Moc

niko me nije maltretirao kao u rodjenoj zemlji, i to sam naglas dranjem izgovorio, ova pochela da jauche dok nije doshao sluzbenik da me propustyi, to jest da odradi svoj posao, ne zato sto ga je ona zvala u zastitu, nego da radi svoj posao.
zene u srbiji su tako mentalno i emocionalno syebane kad ih uposle u drzavni sektor.

niko me nije maltretirao kao u rodjenoj zemlji, i to sam naglas dranjem izgovorio, ova pochela da jauche dok nije doshao sluzbenik da me propustyi, to jest da odradi svoj posao, ne zato sto ga je ona zvala u zastitu, nego da radi svoj posao.
zene u srbiji su tako mentalno i emocionalno syebane kad ih uposle u drzavni sektor.
Mene jedino zbog drugih tablica. Ne promasi me ni jedan cajkan u rodnom gradu. :evil:
Jednom u po noci - kontrola...daje muz dokumenta a meni poznat glas; pogledam bolje, moj skolski drug. Izadjem i kazem - Z. seronjo jedan, da ti nisam radila pismene nikada skolu ne bi zavrsio, i udjem nazad u auto. Kolege njegove u cudu, muz me gleda jesam li nacisto poludela, ali se zato Z. odmah setio ko mu je radio pismene, iako me nije lepo video u mraku. :lol:

Mene jedino zbog drugih tablica. Ne promasi me ni jedan cajkan u rodnom gradu. :evil:
Jednom u po noci - kontrola...daje muz dokumenta a meni poznat glas; pogledam bolje, moj skolski drug. Izadjem i kazem - Z. seronjo jedan, da ti nisam radila pismene nikada skolu ne bi zavrsio, i udjem nazad u auto. Kolege njegove u cudu, muz me gleda jesam li nacisto poludela, ali se zato Z. odmah setio ko mu je radio pismene, iako me nije lepo video u mraku. :lol:

haha.. dobro da se setio. neki se trude da zaborave, chak se i osvete za dobro delo

isla ja zimus da mijenjam prezime u lk
trudna poprilicno
onako, simpaticno trudnicki izoblicena vec i u faci
kad tamo tjurke da tjurke
trajalo sat i pol umjesto 10 min
al su stigle da razgledaju novokupljenu kozmetiku, narane tamaguchija, dogovore se oko pandurske ng zurke....unosila je podatke nekoliko puta, grijesila svaki put...na kraju je insistirala da me slika iako to po zakonu ne treba
izgledam ko mama baker na toj slici
tu sam mrvicu pop.izdila pa je palo izvinjavanje...al sat i pol, a puna im cekaonica ljudi

Jos se i izvinio "nisam znao", e sad znas. :lol:
chovek ume da se nadje sebi.
a da je bila mrska skolska drugarica? kladim se da bi se pravila da te ne poznaje

- - - - - - - - - -

isla ja zimus da mijenjam prezime u lk
trudna poprilicno
onako, simpaticno trudnicki izoblicena vec i u faci
kad tamo tjurke da tjurke
trajalo sat i pol umjesto 10 min
al su stigle da razgledaju novokupljenu kozmetiku, narane tamaguchija, dogovore se oko pandurske ng zurke....unosila je podatke nekoliko puta, grijesila svaki put...na kraju je insistirala da me slika iako to po zakonu ne treba
izgledam ko mama baker na toj slici
tu sam mrvicu pop.izdila pa je palo izvinjavanje...al sat i pol, a puna im cekaonica ljudi

nema dok ne popizdis, ne umeju drugacije

i sredio papire, najzad, izvadio licnu kartu privremenu na 3 meseca (srbin na tri meseca haha mamu li vam) i odem u banku da obavim transfer,m da se kupi stan.
kad dziber u tri masne izaso iz konmchaeva, moje pare su mu u banci - jel mozete vi meni da dokazete poreklo novca.. i neda da platim graditelju. otac mi na ulici

Poslednja izmena:
zavrsio sam i to.
nekad sam sanjao da se penzionishem rano ili da sa burazerom otvorim neki biznis tamo.
ne znam gde sam, i kad bi se ponovila 99-a, meni bi bilo svejedno.

moje kolege veterani prose tamo, sve sto su uradili je anulirano. to nije otadzbina niti je moja zemlja.

zavrsio sam i to.
nekad sam sanjao da se penzionishem rano ili da sa burazerom otvorim neki biznis tamo.
ne znam gde sam, i kad bi se ponovila 99-a, meni bi bilo svejedno.

moje kolege veterani prose tamo, sve sto su uradili je anulirano. to nije otadzbina niti je moja zemlja.

ponelo te nesto, malo tako pises o sebi, ispovesti i to

Nije "ono" sto mislite :malav:
Je li neko nekada nad vama zloupotrebio svoju moc, funkciju etc i kako ste se tada poneli?
Npr sluzbenik u gradskoj administraciji? Da li zloupotreba moci moze da se opravda na bilo koji nacin?

