Source QuickNoter
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Source QuickNoter

  1. #1
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Source QuickNoter

    Evo source kod mog novog C++ programa za zabiljeske:
    Kod:
    #include <iostream>
    #include <stdlib.h>
    #include <string>
    #include <io.h>
    #include <sys/stat.h>
    using namespace std;
    
    int main(){
    struct _finddata_t files;
    long Files;
    FILE *File = NULL;
    char r[100];
    int fileName = 0;
    char fn[65];
    char cfile[100];
    char full[_MAX_PATH];
    string name;
    name = _itoa(fileName,fn,10);
    string ext= ".txt";
    string file = name + ext;
    for(int i = 0; i < 100; i++)
    cfile[i] = file[i];
    cout << cfile;
    bool exist = true;
    
    while(exist == true)
    {
    if((Files = _findfirst(cfile,&files)) == -1L)
    exist = false;
    else
    {
    	fileName++;
    	name = _itoa(fileName,fn,10);
    	string file = name + ext;
    	for(int i = 0; i < 100; i++)
    	cfile[i] = file[i];
    	cout << "\n" << cfile;
    }
    }
    string fp =_fullpath(full,cfile,_MAX_PATH);
    	cout << "\n\nFile saved:\n" << fp;
    cout << "\n\n";
    while(EOF != true)
    {
    File = fopen(cfile,"a+");
    cout << "Record text: ";
    	for(int i = 0;i < 100 || r[i] == '\n';i++)
    	{
    		r[i] = getchar();
    		if(r[i] == '\n')
    			break;
    	}
    	for(int j = 0;j < 100 || r[j] == '\n';j++)
    	{
    	putc(r[j],File);
    	if(r[j] == '\n')
    		break;
    	}
    fclose(File);
    }
    
    return 0;
    }



  2. #2
    Zainteresovan član miksin (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Poruke
    196
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano Re: Source QuickNoter

    ja sam ubacio ovo u bc 4.5 i neradi
    ibaci 26 gresaka, pa me zato zanima u kom programu si ti ovo uradio, posto je primer sigurno tacan
    i hajde ako nije problem okaci exe, da bar vidim sta radi posto iz koda bas i nemogu da prepoznam, ima dosta nepoznatih komandi

  3. #3
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: Source QuickNoter

    MS Visual Studio je u pitanju, koju ti gresku prijavi, vjerovatno ti hvali neka biblioteka, pa za sobom vuce toliki broj gresaka.
    A evo exe http://d.turboupload.com/d/113955/QuickNoter.zip.html

Slične teme

  1. CS:Source
    Autor reciklaza u forumu Video igre
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 18.08.2008., 11:45
  2. document source
    Autor adem_ks u forumu Web dizajn
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 26.01.2007., 19:47
  3. CS Source
    Autor Ja sam taj u forumu Video igre
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 09.08.2005., 19:22

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •