Странац премлаћен у Београду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi, imas pravo da je trebalo da mu kazu da se cuva, ali ipak, covek ocekuje da nece da naidje na takve probleme u Evropi, u 21. veku, u gradu koji vazi za relativno bezbedan.

Ma kod nas se desavaju tuce na svakom koraku, narocito nocu, trebalo je da mu kazu to.

Istina, nisam znala da Beograd spada u bezbednije gradove. Ne bih rekla, ali mozda je.

Pazi, imas pravo da je trebalo da mu kazu da se cuva, ali ipak, covek ocekuje da nece da naidje na takve probleme u Evropi, u 21. veku, u gradu koji vazi za relativno bezbedan.
Kako lupas. Prosetaj se ti Parizom u 3 ujutru i vidi da li ce ti se desiti nesto. Nemojte vise da lupate. U svim prestinicama EU na koju vi svrsavate desavaju se i jos gore stvari i niko ne kaze da eto zar to moze da se desi u 21. veku. Neka Srbin proseta Zagrebom ili u nekom drugom mestu tvoje tri lepe i sta mu se desi? Ubijete ga i nikom nista. Mars goveda neopevana. Dosta bre.

Pazi, dokle god je onih koji tuku ljude na mrtvo i vas koji to precuntno odobravate zato sto je zrtva plavokosa ili nosi sarenu kosulju, ne mozemo reci da je bezbedan.

Ali jezivo je to sto se iz cista mira bodu ljudi u centru glavnog grada zbog necega sto prosto jesu.

mislim da ovo shto si napisao nema veze sa mozgom...plavokos?nosi sharenu koshulju?ne...
to nema veze sa mozgom...i ja sam nosio sharenu koshulju, i sharene pantalone,
pa me niko nije ni pipnuo...
a inache, ja ne odobravam takvo ponashanje, kao shto ni ne odobravam pederisanje po gradu...
idi u hotel, kuci, gde god hocesh pa se pederishi...
na ulici nemoj, jer ce neko da te prebije...
narochito u sitnim satima...

Ko je dr.Slina, svako od nas zna.
Ja recimo nisam znala da ovde na ovom forumu pisem i tu i tamo se i slazem, dajem reputacije ljudima kao sto si ti ,mmaher , a koji zelite smrt
coveku koga uopste i ne poznajete.

Не знам где си ти прочитала да ја желим смрт човеку, ја то нисам нигде написао зато што му не желим смрт.
Није ми човек ништа скривио, не знам што бих му то желео...

mislim da ovo shto si napisao nema veze sa mozgom...plavokos?nosi sharenu koshulju?ne...
to nema veze sa mozgom...i ja sam nosio sharenu koshulju, i sharene pantalone,
pa me niko nije ni pipnuo...
a inache, ja ne odobravam takvo ponashanje, kao shto ni ne odobravam pederisanje po gradu...
idi u hotel, kuci, gde god hocesh pa se pederishi...
na ulici nemoj, jer ce neko da te prebije...
narochito u sitnim satima...

Nije tu samo stvar u "pederisanju", stvar je u tome sto imamo nekakve horde manijaka koje ubijaju ljude na mrtvo.

Takvih hordi ima svugde u svetu, reci ces, i verovatno ces da budes u pravu. Naravno, nema ih u Oslu, Brizu ili Zenevi (osim ako se ne nadje neka gomila Balkanaca, Somalijaca, Turaka ili druge nesvrstane brace), ali dobro, mislim da nije fer svrstavati nase drustvo u rang sa tim Svajcarskama, Belgijama i Skandinavijama.

Najveci problem lezi u cinjenici da, kada se javi ovakva vest, vecina reakcija bude u stilu "Ja ne odobravam nasilje, ALI...".

Nema ali.

Imas i bandu koja ce da te prebije u Cikagu, medjutim, u Cikagu nema "Ali".

A postojanje te reci "ali" znaci, da zapravo, velika vecina vas na lep nacin zeli da kaze da se slaze sa ovakvim "disciplinskim postupcima", ali to ne smete bas tako da napisete, jer se plasite da sluzba cita internete, a mozda vam jednog dana zatreba radna viza u tim tamo pederskim drzavama.

