Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.207
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam siguran da li smo se razumeli.Ja licno ne verujem u odrzivost primirja i smatram da ce se SAD postarati da primirje ne traje dugo,to sam i napisao,ali ima jedna druga stvaru vezi ovog sastanka.Secas li se skupa G20 u Australiji i Putinovog gostovanja tokom obelezavanja Dana D ? Secas li se neskrivenog ispoljavanja arogancije i prezira prema Putinu,svi su ocekivali da ce sankcije i pritisak javnosti prelomiti da izda Novoruse,to se promenilo.Pogledaj sada obesene njuske dok se Putin ponasa kao da nema nikakvih briga .U Septembru je sklopljen mirovni sporazum ,mnogi su ga smatrali izdajom, ali videlo se da je iskorisceno vreme da se reorganizuju,popune,obuce,...i evo rezultata na terenu. Ovo novo primirje koliko god trajalo opet odgovara vise Novorusima nego Ukrajini.Vise od mesec dana traju zestoke borbe,trosi se municija oklop,tehnika,ljudi ginu,...opet ce Rusi iskoristiti vreme za popunu.Ukri iz Debeljceva mogu samo peske ili u kamionima napolje,mobilizacija je propala defetizam na nivou,...sa ili bez primirja oni gube.
Nema kontrole granice bez Novorusa,Novorusija je postala politicki faktor u to nema sumnje a federacije je sve izvesnija
Zbog cega je jos ovaj skup dobar,zato sto je inicijativa krenula od Merkel -Oland,najvecih gubitnika trenutno.Ovde je hrana drasticno pojeftinila zato sto su se pojavili ogromni viskovi usled sankcija Rusiji.Ekonomija Evrope je ranjivija od ekonomije Rusije sa Kinom kao saveznikom.Ovaj skup sa tuznim izrazima lica vodecih lidera EU, to najbolje odslikava.Njih dvoje su mi iskreno delovali kao da su dosli na komemoraciju a ne na pregovore
Nemam da dodam...
buzdovanima nije jasno da je sinocnim dogovrom ukoliko ga vrhovna Rada implementira, citava ukrajina i zvanicno Ruska.Donbas dobija specijalni status unutar Ukrajine o cemu pricamo proteklih deet meseci.Jos jedna Republika Srpska ali ovaj put naslonjena na maticu Rusiju.Zbogom NATO snovi,zbogom Evropo, putujte bez nas mi ostajemo ovde![]()
nisam siguran da li smo se razumeli.Ja licno ne verujem u odrzivost primirja i smatram da ce se SAD postarati da primirje ne traje dugo,to sam i napisao,ali ima jedna druga stvaru vezi ovog sastanka.Secas li se skupa G20 u Australiji i Putinovog gostovanja tokom obelezavanja Dana D ? Secas li se neskrivenog ispoljavanja arogancije i prezira prema Putinu,svi su ocekivali da ce sankcije i pritisak javnosti prelomiti da izda Novoruse,to se promenilo.Pogledaj sada obesene njuske dok se Putin ponasa kao da nema nikakvih briga .U Septembru je sklopljen mirovni sporazum ,mnogi su ga smatrali izdajom, ali videlo se da je iskorisceno vreme da se reorganizuju,popune,obuce,...i evo rezultata na terenu. Ovo novo primirje koliko god trajalo opet odgovara vise Novorusima nego Ukrajini.Vise od mesec dana traju zestoke borbe,trosi se municija oklop,tehnika,ljudi ginu,...opet ce Rusi iskoristiti vreme za popunu.Ukri iz Debeljceva mogu samo peske ili u kamionima napolje,mobilizacija je propala defetizam na nivou,...sa ili bez primirja oni gube.
