Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš da može ono...da ti malo pripomogne malo pridoda...:hahaha1:

Meni to božanstvo, teško da bi pomoglo...

P.S. Hebiga bilo jače od mene...

Nisi ni pokušao
A za majku prirodu mi nije baš najjasnije šta si hteo da kažeš
Umorna sam ko pas-ne rade ganglije najbolje
Zato se i šalum za Mandžušrija
I nije to baš tako-izgovoriš mantru i on ti sipa kroz levak pamet u glavu;)

Shame on you u tvojim godinama to pitaš :rumenko:

Eto šta od ozbiljnog čoveka naprave dame ...:whistling:

- - - - - - - - - -

A tu funkcionišem na potpuno drugom nivou
Prepustim se
I delam prema inspiraciji
I gledam da se uhvatimo u isti ritam -potpuno se prožmemo
Neka svesnost tu i nije potrebna:D:D:D

Pa naravno da je tako.....Jer kada bi tu bilo ono...svesnost svojih postupaka...onda to ne bi bilo to...

nije
nego se to tako kaže

A sada mi moja pamet kaže...poslušaj inteligenciju i onako mudro begaj na spavanje....:whistling:

10.06.2016.%2B-%2B1

evo onda pozdrav od boga sna Hipnosa i njegove majke Niks - bodinje noći
hypnos-nyx.jpg

Prihvatljiv mi biva pozdrav od Hipnosove mame Nikte-Nukse kako li već, ali nikako od njenog sina Hipnosa. Jeste da je on bog sna ali...ima i brata blizanca Tanata koji je bog smrti u grčkoj mitologiji. I zamisli da umesto Hipnosa dodje njegov brat blizanac Tanat...

Dobro veće Agata...
coeur.gif

Prihvatljiv mi biva pozdrav od Hipnosove mame Nikte-Nukse kako li već, ali nikako od njenog sina Hipnosa. Jeste da je on bog sna ali...ima i brata blizanca Tanata koji je bog smrti u grčkoj mitologiji. I zamisli da umesto Hipnosa dodje njegov brat blizanac Tanat...

Dobro veće Agata...
coeur.gif

A pa znam za Tanatosa
On je uvek tu
A otac im je Morfin -bog snova
Divna porodica
:heart:
Veče Jeroh;)

:dontunderstand:

Da li bi shodno tvojoj konstataciji moglo da se kaže da su glupost-debilizam podcenjeni...:think:

- - - - - - - - - -

Odavno je to ukinuto i zabranjeno. Sada imaš solidne lekiće kojima se saniraju oni ekstremni poremećaji u ponašanju.

Ma znam, kao i elektrošokovi
Šalila sam se ko i skoro uvek
Poenta je bila da mi izvade deo mozga
Mada to nije prava lobotomijs
Nego volim taj izraz

A pa znam za Tanatosa
On je uvek tu
A otac im je Morfin -bog snova
Divna porodica
:heart:
Veče Jeroh;)

Da li je Morfin otac Tanatosu i Hipnosu...Čini mi se da nije...Morfin kako ga ti nazva je sin Hipnosov i zamisli njegove majke Nikte...Hebiga kod njih je bilo ...svega i svačega...A otac Hipnosa i Tantosa je Ereb koji je bio Niktin brat...Od tog blagog haosa grčke mitologije hoće glava da zaboli...samo tako...

A vidi ovo apropo pameti i mudrosoti...

jucer.jpg

Ma znam, kao i elektrošokovi
Šalila sam se ko i skoro uvek
Poenta je bila da mi izvade deo mozga
Mada to nije prava lobotomijs
Nego volim taj izraz

Sećam se od ranije da gotiviš taj izraz...Nešto sam razmišljao ali i dalje nemam pojma da li bi čovek bio opušteniji, nekako srećniji ...sa malo manje mozga...kuku me lele da me lele kuku...

A vidi ovo iz kineske mudrosti...

voli-me-kad-ne-zasluzujem.jpg

Da li je Morfin otac Tanatosu i Hipnosu...Čini mi se da nije...Morfin kako ga ti nazva je sin Hipnosov i zamisli njegove majke Nikte...Hebiga kod njih je bilo ...svega i svačega...A otac Hipnosa i Tantosa je Ereb koji je bio Niktin brat...Od tog blagog haosa grčke mitologije hoće glava da zaboli...samo tako...

A vidi ovo apropo pameti i mudrosoti...

jucer.jpg

Jest
Morfin je sin
A setih se drevnog Erebosa
Ebiga
Ja ne googlam
Sve pišem iz glave sa harda koji ima bad sectore:D:D:D
A poslovica je vrhunska
Kad bi svi menjali sebe-promenio bi se i svet
Al će to biti malo sutra
Bar ne u vreme Kali Yuge

Sećam se od ranije da gotiviš taj izraz...Nešto sam razmišljao ali i dalje nemam pojma da li bi čovek bio opušteniji, nekako srećniji ...sa malo manje mozga...kuku me lele da me lele kuku...

A vidi ovo iz kineske mudrosti...

voli-me-kad-ne-zasluzujem.jpg

Pa Isus je rekao-"Blago niskima duhom-njihovo je carstvo nebesko"
Al se meni ponajviše sviđa ono što nalazim i u Budizmu-"Budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi"

Pa Isus je rekao-"Blago niskima duhom-njihovo je carstvo nebesko"
Al se meni ponajviše sviđa ono što nalazim i u Budizmu-"Budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi"

I ovo ...budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi ...kaza Isus ...a da li je tako nešto slično kazao i Buda...nemam pojma...

A meni zvuči veoma dopadljivo ono indijansko...

''Traži sebe, kroz sebe. Ne dozvoli drugima da upravljaju tvojim putem. To je tvoj put i samo tvoj. Drugi mogu ići s tobom, ali niko ne može ići umesto tebe.''

I ovo ...budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi ...kaza Isus ...a da li je tako nešto slično kazao i Buda...nemam pojma...

A meni zvuči veoma dopadljivo ono indijansko...

''Traži sebe, kroz sebe. Ne dozvoli drugima da upravljaju tvojim putem. To je tvoj put i samo tvoj. Drugi mogu ići s tobom, ali niko ne može ići umesto tebe.''
napisah ja da je rekao Isus - nisam htela dva put da ponavljam - mislila sam da se podrazumeva pošto je vrlo poznata rečenica
a smisao te poruke je kao da je rekao Buda

napisah ja da je rekao Isus - nisam htela dva put da ponavljam - mislila sam da se podrazumeva pošto je vrlo poznata rečenica
a smisao te poruke je kao da je rekao Buda

E ako je ...keo Buda...onda OK...

A ovo nije...kao od Bude...jer on kaza ovako...

''Neka blagost svlada srdžbu, neka dobro pobedi zlo, neka istina nadjača laž i neka mržnji, preko ljubavi, dođe kraj. ''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back