Zato kazem, da je cela ova prica Licemerna+Bolesna.

shta ti znash o Srebrenici?
i kako uopshte mozhesh da poredish jedan Jasenovac sa bilo chim?
jesi ti normalna?
svaki dan neko u Srbiji biva izboden, prebijen, silovan, opljachkan,
i mi sad treba zbog jednog nemca da plachemo...
daj ukljuchi mozak molim te...

- - - - - - - - - -

ja nichiju smrt ne zhelim, meni se samo jebbe za njega...
razumesh...
ne dotiche me se on, kao shto se ni ja, da mi se tako neshto desi, ne bi doticao nekog nemca...

NIsam bre znala da si tolko glup.:hahaha:
I sta kazes?
Ja uopshte i ne zalazim na topike koji me se nekako ne dotichu, da nije tebe i Protectora ne bih se ovde ni jednom reci javnula.
Nego vas dvojica kazete da da vam se yebe za tog koj je zazluzio i smrt, ne kazete bas zasto, a mene zanima zasto mu zelite strashnu smrt?
Zato sto je Nemac ili zato sto je ***** ili zato sto je dosao u Srbiju ili sve zajedno?

NIsam bre znala da si tolko glup.:hahaha:
I sta kazes?
Ja uopshte i ne zalazim na topike koji me se nekako ne dotichu, da nije tebe i Protectora ne bih se ovde ni jednom reci javnula.
Nego vas dvojica kazete da da vam se yebe za tog koj je zazluzio i smrt
, ne kazete bas zasto, a mene zanima zasto mu zelite strashnu smrt?
Zato sto je Nemac ili zato sto je ***** ili zato sto je dosao u Srbiju ili sve zajedno?

Нађи ми коментар где сам ја то рекао и ако га не нађеш замолићу да престанеш да ме блатиш ту на форуму и да ми стављаш у уста речи које ја нисам изговорио, односно написао

Ma kod nas se desavaju tuce na svakom koraku, narocito nocu, trebalo je da mu kazu to.

Istina, nisam znala da Beograd spada u bezbednije gradove. Ne bih rekla, ali mozda je.

Имаш европских градова у којима у неке делове града не смеш ући кад падне мрак... Београд је безбедан град и онај који каже другачије лаже

Нађи ми коментар где сам ја то рекао и ако га не нађеш замолићу да престанеш да ме блатиш ту на форуму и да ми стављаш у уста речи које ја нисам изговорио, односно написао
Trazi ga sam, a jesi zeleo smrt tom coveku moga i ne poznajes,, ne bas direktno, ali indirektno svakako.
A ako imas nesto protiv dr.Sline izvoli na temu gde diskutujemo o njegovom doktoratu, ovde je jako neukusno i ruzno.

Имаш европских градова у којима у неке делове града не смеш ући кад падне мрак... Београд је безбедан град и онај који каже другачије лаже
Ima, ne da nema, nego to obicno nije bas cetar grada, kao sto je slucaj sada u Beogradu. Ili sta si mislio da kazes?
Ili je Brankova ulica postala deo Begrada gde ne smes kad se smrkne?

Trazi ga sam, a jesi zeleo smrt tom coveku moga i ne poznajes,, ne bas direktno, ali indirektno svakako.
A ako imas nesto protiv dr.Sline izvoli na temu gde diskutujemo o njegovom doktoratu, ovde je jako neukusno i ruzno.

Нисам ни индиректно ни директно желео смрт том човеку, мени само смета што се лично министар унутрашњих послова умешао у овај случај.
Исто као што не очекујем да се немачки министар унутрашњих послова умеша у случај кад Србин буде убијен у Немачкој тако не очекујем ни да се наш министар унутрашњих послова меша у случај пребијања овог Немца

Ima, ne da nema, nego to obicno nije bas cetar grada, kao sto je slucaj sada u Beogradu. Ili sta si mislio da kazes?
Ili je Brankova ulica postala deo Begrada gde ne smes kad se smrkne?

Па можда је баш зато горе у Београду него на западу.
На западу знаш тачно где не смеш ићи и где си безбедан а у Београду и Србији на сваком ћошку можеш наићи на неку будалу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back