Brojac putnika u tramvaju br. 2 bije starca

Ko da reaguje? Ti ne smeš da reaguješ ni kad tebe neko napadne ili pokrade. Odmah te hapse zato što si ti njih "napao". Bilo je milion primera do sad.
Ne znam kako se završila priča sa onim dekicom što je narkoman hteo da ga pokrade u stanu pa ga deda ubo i narkoman umro. Znam samo da su uhapsili dedu. Ne znam da li su ga osudili. Kakva je situacija, čudno je da se ovakve tuče ne dešavaju svakodnenvo...

Hoce li meni neko da objasni sta se ovo desava sa narodom? Da onako udara starca. Da se niko ne usudi da priskoci i pomogne starcu. Jadna nam majka.

Da je "kamerman" pritrčao u pomoć dedi, ne bi imali taj ekskluzivni snimak na YT-u...
A dobar je ciga na stanici koji se povremeno vidi u kadru. Kao da pita kamermana "jel si uvatio pravi ugao"?
Ne mogu da ocenim jel tranvaj prazan ili i u njemu ima samo "kamermani" pa zato nema ko da priskoči u pomoć

Poslednja izmena:
Da je "kamerman" pritrčao u pomoć dedi, ne bi imali taj ekskluzivni snimak na YT-u...
A dobar je ciga na stanici koji se povremeno vidi u kadru. Kao da pita kamermana "jel si uvatio pravi ugao"?
Ne mogu da ocenim jel tranvaj prazan ili i u njemu ima samo "kamermani" pa zato nema ko da priskoči u pomoć

:hahaha:

Genijalno, imaš skromnu reputaciju.:lol:

Lik snima kako dedu mlate a ne pada mu na pamet da pritekne u pomoć.*******.Ako želiš da te tvoji drugari lajkuju na Fejsu ili daibmaš veliki broj pregleda na yotube, moraš biti profi i snimati bez obzira na situaciju.:hahaha:

Ipak je u pravu @euridika, sramota za sve nas.

A ne razumem, sta ovaj deda hoce i sto ga ovaj ne pusta u Tramvaj?

Деда је пијана стока која хоће у превоз без карте а овај гомњар је још већа стока која иде ногом на старца а пич.кица не би смео на неког млађег и снажнијег.

Back