Pacenici

Poruka
18.942
Svuda su oko nas i sve ih je vise.

- Muskarac koji se na ljigav nacin nabacuje zgodnoj kasirki u supermarketu dok ona uz pokusaj ljubaznog osmeha nervozno broji njegov kusur uz jedinu misao da joj se sto pre skloni sa ociju.A on izlazi na vrata u stilu "Opet sam bio frajer".

- Muskarac,sredovecan,gojazan,zapusten i pijan koji u kafani startuje zgodne konobarice i pevaljke.Svima je jasno sta je njihov motiv da se takvima osmehuju i kao prihvataju taj njihov,ako se moze nazvati,flert.

- Muskarac procelav,zgoljav i ruzan koji na fejsbuk profilnoj slici drzi sina u narucju salje jedan od 137 pohotno uvlakackih komentara na slici slatkoj,polugoloj tinejdzerki u fazonu "macko mnogo si opasna" ili "mora da je tvoj tata bio lopov hehehe". (eto,btw,primera 137 pacenika na jednom mestu)

- Muskarac forumas (kojih je ovde poprilican broj) koji startuje koleginice forumaljke u vulgarno uvlakackom fazonu koji se moze vrlo lako uociti na nekoliko PDF-ova.Ona po pravilu bezazleno prihvata zaje*anciju cisto dok joj ne dosadi i valjda dok joj ne izmodi nacin na kojim samog sebe pravi smesnim.Onda ga prepusta koleginici.

- Muskarac koji na neki "gengsta" fazon jure ribe.BMW X5 sa ogavnom glasnom muzikom koja tresti iz sva 4 otvorena prozora,slike na drustvenim mrezama na kojima su pistolj,roleks,300 eura,Iphone 6 i kljucevi od BMW-a,glumi neki mracni fazon i misli da je dasa ako je nasamarao mortus pijanog klinca pre mesec dana i smatra da je glavni naj sasvim potpuno sasvim u gradu.

- I jos gomile razlicitih vrsta muskaraca koje zene sa punim pravom veoma cesto svrstavaju u jednu jedinu kategoriju u koju se mogu svrstati - pacenik.

Zbog takvih se ponekad prosto osecam postidjeno sto sam muskarac.Ponekad mi ih je cak i zao kada vidim koliko zive u neznanju i zabludi.A sta vi mislite,drage kolege o tome?Da li je pokusaj koji je vec osudjen na propast vredan blamiranja?Da li su muskarci postali toliko bedni i bez trunke samopostovanja samo da bi se s vremena na vreme okrznuli za neki snosaj o kojem ce kasnije pricati kao da su '99 bili na Kosarama ili kao da su osvojili Vimbldon?Ko je i zbog cega tome kriv?

Mene više zabrinjavaju paćenici po društvenim mrežama. Čist primer je ovo:
10407769_534744779961852_5787578217791408569_n.jpg

Ovakvi ljudi nemaju ni obraza, ni samopoštovanja, budi frajer, priđi devojci, šarmiraj je lepo, a ne ko seljak neki. Najviše volim ono: E mala koliko je sati?
-Pola 11
Vreme je da se upoznamo :D

Ovakvi ljudi nemaju ni obraza, ni samopoštovanja, budi frajer, priđi devojci, šarmiraj je lepo, a ne ko seljak neki. Najviše volim ono: E mala koliko je sati?
-Pola 11
Hahaha to mi je još i slatko. Ali od onih fazona Gdje ti je papirić iz kog si ispala bobmonice i jel ti tata terorista i ko je ukrao zvijezde sa neba i stavio ih u tvoje oči i jel boli pad iz raja mi je muka :lol:

TEMA: ali o ženama paćenicama da i ne počinjemo :D
Ali šts jes, jes ovih creepy likova po internetu ima za izvoza.

Hahaha to mi je još i slatko. Ali od onih fazona Gdje ti je papirić iz kog si ispala bobmonice i jel ti tata terorista i ko je ukrao zvijezde sa neba i stavio ih u tvoje oči i jel boli pad iz raja mi je muka :lol:

Jesu ti fazoni smorili, uvek preferiram nešto novije i orginalnije :D Možda je nekome staro, ali volim još i onaj: E mala imaš li kartu? Izgubio sam se u tvojim očima hihihihihi :D

Jesu ti fazoni smorili, uvek preferiram nešto novije i orginalnije :D Možda je nekome staro, ali volim još i onaj: E mala imaš li kartu? Izgubio sam se u tvojim očima hihihihihi :D

A zasto ne pokusas sa necim svojim i originalnim umesto sto koristis jedne te iste?

