moze li se od putina dobiti kredit ...

Za to ne moze. to nisu ruski nacini. Meke poluge vlasti ih nikad nisu interesovale. To je zapadni a ne ruski metod. Al se od rusije uvek moze dobiti kredit za biznis. I te kako. Bez problema i bez ikakvog ucenjivanja. Na medjudrrzavnom nivou. Za to nema nikavih smatnji i Rusi bi Srbima, svakako veoma rado dali takav kredit. Problem je sto ovde niko takav kredit nema ko da uzme. Ne smeju. A za tovju hrvatsku nemam pojma. U svakoim succaju , nist sto je regionalno ili zajdniicko izmedju Srba i hrvata, nikad ne treba raditi, praviti, ucestvovati, niti se o tome s hrvattima dogovarati. Sve sto se organizuje izmedju srba i hrvata , bice iskljucivo na stetu Srba. Zato to reginalno... bilo sta da je, ne treba zapocinjati, ako dovodi u vezu Srbe i hrvate.

kakve veze ima predsednik jedne toliko velike zemlje sa jednim vebsajtom?
covek je pun obaveza, ne bi ni porazgovarao sa tobom.

postoje organizacije za kulturnu razmenu, napravi udruzenje za rusko-hrvatsko prijateljstvo u tvojoj zemlji, onda trazi pare od hrvatskih ili ruskih institucija ili organizacija koje se brinu o kulturnoj razmeni. mada mozes traziti pare od hrvatskog ministarstva za kulturu ili nekog drugog ministarstva. mnogi sigurno vec dobijaju pare za takve stvari, ali ti to ne znas, ja samo ne znam ko im tacno daje pare ali znam da dobijaju lovu od drzave.
pitaj slicne organizacije u hrvatskoj ili rusku ambasadu u zagrebu.

ali da znas da oni funkcionisu kao neprofitni sektor, tako da ne vidim zasto uopste razmisljas o pozajmici i kamati, kao da trazis pare od banke za neki biznis. kulturna saradnja nema nikakve veze sa pravljenjem profita od vebsajta tako da takav vebsajt ne bi mogao da bude profitabilan. nije ti to privatan biznis.

Zasto portal nebi bio isplativ ako ima reklamni prostor a sasvim je dosta ruskih kompanija u regiji ( npr GAZPROM ) . Ne bi to bila samo politika vec i drustvena mreza po uzoru na vk.com , mail po uzoru na mail.ru , sport , zabava , tehnologija samo sto bi se vijesti iz svijeta preuzimale sa RT stranice . Dakle ruski pogled na vanjsku politiku a prema unutra antifasizam / socijalizam . Zaboravio sam dodati i chat . Koliko bi to moglo inicijalno kostati i raditi u eksperimentalnoj fazi godinu dana . Pa onda se niti americki CNN adria nebi isplatio .

Bas zbog toga Rusi i dobijaju sve vecu podrsku od strane naroda (ne samo Ruskog, vec po celom svetu)

Пре неколико месеци, немачки Шпигл је објавио један текст где Путина проглашавају нновим предводником новог светског конзервативног покрета, који се бави заштитом породице и националне државе.

Back