Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није ни чудо што се одушевљаваш секташима кад си и сам члан вегунистичке секте.
Ти си регистрован и неко из службе ће се већ побринути.
Полудели либтранди су изазвали ове покоље, а тек ће их бити.

Pokolje su izveli pripadnici islamske drzave. Ne znam sta podrazumevas pod svoj novi fetis "librtand", kucao sam na gugl da vidim o cemu se radi, nema nijednog rezultata. Znam da ti je do skora bio omiljen Orban, ranijer Kvaternik Eugen, a koji su ti ovi libri verovatno ne znas ni ti sam.

Vrhunski post sa susjednog foruma, morate pročitati;

-----------------------------------------------------------------------------

Možete vi zatvarati oči koliko god želite i vaditi argumente koji se mogu pobiti. Problem nije ekonomske prirode, već kulturno-civilizacijske i bit ću krajnje politički nekorektan etničko-rasne, pa na kraju političke prirode.

Jednostavno, činjenice su da su arapske i afričke države utemeljene na plemenskim načelima, države u kojima ne postoji pravi instrumentarij za uspostavu ustavno-pravnog sistema i da se u tim državama ne može uspostaviti država zapadnog tipa. Jednostavno ne ide. U tim državama vlada onaj tko ima veću vojnu silu iza sebe i to je jedina činjenica.

Većina afričkih i arapskih država se održava na korupciji, nasilju i na tiraniji većinskog plemena u toj državi. Očekivati od nekog tko dolazi iz Eritreje ili Somalije, ili još bolje Libije gdje država ne postoji jednostavno da će poštivati europska načela ljudskih prava u zakone te države je žešći kretenizam.

Mit o radnoj snazi je baš to - mit. Europske ekonomije stagniraju, pojačan je trend veće nezaposlenosti, imamo sve više zaposlenja na neodređeno vrijeme. Da ne govorim da standard Europljana pada, da je povećano masu poreza i da je veliki dio europskih država na rubu održivosti socijalnih i mirovinskih fondova.

Ekonomski trendovi pokazuju da su makroekonomske prilike u EU nisu dobre. Kina ima smanjeni rast, sankcije ubijaju EU, EU ovisnost o energentima ne opada, a njemački izvoz pada. Njemačka treba visokokvalificiranu radnu snagu. Inženjere, liječnike, fizičare, matematičare, kemičare, elektroničare, elektrotehničare, ekonomiste, strojare. Treba specijalizacije koje zahtijevaju iznimno znanje. Nadalje, za čistiti ulice i zahode imaju hrpu radne snage u istočnoj Europi.

I sada se postavlja pitanje što s ovih milijun imigranata. Prvo, ne znaju njemački. S obzirom da njemački jezik nije baš lagan, za B1 ili B2 razinu treba dosta učenja i vremena. A to košta. Masnu lovu. Nadalje, gdje ćeš ih zaposliti? Masa njih nema niti osnovnu školu. Stoga, otpada sve osim teških fizičkih poslova ili onih najprljavijih. A oni to neće raditi jer imaju socijalu za sebe i obitelj i zašto bi radili najniže plaćene poslove kada imaju socijalu koja im to sve pokriva?

Nadalje, zašto bi učili njemački jezik, znali njemačke zakone, učili njemačku povijest (bilo čiju, ovisno o državi), kada imaju svoje kvartove gdje im to ne treba?

Konzekvence ovog ludila će biti strašne. Sve veći bijes etničkih Europljana, sve veća radikalizacija, ekonomska situacija sve gora. Masa vas zaboravlja jedan vrlo mali detalj. Što su države nestabilnije, investitori su sve manje zainteresirani za istu. Takvoj državi pada kreditni rejting, a zaduživanje je sve skuplje.

Evo, ja sam npr. investitor koji ulaže u elektrane. Zašto bi ulagao u Francusku ili Njemačku ako postoji velika mogućnost da mi se neka budala zaleti u istu i napravi štetu i meni i državi u koju sam uložio. Ja ću izgubiti novac, ta država isto, a budala će dobiti svoje zadovoljstvo.
Ne samo što više neću prebijenu paru uložiti u tu državu, već neće niti moji konkurenti jer će ta država dobiti status nestabilne i nesigurne.

Vidiš, kapital traži sigurnost, a ne mjesto gdje se u centru glavnog grada ubijaju civili i dižu u zrak. Živo me zanima kolike koriti sada imaju vlasnici pariških restorana i kafića od silne imigracije koja će imati jako dobre ekonomske implikacije na državu.

Pokolje su izveli pripadnici islamske drzave. Ne znam sta podrazumevas pod svoj novi fetis "librtand", kucao sam na gugl da vidim o cemu se radi, nema nijednog rezultata. Znam da ti je do skora bio omiljen Orban, ranijer Kvaternik Eugen, a koji su ti ovi libri verovatno ne znas ni ti sam.
Патолошки лажов коме је чланство у вегуској секти и услед тога самоускраћивање хране анималног порекла довело до мањка витамина услед чега му је спржен мозак.
Наведи тему и пост где сам ја то рекао, иначе ћу те пријавити модерацији, већ пет дана ниси банован!
Не знаш да гуглаш, логично, као што је логично да ћеш због подршке исламским фундаменталистима ускоро имати посету неких чика у црном.

logo.gif

http://www.mein-saechsische-schweiz-urlaub.com/

Bayern i Sachsen su njemacke Republike koje
hoce da postanu nezavisne

MJK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back