- - - - - - - - - -

Pokušao sam jednom tako. Rezultat nije baš bio bajan. Loše iskustvo.

Covece, trebas da znas da li joj se svidjas ili ne i pre toga.

@tema

Jeste, ima tih pacenika i zbog njih se stidim sto sam muskarac. Ovde na forumu, otvori jedna forumasica temu i sjati se copor tipova:"Daj sliku, daj sliku noge, ruke!".:roll::lol:

Doduse, sa ovim tipovima idu silikonke u paketu i slicne plitkopametne ribe.

Meni su problematicni malo i tipovi koji kace svoje polugole slike po fejsbuku. Jednostavno mi salje los vajb.

Mene više zabrinjavaju paćenici po društvenim mrežama. Čist primer je ovo:
10407769_534744779961852_5787578217791408569_n.jpg

-Pola 11

Da tacno je to.
Sto se tice tog starta "vreme je da se upoznamo",i to je klise.Obican izlizani klise a jedino sto negde u nekoj situaciji moze da te spoji sa nekom devojkom je spontanost i splet srecnih okolnosti.Klise samo moze da je nasmeje...i to u negativnom kontekstu.

- - - - - - - - - -

Zene su daleko suptilnije po tom pitanju.Sto jes' - jes'.Tesko ces naci,recimo,sliku nekog bas zgodnog momka na nekoj drustvenoj mrezi uz vulgarno napaljene komentare zenske populacije.

Ja sam mislila na izblajhane i nakvarcane pacenice koje napucene odu do toaleta i usput urade 367 selfija, al dobro. :D

I to skoro gole selfije. Sta sam sve vidjao po fejsbuku! :roll:
Opsuteno sam par takvih poslao PP-ove i predstavio se kao novinar koji pise o prostituciji i pitao ih da li su prostitutke, koliko zaradjuju i da li su spremne da podele neka iskustva i pristanu da ih intervjuisem.:lol:

Poslednja izmena:
I to skoro gole selfije. Sta sam sve vidjao po fejsbuku?
Opsuteno sam par takvih poslao PP-ove i predstavio se kao novinar koji pise o prostituciji i pitao ih da li su prostitutke, koliko zaradjuju i da li su spremne da podele neka iskustva i odgovore na intervju.:lol:

Treba i imati u vidu da su ti profili u glavnom lazni i da ih otvaraju dokoni tipovi zeljni sprdnje.

- - - - - - - - - -

:lol:

pa pazi, svaka roba ima svog kupca.
a samopostovanje nema svako. ako ga bas nemas pa koristi taj gift :D

poznanik iz kraljeva kada god dodje na bir fest on startuje na 1000 likusa za par veceri.
i na svakom bf ona navata vise od nas smekera. z:hm:

dok ja opipam teren, zvakica, pa vidis dal razgovor vodi ka necemu, pa nekad svatis, nekad ti se kaze da nema nista .... ma kome kako vec to ide.
on za to vreme prisao preko 200 riba na neke instant zvake.
i vec ide ka sumici sa nekom. a ruzaaaaaan ko lopov .

- - - - - - - - - -

Ovako nešto? :D
10801808_533137960122534_8308373071114116425_n.jpg

SLICNOST??

King_Of_Hell___Gorgoroth_by_Prinks700.jpg

A dobro...festivali su posebna stvar...tu svi dodju da se provedu, momci imaju vise hrabrosti, a i cure su otvorenije :lol:
Da sutra pridje 200 cura na ulici, malo sutra bi imao prolaz :)

pa pazi, svaka roba ima svog kupca.
a samopostovanje nema svako. ako ga bas nemas pa koristi taj gift :D

poznanik iz kraljeva kada god dodje na bir fest on startuje na 1000 likusa za par veceri.
i na svakom bf ona navata vise od nas smekera. z:hm:

dok ja opipam teren, zvakica, pa vidis dal razgovor vodi ka necemu, pa nekad svatis, nekad ti se kaze da nema nista .... ma kome kako vec to ide.
on za to vreme prisao preko 200 riba na neke instant zvake.
i vec ide ka sumici sa nekom. a ruzaaaaaan ko lopov .
Klasican muvator i svastojeb. Verovatno nisu neke ni po izgledu, a ni po kvalitetu mozga.:roll:

Svuda su oko nas i sve ih je vise.