Izvol'te :malav:

jeste
birokratske sluzbenice salteruse - kad je treci put odbila da mi overi zd iako sam joj donela svu potrebnu dokumentaciju koju ona ne vidi u svom sistemu zato sto nisu povezani sa poreskom upravom, a glumi ludilo i malo joj je potvrda koju sam iz poreskog odnela da su sve moje obaveze prema drzavi izmirene uredno, samo sam joj rekla da mi kaze svoje ime i prezime, da ce da bude prijavljena gradonacelniku direktno zbog bezobrazluka i nerada jer je tu zbog mene, a ne ja zbog nje i da ce u radnoj knjizici da joj bude udaren pecat da nikad vise niko ne treba da je zaposli nikada u zivotu zbog odnosa prema radnom mestu, samo je prestala da zvace zvaku i brzinom munje mi zalepila markicu..ebojepatak :malav:
medicinska sestra na ortopedskoj klinici - ****** klasicna, bruka struku i kolege i ne radi posao a koji dobija platu..opisala slucaj na drugoj temi..bljak

diretkor u prvoj firmi u kojoj sam radila..uz to, i prijatelj mog oca (nisam preko njega dobila posao)..kad je video da u istoj kompaniji radim pozvao je kod mojih kuci, ja se javila, on rekao nemoj da kazes tvojima da sam zvao, dodji kod mene u kancelariju..ja nisam otisla jer mu je glas zvucao pohotno :bljuc: onda me spopadao na poslu..inace je lik klasican prier jagnjece brigade, komunisticki klasican direktor tasna, masna i masno odelo..poslednje vece je dosao na moje radno mesto u la kost majici i farmerkama koje su mu stajale ko piletu sise i rekao - mala dodji sutra kod mene u kancelariju..plata bila nenormalno dobra, posao bio izuzetno tezak, a ja nisam htela da budem hebana..nisam otisla i bila spremna mobingovana da izgubim posao..srecom dosao je inogazda, mene je tih dana terala sreca(nije bilo seksa, odmah se odrazi :mrgreen: ) i inogazda me unapredi..znaci direktorcic je mogao samo da popusi..jao sto sam prosta :rumenko:

Šalterski službenik nije hteo da mi da vozačku dozvolu koja je već bila odštampana. Rekao mi da moram da vadim novo lekarsko uverenje. A ja na sajtu MUP -a videla da ne moram. Pa napisala mail nekima u Sremskoj Mitrovici da mi ovaj ne da dozvolu, a dozvola urađena, sa rokom važenja kao stara koju sam menjala.

Majko mila. Izazvala sam tektonske promene u stanici u Pećincima. Samo što mi crveni tepih nisu pružali kada sam išla da dam izjavu da neću da teretim tog službenika za nesavesno obavljanje posla. Načelnik, komandir, šef službe...ma igrali oko mene, kao da će nekom odseći glavu ako ja rešim da isteram mak na konac.

Sačuvaj bože. :roll:

Šalterski službenik nije hteo da mi da vozačku dozvolu koja je već bila odštampana. Rekao mi da moram da vadim novo lekarsko uverenje. A ja na sajtu MUP -a videla da ne moram. Pa napisala mail nekima u Sremskoj Mitrovici da mi ovaj ne da dozvolu, a dozvola urađena, sa rokom važenja kao stara koju sam menjala.

Majko mila. Izazvala sam tektonske promene u stanici u Pećincima. Samo što mi crveni tepih nisu pružali kada sam išla da dam izjavu da neću da teretim tog službenika za nesavesno obavljanje posla. Načelnik, komandir, šef službe...ma igrali oko mene, kao da će nekom odseći glavu ako ja rešim da isteram mak na konac.

Sačuvaj bože. :roll:

Chujem te. Placas ih porezom, poslodavac si im u neku ruku a koriste da se izivljavaju i onda moras da pizdis da pravis scene koje ti nisu u prirodi da dobijes ono sto ti pripada i sto si platila

- - - - - - - - - -

da je modi bila mica, odradila bi posao unapred i jos bi dobio kiss. tri puta naravno, prijateljski ireligijski

Nije "ono" sto mislite :malav:
Je li neko nekada nad vama zloupotrebio svoju moc, funkciju etc i kako ste se tada poneli?
Npr sluzbenik u gradskoj administraciji? Da li zloupotreba moci moze da se opravda na bilo koji nacin?

Izvol'te :malav:

Ne mislim da je opravdana. Osim ako nije odgovor na izrazenu bahatost i bezobrazluk kada ti prekipi.
Moc je u karakteru, znanju, autoritetu koji je posledic postovanja... i takvi ljudi nemaju potrebu da se dodatno busaju u grudi. Stogocu treniraju sitni, nesigurni, neostvareni...
Desavalo mi se. Ne volim te podele po polovima, ali su obicno zene bile te koje su se kocoperile i prsile. I to tamo gde najmanje treba, gde si najosetljiviji i najvise ocekujes podrsku- u zdravstvu.

Back