiranje posle zubara, bio pre neki dan, jer ce anestezija (cak i ove lokalne) da napravi problem
cuvsi to ja pogledam ovo moje cudo sto dodaju uz injekciju kao lokalni anestetik i ima sta da vidim, ne pojavljuj se na testovima dok ne zavrsis sa njim, inace tesko da ce dunav da te opere...
masala
a bila bi dobra fora da osoba koja ni vutru nije probala bude pozitivna na opijate
majku im pa kad vec se tako ocitava sto mi onda ne ubrizgaju stvarno kokain, ili sta vec, pa da mi barem bude veselo dok me muce, da znam zasta je sve![]()