Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne svađam se uopšte, ali mi nije jasna ta devalvacija dinara. :( Nisam ekonomske struke, pa to ne razumem. I rate su mi razrezane 21. marta kada sam kupila mašinu. I ništa nisam preračunavala iz evra u dinare, na dan plaćanja. I prva i poslednja rata su mi bile jednake.

...kako god, sve je to uracunato i preracunato, ne mislis valjda da ce da rade na svoju stetu....

Afro, mašina je koštala 35 999 dinara i da sam taj dan izbrojala sve do dinara u prodavnici, i da sam je plaćala 12 meseci kao što mi je omogućeno, i kada sam je isplatila za šest meseci. Toliko para sam morala da dam, a mogla sam da odaberem kako da ih dam.

Afro, mašina je koštala 35 999 dinara i da sam taj dan izbrojala sve do dinara u prodavnici, i da sam je plaćala 12 meseci kao što mi je omogućeno, i kada sam je isplatila za šest meseci. Toliko para sam morala da dam, a mogla sam da odaberem kako da ih dam.

...ma znam ja sta ti pricas, ali ti ocito ne kapiras sta ja hocu da kazem....a to je,
da si mogla da razvuces to na tih 12 meseci, jer te pare 11 i 12 meseca nece biti iste kao sto su sad, nece imati istu vrednos,
jer ni ove sada nemaju vrednost koju su imale u januaru, jer ne mozes da kupis sve sto si kupovala u januaru (mogu glavu da dam),
tako da bi te realno masina manje kostala..
...al dobro, ti sve kao moja majka, ako ima ona da, a to je mogla da usmeri u nesto drugo...ja placam sve tacno u dan, nikad nista
ni dan ranije ni kasnije...

...ma znam ja sta ti pricas, ali ti ocito ne kapiras sta ja hocu da kazem....a to je,
da si mogla da razvuces to na tih 12 meseci, jer te pare 11 i 12 meseca nece biti iste kao sto su sad, nece imati istu vrednos,
jer ni ove sada nemaju vrednost koju su imale u januaru, jer ne mozes da kupis sve sto si kupovala u januaru (mogu glavu da dam),
tako da bi te realno masina manje kostala..
...al dobro, ti sve kao moja majka, ako ima ona da, a to je mogla da usmeri u nesto drugo...ja placam sve tacno u dan, nikad nista
ni dan ranije ni kasnije...

Daj glavu. :)

U januaru sam plaćala kg šećera 67 dinara, u julu 58 dinara.

affro bre,žena imala pare,otplatila jer je ista cena i za keš i za rate...:fdlan:
sad hoće da se usmeri da kupi još nešto,a da je razvukla u rate,pare koje je imala bi otišle na nešto drugo i ne bi mogla da planira kupovinu toga što joj eventualno još treba u kuću...
u Srbiji se odavno ne preračunava ništa u prodavnicama u evrima...
samo u turističkim agencijama koje imaju obavezu da isplaćuju partnere u stranoj valuti...

...draga moja Dragisa....sve se preracunava i uskladjuje sa eurom, samo se ne prikazuje...
...rekoh vec nebitno neka je njoj srecno....ok...

- - - - - - - - - -

Pa ni za ovo mi nisi čestitala, nego me ubeđuješ da sam pogrešila. :rida: :rida: :rida:

...kako bre nisam:eek:

...ajd neka ti je sa srecom, da te dugo sluzi, jos bolje nego ona predhodna:D

ih, ja sam omatorila, mozda je u tome stos:))))
ali eto, u tom procesu poslovnog sazrevanja, mnogo mi je pomogla jedna Forumasica, savetom, i podrskom kad mi je najvise trebalo.
ne znam dal je to nju da pohvalim, ja da se pohvalim, ili svet da pohvalim sto takvi ljudi uopste jos postoje:)
ljiki, hvala:heart:

E ovako oduvam sve i nemaaaaaaa.:zcepanje:
images5ENIFS7E.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back