Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li verujete u musko zenska prijateljstva? Da li je u redu da osoba u vezi ili braku izlazi sa prijateljem/ima suprotnog pola bez svog supruznika?

Nista manje no sto bi zeni smetalo da ja izlazim sa prijateljicama :mrgreen: Zenska ljubomora je cudo! :mrgreen:

Mada ne bih voleo da smatra da je ok da ide svuda bez mene. Ako joj je prijatelj sa kojim izbegava da me upozna bilo bi problema. :mrgreen: Prvo da vidim ko je, sta je, odakle je, pa posle me bas briga :lol:

Da li vam se vise svidjaju devojke koje se zezaju sa muskarcima u drugarskom smislu ili one koje su rezervisane kada su muskarci i druzenje sa njima u pitanju?

Vise volim prijateljski raspolozene devojke.

Da li je zenskaros muskarac koji u prisustvu svoje devojke/zene napadno gleda druge zene, lajkuje slike zenama na fejsu i instagramu itd?

Mozda jeste a mozda i nije, bolje je pitanje zasto je sa tom devojkom ako gleda druge pred njom.
Takodje je pitanje u kakvom je odnosu sa zenama cije slike gleda na netu.

Da li se plasite ljubavi, u smislu da date sve a taj neko vas izneveri?

Da.

Vikendi - kako volite da ih provedete i kako ih najčešće provodite?

Volim da odmaram i da se zezam, najcesce su bili radni.

Da li mislite da zene uzivaju u analnom seksu ili to rade da bi udovoljile svojim muskarcima?

Mislim da zavisi od zene i muskarca koji ucestvuju u tome.

Da li verujete u musko zenska prijateljstva? Da li je u redu da osoba u vezi ili braku izlazi sa prijateljem/ima suprotnog pola bez svog supruznika?

Da.
Zavisi od situacije, nekada je u redu a nekada nije.

Šta ima, kako ste?
Bol bolujem.

Da li vam se vise svidjaju devojke koje se zezaju sa muskarcima u drugarskom smislu ili one koje su rezervisane kada su muskarci i druzenje sa njima u pitanju?
Ovo zlo i naopako, ne hvala oboma.

Da li je zenskaros muskarac koji u prisustvu svoje devojke/zene napadno gleda druge zene, lajkuje slike zenama na fejsu i instagramu itd?
Zavisi, ako kawa te onda jeste, ako ne kawa onda nije.

Da li se plasite ljubavi, u smislu da date sve a taj neko vas izneveri?
Preteko već jednom tu priču, shvatio da moje 'sve' i nije neka vrednost, strahu mesta nema, a ni 'svemu' ponovo.

Volim da odmaram, obilazim, družim se... u stvarnosti radim četiri smene tako da i nemam klasičan vikend, kada slobodan dangubim na netu i vrh ako izribam kupatilo da mi ne propadne.

Da li je u redu da osoba u vezi ili braku izlazi sa prijateljem/ima suprotnog pola bez svog supruznika?
I šta kažeš, niko ne postavlja pitanja u vezi pripadnika LGBT zajednice koji još nisu izašli iz ormana te nesmetano mogu izlaziti sa istopolnim znancima.

Da li mislite da zene uzivaju u analnom seksu ili to rade da bi udovoljile svojim muskarcima?
znao sam neke koje su istinski uživale i neke koje nisu dozvoljavale nikakvo petljanje u toj zoni

ne verujem
moguća su, ali izmedju dvoje ljudikoji su ili dovoljno stari, ili premladi, ili odlučni, bar jedno od njih, da ne nasrću na drugo
tu uvek postoji izvesna doza privlačnosti, a treba joj odoleti, potisnuti je
imao sam prijateljicu i to je bilo samo to, a u više navrata je moglo otići u drugu zonu, da nisam odolevao
ipak, koliko ima takvih budala kao što sam ja? većina će joj uleteti u du.pe kao japanac u atomsko sklonište

Moji vikendi su na žalost radni. Medjutim, nedelja poslepodne je slobodna. Pa sa društvacnetom raspalim remi, gledamo neku utakmicu, igramo tenis, naravno pijemo Craft pivo uz kikiriki, bude nekad i prasetine i roštilja, ponekad naseckamo dimljenog mesa. Ne pričamo o politici, ženama i parama, samo se smejemo i zezamo :D

Zaista nisam kompetetan da dajem odgovor na ovakvo pitanje. A to sve zahvaljujuči jednom mom drugaru koji je rekao povodom analnog seksa " Zamisli Bole posle vadjenja ostane ti ljuska pasulja od ručka od juče" :lol: Naravno smejali smo se kao idioti, ali tu se i završila sama pomisao na analni seks. :D

Zaista nisam kompetetan da dajem odgovor na ovakvo pitanje. A to sve zahvaljujuči jednom mom drugaru koji je rekao povodom analnog seksa " Zamisli Bole posle vadjenja ostane ti ljuska pasulja od ručka od juče" :lol: Naravno smejali smo se kao idioti, ali tu se i završila sama pomisao na analni seks. :D

izgleda da je taj analni hranljiv sex

Da li vam smeta sto vi ne pusite a zena sa kojom ste pusi..cigarete naravno

smeta
izgleda da žene ne shvataju da je zadah cigareta smrad za nepušača. posebno mi je gadan miris duvanskog dima koji se uvukao u odeću, ili, ne daj Bože, u zavese i stan.
ništa manje gadno nije ni kad ona zapali posle seksa i orgazma, i blaženo objašnjava kako ne mogu da razumem koliko poseban ukus ima cigara posle orgazma...soba se uspuni dimom, ne pomaže ni otvoren prozor, ajd da to i istrpim, ali kad, u drugoj turi, počnu poljupci, pa sa njenih usana osetim kiselkasto-ljuljikavi ukus cigarčina....a, hebe mu mater, baš gadno

- - - - - - - - - -

uopšte mi nije jasno zašto danas žene šnjare više cigarčine nego muškarci

Da li vam smeta sto vi ne pusite a zena sa kojom ste pusi..cigarete naravno
Žena sa kojom nisam je nepušač,... cigareta. Davno odlučeno.

Da li biste za sebe rekli da ste više nežni ili grubi?
Grub kao šmirgla. I ispod se krije još grublja osoba.

Kad vam NIJE do sexa ?
Kada ga bacim jedno pet-šest puta zaredom, zaista nije do sexa posle, možda i bi hteo ali ne bih mogao.

Kakvom poklonu se najviše obradujete?
Neočekivanom i neusiljenom, u koji je uloženi zrno truda više od Šta da ti poklonim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back