mislim da ovo shto si napisao nema veze sa mozgom...plavokos?nosi sharenu koshulju?ne...
to nema veze sa mozgom...i ja sam nosio sharenu koshulju, i sharene pantalone,
pa me niko nije ni pipnuo...
a inache, ja ne odobravam takvo ponashanje, kao shto ni ne odobravam pederisanje po gradu...
idi u hotel, kuci, gde god hocesh pa se pederishi...
na ulici nemoj, jer ce neko da te prebije...
narochito u sitnim satima...
Nije tu samo stvar u "pederisanju", stvar je u tome sto imamo nekakve horde manijaka koje ubijaju ljude na mrtvo.
Takvih hordi ima svugde u svetu, reci ces, i verovatno ces da budes u pravu. Naravno, nema ih u Oslu, Brizu ili Zenevi (osim ako se ne nadje neka gomila Balkanaca, Somalijaca, Turaka ili druge nesvrstane brace), ali dobro, mislim da nije fer svrstavati nase drustvo u rang sa tim Svajcarskama, Belgijama i Skandinavijama.
Najveci problem lezi u cinjenici da, kada se javi ovakva vest, vecina reakcija bude u stilu "Ja ne odobravam nasilje, ALI...".
Nema ali.
Imas i bandu koja ce da te prebije u Cikagu, medjutim, u Cikagu nema "Ali".
A postojanje te reci "ali" znaci, da zapravo, velika vecina vas na lep nacin zeli da kaze da se slaze sa ovakvim "disciplinskim postupcima", ali to ne smete bas tako da napisete, jer se plasite da sluzba cita internete, a mozda vam jednog dana zatreba radna viza u tim tamo pederskim drzavama.
Zato kazem, da je cela ova prica Licemerna+Bolesna.