Nema kontrole granice bez Novorusa,Novorusija je postala politicki faktor u to nema sumnje a federacije je sve izvesnija
Zbog cega je jos ovaj skup dobar,zato sto je inicijativa krenula od Merkel -Oland,najvecih gubitnika trenutno.Ovde je hrana drasticno pojeftinila zato sto su se pojavili ogromni viskovi usled sankcija Rusiji.Ekonomija Evrope je ranjivija od ekonomije Rusije sa Kinom kao saveznikom.Ovaj skup sa tuznim izrazima lica vodecih lidera EU, to najbolje odslikava.Njih dvoje su mi iskreno delovali kao da su dosli na komemoraciju a ne na pregovore
Bilo bi zanimljivo da neko, ko je prilično dokon, napravi rekapitulaciju svih vesti o ruskoj invaziji koje su zvanični ukrajinski izvori pustili u prethodnih godinu dana.
Verujem da bi u sumi bilo najmanje 10.000 tenkova i 500.000 vojnika koji su prešli granicu
Onog dečaka u priči koji je vikao "pomagajte evo vuka" seljaci su iskulirali već posle trećeg puta a Ukri još ne odustaju, baš me zanima da li sami sebi veruju

Heroji u kotlu su već razvalili dovoljno oklopa ruskim separatistima tako da ovi ližu rane jedno vrijeme.
Pa, Putin je kontrolisao celu Ukrajinu 2013. godine.
Ali od tada se dosta poprimao šamara.
Nepristrani, ajde pogledaj na mapi kako izgleda Ukrajina, i koji frclek kontroliraju separatisti.
A ko je to legitimni predstavnik LNR-a?
Separatisti uopće nemaju nikakvu namjeru uspostave civilnih struktura vlasti.
Чекајте људи да прође пролеће тад можемо бити сигурни да ће завладати трајан мир.
Украјински медији преносе изјаве својих политичара који не верују у спровођење Минског споразума...
Само потпуна интеграције целе украјине у Русију је чисто и без даљих компликација једино могуће решење.
Све остало донеће трзавице, напетости и конфликт без краја и конца.
Украјина је непостојећа држава измишљеног народа, то је и проблем и решење.
ja ne razumijem zašto se pravite kao da ne znate o čemu se radi. razumijem da navijate za "svoje" ruse ok al de bar malo mozga pri tom uključiti.
pri tome ne mislim samo na tebe svarozic.
konkretno, pa konkretno ste "vi" često spominjali nato napredovanje prema granici rusije, eto šta je onemugućivao lutak januvček.
O kakvom primirju pricate:
1) Porosenko nije hteo da pregovara sa predstavnicima DNR i LNR
2) Porosenko odbija bilu kakvu mogucnost federalizacije Ukrajine ili specijalnog statusa za DNR i LNR
3) Porosenko ne priznaje da mu je ogroman broj vojnika u obrucu oko Debaljceva, verovatno ocekuje da mu Novorusi obezbede autobuse i gorivo da preveze vojsku ili da se povuku i deblokiraju kotao
Nema od ovoga nista, mozete komotno temu preimenovati u Rat u Ukrajini i sacekati eskalaciju koja krece za par dana...
Mislim da se Amerikanci polako povlače iz cijele priče a čim nema Amera mir je jako blizu.
Glavne stvari će se dogovoriti na relaciji Putin -Obama ali smatram da je ovaj kostur jako dobar i realan za osnov mra.]

Настављају се борбе - Упркос преговорима у Минску, према извештајима са терена, борбе се настављају. Четири цивила су за последња 24 сата погинула од артиљеријске ватре кијевских снага у Доњецку. Народна војска саопштава и о 19 погинулих војника кијевских снага.
Nastaviće se sukobi ali pregovori idu u dobrom pravcu...NIti jedan mirovni sporazum nije legao iz prve.
- - - - - - - - - -
Poraženko je svašta nešto rekao pa posle povukao svoju izjavu!
Potpisaće on itekako,ako neće on doće neko ko hoće.Ukrajina mora prihvatiti činjenice na terenu prije ili kasnije...