- Muskarac koji se na ljigav nacin nabacuje zgodnoj kasirki u supermarketu dok ona uz pokusaj ljubaznog osmeha nervozno broji njegov kusur uz jedinu misao da joj se sto pre skloni sa ociju.A on izlazi na vrata u stilu "Opet sam bio frajer".

- Muskarac,sredovecan,gojazan,zapusten i pijan koji u kafani startuje zgodne konobarice i pevaljke.Svima je jasno sta je njihov motiv da se takvima osmehuju i kao prihvataju taj njihov,ako se moze nazvati,flert.

- Muskarac procelav,zgoljav i ruzan koji na fejsbuk profilnoj slici drzi sina u narucju salje jedan od 137 pohotno uvlakackih komentara na slici slatkoj,polugoloj tinejdzerki u fazonu "macko mnogo si opasna" ili "mora da je tvoj tata bio lopov hehehe". (eto,btw,primera 137 pacenika na jednom mestu)

- Muskarac forumas (kojih je ovde poprilican broj) koji startuje koleginice forumaljke u vulgarno uvlakackom fazonu koji se moze vrlo lako uociti na nekoliko PDF-ova.Ona po pravilu bezazleno prihvata zaje*anciju cisto dok joj ne dosadi i valjda dok joj ne izmodi nacin na kojim samog sebe pravi smesnim.Onda ga prepusta koleginici.

- Muskarac koji na neki "gengsta" fazon jure ribe.BMW X5 sa ogavnom glasnom muzikom koja tresti iz sva 4 otvorena prozora,slike na drustvenim mrezama na kojima su pistolj,roleks,300 eura,Iphone 6 i kljucevi od BMW-a,glumi neki mracni fazon i misli da je dasa ako je nasamarao mortus pijanog klinca pre mesec dana i smatra da je glavni naj sasvim potpuno sasvim u gradu.

- I jos gomile razlicitih vrsta muskaraca koje zene sa punim pravom veoma cesto svrstavaju u jednu jedinu kategoriju u koju se mogu svrstati - pacenik.

Zbog takvih se ponekad prosto osecam postidjeno sto sam muskarac.Ponekad mi ih je cak i zao kada vidim koliko zive u neznanju i zabludi.A sta vi mislite,drage kolege o tome?Da li je pokusaj koji je vec osudjen na propast vredan blamiranja?Da li su muskarci postali toliko bedni i bez trunke samopostovanja samo da bi se s vremena na vreme okrznuli za neki snosaj o kojem ce kasnije pricati kao da su '99 bili na Kosarama ili kao da su osvojili Vimbldon?Ko je i zbog cega tome kriv?

pa to ti je pop kultura, sta se cudis...plasiras masi teletabise od pelena, sise i dupeta na svakom mogucem mediju, kasandru i sulejmana pred spavanje i, sta si ocekivao, naciju tesli, pupina i dzentlmena plave krvi i pratecih manira?

zivimo u idiokratiji gde su idioti prime value, narocito ako su naslednici

Zbog takvih se ponekad prosto osecam postidjeno sto sam muskarac. A sta vi mislite,drage kolege o tome?Da li je pokusaj koji je vec osudjen na propast vredan blamiranja?Da li su muskarci postali toliko bedni i bez trunke samopostovanja samo da bi se s vremena na vreme okrznuli za neki snosaj o kojem ce kasnije pricati kao da su '99 bili na Kosarama ili kao da su osvojili Vimbldon?Ko je i zbog cega tome kriv?

1. Не треб да се стидиш туђег понашања. Не постоји никакав разлог за то. Напротив: што он прави веће грешке, расту твоје шансе на том пољу мушке делатности. :mrgreen:

2. Не постоји покушај који је већ унапред осуђен на пропаст. Никад не знаш. Жена ће ти опростити ако покушаш па направиш какве киксеве уз пут. Зато јер ће знати да је третираш као особу вредну покушаја. Наравно, да то жена неће отворено показати, поготову ако је неко груб или досадан. Али, ако не покушаш, то ти никада неће опростити.

3. крива је мајка Природа. Мушкарци су програмирани да покушавају. И ако то мушкарац не ради, јер се боји одбијања, онда његов програм није сасвим мушки. То жене одмах региструју.

4. Наравно да треба имати стила у свему. понајвише у удварању. Овде важи равило као у вожњи: Ако ниси сигуран да ли је претерано клизво, вози спорије. Не залећи се. Пут ће ти сам рећи којом брзином је најбоље да возиш. Јасно, мораш пратити знаке ограничења...јер опасност је на сваком путу. Да не говорим о казнама за кршење правила вожње. ;)

Poslednja izmena:

Back